嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

現實CD就好易。
7 p$ \( w! G; j要發夢,夢中發現自己係CD緊就好難。/ r( T1 \# A, \- X3 E' E5 F& V8 V# z
但係,終於發左個CD夢而醒返成日重記得!
/ d6 e, Q1 O6 ]" Q: G
7 A$ p/ N! [5 I4 `, I, v1 ?9 Y* P" E可能瞓覺之前睇緊自己新拍d CD相吧。8 I) m7 ]/ i, d3 U; ?' A5 C
夢入面,我居然同一班姊妹一齊CD緊,應該係同人一大班一齊屋企CD開Party 吧。3 h+ z' J$ t" v; [4 ?
夢中感覺係…嘩,終於同其他CD同好一齊見面。少少驚喜、又驚又喜。+ r6 ?' `9 y7 A& O" l; p" z8 X
之後可能瞓覺之前睇香港一段情色xx新聞。
3 l, k) G- |. L5 k, }夢入面Party見有一男一女xx緊…3 y& q) ]4 |  }! C+ p  Y5 {3 ~
Wow…但夢入面既我好似見怪不怪咁,
7 o- l/ s8 z6 x3 ]9 I6 A3 l5 D% D& a9 Y1 U" U
根住呢…只記得根住係夢入面醒左(但重係夢入面),而驚覺其他CD都好似突然瞓緊/剛剛瞓醒。
6 X1 a2 i; |" N之後突然覺得…大件事喇,點解我唔記得party之後發生咩事既,係咪我地全部比人XX左!?  b' y9 m6 M5 R: g" Z/ @
6 |& h  R  {1 _3 h
. s7 p0 \; x2 E' i6 U! f  T8 p
完…+ t! N2 G7 Y! A: y) W- `: E- L) }+ R# y

) P; t8 V' T; k6 }2 y之後…就現實中真係醒左.!
2 ]$ T7 H  D5 I% q* r
覺得好的就按一下感謝吧~~
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
妳第一次夢到自己cd?

可能是每天晚上總會穿

好兆頭喎,早日實現 (除左夢中夢唔記得個件事 )

發呢種夢真係又驚又喜) d$ i" f+ d0 G1 Q0 ?7 F5 H9 k

2 ^4 I) a) K5 u/ `: s我試過發夢自己變左女仔,仲M到- ?5 e; M& W9 \9 u1 A1 T
一醒,真係濕左!

引用:
原帖由 denisews1018 於 2022-6-9 21:15 發表   
, \2 R" O1 Y: y' p1 r3 k; J妳第一次夢到自己cd?
2 G. u  H- n0 i0 T
* C- U! X: C8 {* n係呀,第一次。
) Y! `, \) X/ S5 d. j! R! a' y
引用:
原帖由 okmijn 於 2022-6-9 23:39 發表   ' K: M* H, O" C. G/ q, t
可能是每天晚上總會穿
  u6 r& @, A5 `5 t; z
的確係CD中睡覺。但已經好多次也是CD睡覺的都夢不到自己CD呢。' _* ~5 M& K# N1 H

" D! W0 O; y& x; n) v% l4 u: O
引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-6-9 23:41 發表   
6 Y9 E% k. z9 i& {2 Q6 E+ M% n; j+ }好兆頭喎,早日實現 (除左夢中夢唔記得個件事 )
: W3 X0 _7 [$ G4 ~* ?" k睇黎係啦,今日磅自己輕左!% [- Q  U) Q/ b" l
) u1 B; T1 M) ?5 G/ T; L+ S% A& Z
引用:
原帖由 1677 於 2022-6-10 03:24 發表   ) s0 p1 m- y5 {2 Q4 ?6 g! z, y9 r
發呢種夢真係又驚又喜
% S( t6 B: ?3 y5 ?
1 H* v& q  f/ ~我試過發夢自己變左女仔,仲M到
" w8 c9 g# ~7 w" v! v4 Q  O一醒,真係濕左!
; v3 m6 m, t  ?% ?6 C: x" K' `
嘩,要夢到M到重難。
. t9 [. x  `& m* G  h5 `; _
引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2022-6-10 09:08 發表   / H+ ?3 B/ E7 E2 o  m
你就好啦, 可以發D 咁享受
" `. F% f& M+ B$ T8 q! {& m0 v
我估係因為我瞓覺之前,修緊自己d CD照…咁就入左腦。' u0 c( P+ h: h6 F% q

3 [8 m4 `, [/ h+ p8 P[ 本帖最後由 gmomo 於 2022-6-10 10:06 編輯 ]
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

引用:
原帖由 gmomo 於 2022-6-10 10:05 發表   3 Q; G$ N! ?* ?- f, ^$ z, {: [2 `

- }: ]. P6 x- D2 s9 [# K8 S3 g/ j# L! W7 w7 A
係呀,第一次。, W' y7 }2 c1 b* x1 E9 Z  k

$ _/ a% q0 I$ C5 B: H5 b% S* o: K3 T8 l9 h$ M6 s- p0 n
的確係CD中睡覺。但已經好多次也是CD睡覺的都夢不到自己CD呢。$ H( u$ a0 A7 C5 A* f1 k) v
. Y: k/ T% f4 ~1 P' f- m0 G
! ^+ F; F, x/ y, r( J
睇黎係啦,今日磅自己輕左!
4 i/ f( r$ w, G& }# F/ ~9 Y; }3 u6 @2 A* z6 z  F
- t! q0 v( \/ f  {* w# D! f# q2 m
嘩,要夢到M到重難。
- p0 `6 e8 N% R+ }* a* `0 Z2 W* i6 B7 K; p
我估係因為我瞓覺之前,修緊自己d CD照…咁就入左腦。
( O$ l; O  u; O/ ?(你的cd夢好開心噢 )2 R1 J+ F9 }- Q$ A, }

+ L+ h2 N$ O4 ~( n* F+ d0 d. I6 ^% s% e& g  m! P. a
我也發過一個cd夢,夢裡自己全身貼身女裝,在一間豪華大宅(不是我家)裡面行。我逐個房逐個廳咁自由自在行,也可倚著梳化隨意半躺下,沒有其他人,窗外透射日光進來,可知是日間時分,但我沒向窗外看,也不餓,也不想去廁所。正在享受這份自由時,突然想到:我在這裡是出不到外面的!
$ P5 B$ j- N8 W# Q  I
; Z- s# ~! K8 P( l, H* p! h跟著便醒了!(醒後有點害怕,不停透氣 (!)~ )

發完夢就現實中辦一次

最近訪問的版塊