嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日港島遊

今日港島遊

今日原本諗住睇下大家介紹既馬寶道絲襪1 b1 v) p  X/ o7 G& w8 D
可惜大雨到呢...
7 D2 G- j- N! C4 A9 H9 z
/ Y4 P3 O( N0 T  T0 V攪到好多舖都早收
0 H! m$ `2 U# E$ @& w" \亦見到兩老收O左D貨
% H6 e# z, ^9 O3 _3 a3 A( D+ p見唔到彩絲(本來想買既野)
1 L6 w) F, H' Y, }! p咁就冇買啦1 e, `- H( i- m' a6 @0 U
行過幾步, 有服校店?!
" |; b, k( r+ c' M9 q諗住買啦8 J; i' N8 p: s+ `7 J; \
但因為我冇準備, 唔知買邊間好... 間店又有男士坐鎮...3 i# b7 t6 b; I1 \
攪到我驚到唔敢入去, 唯有下次先做功課再去買啦
  L" S! H# j* \$ X4 k4 K( r% D
: i  n; C% V/ [! y3 n跟住行下行下... 見到有鞋店... (以下所指既鞋係指學生鞋)
3 o8 D5 y9 g$ Q2 t嘩! 29蚊一對?!
7 {, |6 q" H; H咁我問下店主(男), 最大有幾多號, : N2 O6 L: i" v$ Q1 y
佢CHECK 完後話, 最大只有39號...噢, 我唔O岩著....買唔到
( Q  u3 W5 s( R! z+ U點知店主話, 有另一款有41號, 仲要係足碼既
6 @6 h3 u6 V2 z7 e" G% c# z3 g都有幾多款添...最後我買O左一對...$60 咋...
9 |* f  p% V+ u( X回家後試著... 掂呀, 好舒服... 又平喎
( v: H2 G5 [0 p2 Y7 ~1 O. H4 N早知買多個款啦- p1 M1 }; s" p$ _0 r; a+ s
相後補  p4 q  G; {5 q! f% F5 G. L
* p3 |& _/ \0 d" [1 ?" Y, d9 J
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
馬寶道係街市既乾貨灘檔,所以買內衣、鞋都有。校服店都有三間,不過中間個間好似唔賣比男仔咁,有次又係落雨我企係門口順便睇下,個女人好唔like咁望住我= ="
0 O9 p. ?4 e0 E6 S8 A3 g& Q; F1 z6 W2 O# Z2 \. m; ^
近街市個間好似重有舊版福建中學小西灣賣,要入貨親手啦 3 k' I' L# x% R* w8 l
* ?3 h2 G# ^; o& N( g3 C  t
我想買學生皮鞋,如果都係60蚊就好啦/.\

引用:
原帖由 sinson 於 2009-10-1 03:18 發表
2 Q5 p1 W5 F$ G馬寶道係街市既乾貨灘檔,所以買內衣、鞋都有。校服店都有三間,不過中間個間好似唔賣比男仔咁,有次又係落雨我企係門口順便睇下,個女人好唔like咁望住我= ="
! B  u, t8 M0 p$ ?, b" \6 R& ^4 b* T; `& R% @4 ]6 [
近街市個間好似重有舊版福建中學小西灣賣,要入貨親 ...
# m* G2 `5 H+ X/ Q
我本來想去近街市果間買架) ^$ ^5 R" @* n2 Z  U2 G( o
但有個男生"撻"係店內中間位...攪到我唔敢入去  D! [. I! b- F5 q% N0 i
( g9 e1 a& J7 B  Z  R9 s
中間果間唔賣畀男生? 佢以為佢係金鑰?
4 w5 B* n0 S; E" U* x) w$ d. k# n3 @1 V  ^3 V- h0 i1 L
另: 請問有冇舊版福建既LOOK 睇下?9 b6 T, z4 i6 H5 O# t8 ]/ `- l* J
補充番先...我指$29, $60 都係學生鞋

其實舊版同新版有咩分別呢???
# f6 [7 H- I1 D" \) ], n" Y+ @" q! o: P4 f3 w( D- B6 o
舊版圖:(copy)
7 r+ N) S# V$ k* O' T" s
# p6 |- c9 H/ g$ k/ \
) L9 z0 [# L  H( O, g' x! e0 A/ u0 X+ f! z

果3間校服店仲o係齊度?9 A6 E. y! Y+ w: ^; |& P
我上次去到好似得番一間...: B2 F1 h1 x- s/ M3 J6 p- q
. J: C7 e2 c* K) x) y# q* X- F

引用:
原帖由 applechoi 於 2009-10-2 03:10 發表 ( m; d' q$ G  x
果3間校服店仲o係齊度?+ n- J0 C- K' W2 @
我上次去到好似得番一間...
/ `* s0 o) C( M! {3間都仲係度架
0 _3 D8 a' x: h  v' P全部都有開

D校服公司大約係邊個位置?咩名?

引用:
原帖由 sowler 於 2009-10-2 19:49 發表 : }' F/ B" R2 E# m8 V
D校服公司大約係邊個位置?咩名?
: l$ m( G; V8 Q/ a; C4 W3 c
馬寶路近新光
5 ^6 |7 {5 X; ~( c: t# N: ]! d店名請找舊POST

鞋店大約係邊個位置?咩名?

引用:
原帖由 Kampfwagen 於 2009-10-8 14:45 發表   
% d+ s4 X6 U% M; l) I鞋店大約係邊個位置?咩名?
) U4 I/ A% D, n( W因為果日我行o左好多間
6 |; l# R3 B: C3 ]所以唔係好記得係邊.....
7 r. T) s  @& y0 {  j2 z- Z: I- F" w, |3 m; Z
我差唔多行o左3/4條英皇道 + 全條軒尼詩道

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-10-9 00:36 發表   6 p8 q+ ?5 [7 F  [  _, Y1 l) W8 n6 r: N0 v
4 u' g' h, a6 b2 `7 Q" k" |
因為果日我行o左好多間1 w3 J6 r9 L% Z4 p- q* R/ w
所以唔係好記得係邊.....
. s3 x. m( L9 W8 j. a- |
' ^% E( ?# I9 u6 m- q我差唔多行o左3/4條英皇道 + 全條軒尼詩道
  D& ^; e( D4 i" e/ l大約位置?

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-10-1 03:51 發表   
/ x) |& w9 D, h/ s; u2 g5 x$ i+ q6 |" R+ p
我本來想去近街市果間買架
3 j5 w4 f' g5 r# J! R6 U1 Y$ W但有個男生"撻"係店內中間位...攪到我唔敢入去- \5 j6 x6 v) U* C6 b, Z4 P
3 S# _. [: {7 J* |
中間果間唔賣畀男生? 佢以為佢係金鑰?
+ l$ L$ S  x$ m8 _9 s) e  M- f- A8 u+ p- q1 Z2 h8 b
另: 請問有冇舊版福建既LOOK 睇下?) o+ ?$ s! H. }, W+ ]" b% }* A% Q% X
補充番先...我指$29, $60 都係學生鞋
7 }  `. m6 R" q3 i係咪唔比賣就唔知-.-佢只係用D好岐視既目光望住我=.=ps:我只係路過避雨= =

引用:
原帖由 Kampfwagen 於 2009-10-10 11:46 發表   
. G% Y# G9 f* y& a' p! Q# g  ~' o' [# q( w$ R1 q
大約位置?
7 _% d$ `+ m0 {; Q
只係記得係英皇道....5 F6 \- U3 @9 T( ]" {" w
因為睇O左超多野.... 冇留意實在位置

引用:
原帖由 sinson 於 2009-10-10 11:59 發表   1 K# P# }! e* @" _( Q

9 f5 P) W. G7 t, u係咪唔比賣就唔知-.-佢只係用D好岐視既目光望住我=.=ps:我只係路過避雨= =
& @" k/ q( @9 I1 v4 A+ K, j4 S1 m  ~
唔係呀嘛....咁衰? 睇都唔得?

引用:
原帖由 ryan999999 於 2009-10-1 21:18 發表   
+ n2 {6 u% @/ l; U' [8 Z其實舊版同新版有咩分別呢???
' V% ^  I- K8 a6 b* w3 i) y9 H2 s8 `$ u5 r# r, `8 C: o+ k
舊版圖:(copy)1 F* K& m0 }/ C$ `: g  l* X

$ F4 n/ D. Q  S/ \- Q5 y' b6 a* }, N% P; H
& D1 ^  x% z) Q& L6 m
http://hk.image.auctions.yahoo.com/users/5/7/5/5/ ...
7 w6 d1 ]5 @1 d! `$ B, t) q1 _* C+ N, x
/ P! T1 T' X2 d* H5 G, e1 d
好似係嶺南,唔係福建喎。

係咪只有港島school> 賣?