嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

義乳同好交流

義乳同好交流

有無喜義乳同好交流一下
覺得好的就按一下感謝吧~~
我的內心是渴望成為真女人

要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?

係咪要胸對胸雙撞

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   1 Z. a8 z$ P- @9 G2 s' i
$ A6 q) `8 v6 a0 j- [9 @" b: {穿上身影下相- K  v& L/ B1 b* ?9 E( [
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   : S: y) k3 K% E- ^
% `- A% e  k* @5 W. @1 @
& t# e# A( h7 ^我貧乳咁米無得玩

咩牌子?咩CUP?
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

好好波!, E  X8 B1 b4 v$ W
目測有C至D cup!

好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。
! o. n$ Y" }# L8 s想睇埋近頸的一部分。

回復 4# 20151120 的帖子

wow! 樓主所買的是穿戴式義乳! a1 j0 m2 G8 b8 \
顏色很接近皮膚呀!

引用:
原帖由 samou 於 2022-6-30 15:37 發表   
1 V+ U/ f; R2 O) ]8 e7 d好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。
* e+ v6 |2 x6 }7 o1 h! E想睇埋近頸的一部分。
) q& a3 [- S" {. ?9 H. y3 E
係C杯淘寶買連運費約HK$300 , D# u- l6 `, K

加上透視喱士自然D* g& @# k% N& Z- y* m( N

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:58 發表   
# K9 p  W1 J- Q, d加上透視喱士自然D( L" h3 @( c+ h& F$ c! @) m
! x% J' [& y  u- f
幾錢7 c7 \2 f9 W. s# }# H; m9 m% r2 M& k
好自然

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   . X; Y* k( ]1 l& \* a7 p
; ^2 O2 d7 A( o9 O% N( h* @
係C杯淘寶買連運費約HK$300
- I+ @( ]) e3 ]9 G$ f306179
" R% c6 b$ e1 W2 X9 ]- E8 g4 N
& n' a8 C0 }+ q# N  W+ y# k
0 U# J/ F- b2 x/ \' d1 d
300蚊咁平?
: W& h5 c3 ~4 O1 C. T  k% T" _2 y  t0 }( r) @; R6 T
似乎少姐妹用呢家嘢
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2022-6-30 15:47 發表   ; R' p' D% \% g0 q$ A4 J% u
wow! 樓主所買的是穿戴式義乳
0 S, ~. k1 ?! s; S, d! E6 I顏色很接近皮膚呀!
( I4 h5 ]! ?3 m! P) S" @$ ~; I- a. Z, V# b有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色
  f2 ~% `9 m  H* j2 b$ c0 [

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   $ U; ^+ G" z: g" Z" n1 v
3 e  k, u2 i; P: ~1 s1 v
係C杯淘寶買連運費約HK$300 4 n* p; N# U- F0 C1 W% A4 q
5 Z; Y$ r* i% t' B) C' y# {& J價錢OK,個胸型比我的還漂亮!我個一樣係C杯,但外型太醜喇。; o& m6 B  K/ {: `
! C- K! B' c* @% h4 G: w
) \  m" ^# }) g; a8 m* d! B

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 17:01 發表   
) G1 W% [* C4 y8 m3 ~3 y6 S% u# b" ^) O! I, q
有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色4 J: K2 K7 `+ D  k% |
$ s; _; ~% W' f# N; b
: C0 g7 V3 d3 I: R  {我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色
* i( i$ e' R2 t; `( k5 f) ~& R1 k8 e+ [! J& l3 {) n! e) X6 O- d4 i
我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

回復 4# 20151120 的帖子

好大胸呀⋯⋯

引用:
原帖由 黑絲高跟熟女 於 2022-6-30 20:48 發表   
3 ^, b1 H7 q4 R0 |8 e- ^# r
! a1 w# b6 J7 J1 v1 |! o: `9 u' f, ^0 `, Q, C
我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色
8 T  V: a2 I; d% o
4 \) n7 J( T8 {; ]- X# x7 h# R我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
" B+ u+ S  G# H* k

6 K, W6 s5 D' K0 D我交左學費啦,就係覺得外型怪怪的,接受唔到,最後掉了。

好大胸呀!!8 F8 G8 S7 G+ l- |& a* B$ ~

好靚,唔知重唔重呢

最近訪問的版塊