嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

義乳同好交流

義乳同好交流

有無喜義乳同好交流一下
覺得好的就按一下感謝吧~~
我的內心是渴望成為真女人

要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?

係咪要胸對胸雙撞

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   
+ _' u; v! L9 h) f4 x" o! b5 ~要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?
8 t/ W, @) ?# [穿上身影下相
/ h  n5 \+ V* l1 Y. b# x' u5 C: f
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   
; F! D: B6 X7 H1 `* X要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?
" L1 }' @) A+ j
7 l8 x2 D# q4 g( L4 d
我貧乳咁米無得玩

咩牌子?咩CUP?
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

好好波!3 g( g, M. H9 Y5 M
目測有C至D cup!

好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。2 z+ B& ]1 N! i1 q' l
想睇埋近頸的一部分。

回復 4# 20151120 的帖子

wow! 樓主所買的是穿戴式義乳
& _7 |* M/ [& c4 q0 D' W  o顏色很接近皮膚呀!

引用:
原帖由 samou 於 2022-6-30 15:37 發表   
& l1 q# G* U3 V% }0 ^好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。
- e( r8 k# P# ~7 Q' C- k8 X& E想睇埋近頸的一部分。
7 W5 I7 p; v8 x& F4 }" K係C杯淘寶買連運費約HK$300 4 F9 P  X( ?7 C7 o( T( _1 G. X

加上透視喱士自然D
5 n* ?2 p  A: u- i

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:58 發表   
, e  j# V0 l, {加上透視喱士自然D
" r, O6 C& q- E- x# S+ ^4 t- A: o% b306180
, }: E% ^! p$ R8 h7 m2 s幾錢3 G' H% L; _0 ~& O# C4 I5 u
好自然

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   
" d' D* c) K8 r- Y* V
. O3 l+ t, }7 J& K. H係C杯淘寶買連運費約HK$300
/ j( z- Y  j. _, m) j306179
0 F. A! m6 @/ M" r& e: s
$ O' b6 z" F; f. J( i- f. {$ x) A
/ B1 |! b" H6 q  M8 T! N2 ]
300蚊咁平?/ u/ h( k$ I' Z$ E
0 P2 U8 L; d4 ]3 }* S$ T6 Z
似乎少姐妹用呢家嘢
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2022-6-30 15:47 發表     Q0 N6 o/ v; r5 u% w
wow! 樓主所買的是穿戴式義乳
& Q& h4 I, x/ E: U" o顏色很接近皮膚呀!
/ j" Y) `9 ^; j1 j
有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色8 F( G+ X# }& F. ^. g

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   
7 D& y- i$ T$ R$ W* |/ t+ y4 W9 D& o7 \( I
係C杯淘寶買連運費約HK$300
+ S) q6 F( D: V4 t+ Q) S; w# D* U# n306179
6 N) |  w! x$ O價錢OK,個胸型比我的還漂亮!我個一樣係C杯,但外型太醜喇。( \$ M" S/ {& J' T* N: N

& B) f  u! f; w1 r' P; z; B$ L
) `8 j! ?2 c4 K  o% |7 J[ 本帖最後由 samou 於 2022-6-30 17:46 編輯 ]

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 17:01 發表   6 T# j+ l! j+ `& g0 q

. v3 l1 B2 K4 O, Y, O; v& m: K有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色1 ?2 |( J( o4 I; g" H
1 n& G1 d- _6 Q) B$ t5 J7 S

: [/ I$ ?2 F6 }9 q) W* Z我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色
) @& w* Y# B$ Z
  h" x8 Y4 D+ B$ p! T) |我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

回復 4# 20151120 的帖子

好大胸呀⋯⋯

引用:
原帖由 黑絲高跟熟女 於 2022-6-30 20:48 發表   / D% D. }6 I- ?4 k2 G9 y/ y5 a$ R
: t  ^+ `1 s' b! B: \
5 K1 j4 T1 j. \( B
我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色" F$ O, ^% {+ f* _( w3 V, I
0 Y- q' V2 r% K; H- p
我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
8 _3 ~6 i4 j5 {0 u

- p7 \: ^) e# w我交左學費啦,就係覺得外型怪怪的,接受唔到,最後掉了。

好大胸呀!!  w$ Z  G' Q5 h8 h% e; |

好靚,唔知重唔重呢