嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹講下(關於自慰)

純粹講下(關於自慰)

自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
& e" {. P6 p& i4 _我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
; x3 \7 K7 ^1 I. a8 Y但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟7 Y6 t; \5 ]1 m/ ^
唔知有冇人好似我咁?/ R& m+ K+ ~5 X7 h, `
6 |% U4 z6 ]! [: P% d
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   . y5 M6 M2 q- l) M( [+ z% _
自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
; w- Y% Q2 W7 X# D9 ~3 t. ~我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
( ]0 F' Y/ p5 k5 c但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
/ W7 M2 Q% ~. V8 B# T唔知有冇人好似我咁?
$ v) f( M' y, Z  I% L

3 ?( O, k/ l2 i+ l. U我多年前已經把自己代入女人角色
1 M& k4 e$ v7 @6 I看剄片中男人jj ,很想把jj 放入自己口中

又硬又軟,到底硬定軟?0 a# P+ j9 v1 [- [% D6 m, y& s7 B3 d' _
  p$ y: X# h& h' U7 V
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   
, p8 q. n# q* T' f自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
1 {5 P4 O& f% K0 F9 B我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
- D9 c* C6 h' {但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
0 a. C7 P  x7 c4 b- O3 |, j( _唔知有冇人好似我咁?

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 06:32 發表   ! |! g* s9 L5 s- h, f
又硬又軟,到底硬定軟?
' Y7 B4 ^. h. q! e" S
* C# B6 s5 ]: `4 f
% F8 f! y& q% o( G; R" z
幻想自己是女時會硬
# J* @" P9 Y' y6 L# F9 b但幻想不到自己是男角色整極都軟

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 07:09 發表   
. V- I. S! a/ C/ Z4 Y: @3 f; _  B+ D
9 d6 p1 q8 {. [6 f+ p! k- [幻想自己是女時會硬
& r5 R# n- S$ G但幻想不到自己是男角色整極都軟
  K, {8 x' _% O) d
正常的,例如你是個直男又怎會幻想自己是個女的幫男人含同被人插,完全唔會有快感,你是想做女性角色要你做男當然唔會硬!

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   , `7 t8 [. Z# ]( M
' c: q1 W3 g- X# }我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬: Q, U  ~" U% |. n4 H9 ^. Z: V
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟3 ~' m6 V7 m- d6 w1 S3 z& @  s
唔知有冇人好似我咁?
# c1 U, m( k8 M* H# a, }! S" E
2 \1 v0 ]4 _7 ^2 D. M; M3 U: Z
如果我代入女人角色同比插都係硬唔到,完事前要用手chok先起返少少

切左佢鑽個窿就無煩惱% ~3 K+ s4 i, s, D

5 X/ J% X) x; L. z

. ..既然都CD了,, 用女式自慰吧、有十倍甚至百倍的高潮享受哦∼∼∼   !; c" c, M5 n; G
.
% Y3 Z7 W' @( u2 w. _. t: D8 E: I4 g5 T6 e" [
(睇下冇壞)到高潮的方法
+ w5 a: S$ P% J- Nhttp://hkcd.tv/thread-35386-1-1.html
) A/ s6 D: i# ?' h4 |.
+ K& v& v- a& X, ?4 b7 d2 r
. f1 l4 e3 c' A, r8 W2 O9 J7 k8 P! I& |1 D, B) N! `# i

" H' H, N8 M7 V4 U% v* S( Y# A# N: p4 @# D0 W/ Q

5 ]1 ^6 b+ b9 u# P1 R, u% J9 }0 `' t+ W( F9 x+ ]' ~

4 x6 ]) q0 |% L* A5 E0 p" d+ q( o: ^3 l9 U

" U1 D' a+ R# b- d& m- n6 Q7 Q% a7 a; p" t! T

3 u6 ]0 v" h' f6 L2 F9 N% C.
+ Y/ j' N* X6 H4 Y
! S" J) h1 A1 z[ 本帖最後由 denisews1018 於 2023-2-21 17:45 編輯 ]

我會幻想自己是女時會硬!!

性傾向障礙
深兒

回復 1# Babyblue 的帖子

以前一班男同學睇呢啲片,我都投入自己是女方。
6 L7 Q: a* N" U: D" e! |4 m0 @" p不過,我可能天生男性賀爾蒙不足,J細兼好少勃起,也無射精意慾。

回復 11# 深兒 的帖子

我都有睇A片幻想自己係A片的女主角
( t# y) V5 L/ r) R但之前試過按摩,被人打飛機但硬不了) Y6 p8 U7 ?8 t
我應該試下女角

我要看女同av先可以自慰.
. T' m! C9 {0 s; Q5 V看普通男女的無感覺.

我都系这

引用:
原帖由 Nanase 於 2022/6/29 23:19 發表   1 O  _  k* i( B5 A/ S
切左佢鑽個窿就無煩惱
3 A/ }; j& R* [! \# m
1 [$ m+ r: Y1 N  ]- Q
. D! {3 G" Q- z. e... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

咁上面要窿胸先得哦。
  U5 g6 p( e* G3 ~/ r# O% K" }4 a8 `
引用:
原帖由 shuinu 於 2022-7-16 06:05 發表   
5 P# L8 _: d% Q! E' q) ?: C$ h) D$ y7 C  _
... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...

cd 了4年,我J太敏感
Wetlook卅濡ホギ女装卅女裝男子卅制服偽娘CD

我都係代入女優的角色
' @0 p% Y8 I; E- x1 X( z& E會幻想果度的感覺
* E- w0 K$ q, j( D/ A不過煩惱唔射係永遠唔會完...
2022年目標:變成一個自己喜歡的女仔
要從新學化妝

不錯!! 不錯!!
+ b: T+ x# O: w1 I4 _5 D# O) ^真是很美呀!!

感到開心,生活會比較愉快