嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹講下(關於自慰)

純粹講下(關於自慰)

自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......8 b" }2 N4 j) F+ r& d. X0 t% ?3 |) j
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬( o: @$ p6 F' P: O2 K
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟$ m& ^* ^+ d4 F/ t
唔知有冇人好似我咁?# W0 @  {/ A: c" X
, M" _! @7 o, |$ ?% M" J
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   ) E: C$ i" o* c% v$ L* T
自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
) K$ P+ O  w! q3 p我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
) k- H' J1 B+ g/ g但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
3 l: B- e5 H0 f. O! d唔知有冇人好似我咁?
* ~# B' ?# P4 y9 [  N& G5 _! J
/ F- t0 r8 [- [, S. ~我多年前已經把自己代入女人角色
/ z1 n9 _. {& l: t% w看剄片中男人jj ,很想把jj 放入自己口中

又硬又軟,到底硬定軟?+ @, H4 t8 v% @: m# ]

2 \- v9 i2 \! o. z1 a# O, r) x
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   
' x3 j; D8 j/ u, _7 T自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......0 ]4 I4 M8 @& o& n: V8 d1 F
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
/ t+ }" c2 s1 [8 x0 R; j' y3 s, L但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
; s/ g% X' u, u0 [! ~6 j+ f; h& H( G唔知有冇人好似我咁?

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 06:32 發表   
* b0 q( C) [$ x- f又硬又軟,到底硬定軟?; B% U! k1 C; l' H& p6 o' x+ ^
0 p6 ]1 K- A& m  o- m3 z* d
8 ], r9 c; v0 q+ X9 O# A幻想自己是女時會硬/ H1 B" u+ b4 W1 f- q9 @% ^2 f2 s
但幻想不到自己是男角色整極都軟

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 07:09 發表   3 X8 Y3 Q0 b' I" K& {

/ ^/ B. q4 ?1 y幻想自己是女時會硬  j1 _6 }& K( [1 C, e$ H! X
但幻想不到自己是男角色整極都軟
0 z+ z* j: |4 z/ m- S- C+ V4 \
正常的,例如你是個直男又怎會幻想自己是個女的幫男人含同被人插,完全唔會有快感,你是想做女性角色要你做男當然唔會硬!

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   8 ?& w- B; o/ f# c; {' v" e
自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
; p. E8 ~' V2 ^1 h5 n我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
$ M9 T8 `$ f. s! T但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟3 |( N! S7 ]9 R
唔知有冇人好似我咁?
5 G9 `$ e+ R2 l1 U' W# h& ^* m  H/ ]% G) ~0 R
如果我代入女人角色同比插都係硬唔到,完事前要用手chok先起返少少

切左佢鑽個窿就無煩惱
4 f. U4 Z' H  {9 o8 J6 D! A' ]% ~2 u% y) k! h1 H

. ..既然都CD了,, 用女式自慰吧、有十倍甚至百倍的高潮享受哦∼∼∼   !
' K# v! \1 Y5 D) f) @6 S.
) E0 [2 p6 l; G- @' i2 Y  a) {9 ^7 f0 [
(睇下冇壞)到高潮的方法# r' i. {, ]2 [) W! Q: h
http://hkcd.tv/thread-35386-1-1.html
5 ^* Y. g1 i- B( W* y: Y.* ~5 e- B( m, I: d* W. P
2 S( n- R% Q6 {6 b( W$ o' ?
& A0 s* h$ x0 Z) G, m2 \1 T6 k( |

$ W3 M. S$ t- A" m6 d; Q
1 {0 E+ e5 L9 K5 t' Z5 R5 s8 ^
! }% y9 T; h% f- g# C8 ~5 V  e; O2 Z% ]) ^
6 A5 U; n! y+ }6 Q1 [# F7 S

& `( W8 [5 l4 H/ H6 {, Y$ @' q+ a7 Q  b& d) L! l

' \* O9 c7 p% K: Z5 a5 _  H# U% i% \
: L  `% x2 I% z/ {! K4 p.- K  t6 N2 B; D- |- S5 t; h* e
6 Y  y) V" X9 s5 b0 Z0 [$ \* a; g

我會幻想自己是女時會硬!!

性傾向障礙
深兒

回復 1# Babyblue 的帖子

以前一班男同學睇呢啲片,我都投入自己是女方。! h) W( |( X: u9 p- @( M
不過,我可能天生男性賀爾蒙不足,J細兼好少勃起,也無射精意慾。

回復 11# 深兒 的帖子

我都有睇A片幻想自己係A片的女主角
; M) ]# Q7 m5 f2 w5 h8 m  X/ _- Z但之前試過按摩,被人打飛機但硬不了
  }4 p( }& b: s9 |我應該試下女角

我要看女同av先可以自慰.
% `, g- f" l: D. W, H5 _看普通男女的無感覺.

我都系这

引用:
原帖由 Nanase 於 2022/6/29 23:19 發表   
: k3 u7 s4 @+ F9 L* h# a+ H切左佢鑽個窿就無煩惱: x3 ^* x* O4 B' B

_7 W& b  }( g3 [
5 C3 x. E- B- J; w' F... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

咁上面要窿胸先得哦。
  h0 f. A4 i, \) }' Z1 N$ }2 m$ p6 B2 J% g/ H7 B
引用:
原帖由 shuinu 於 2022-7-16 06:05 發表   . g7 P7 h4 _) ?4 m- j1 }% k* ^+ b* n
7 ?6 R+ H' j# m
... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...

cd 了4年,我J太敏感
Wetlook卅濡ホギ女装卅女裝男子卅制服偽娘CD

我都係代入女優的角色% b% u: }5 Z/ M7 J
會幻想果度的感覺+ P3 M2 g" r6 ^  ~7 e# l$ |) R2 n
不過煩惱唔射係永遠唔會完...
2022年目標:變成一個自己喜歡的女仔
要從新學化妝

不錯!! 不錯!!+ N+ r# F/ t- g9 Y
真是很美呀!!

感到開心,生活會比較愉快