嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日港島遊

今日港島遊

今日原本諗住睇下大家介紹既馬寶道絲襪
! g0 H- Q; ~5 `: ?可惜大雨到呢...( j- J& r6 W3 n' i

% o* ]4 z) }# j) ~. R攪到好多舖都早收- r: x5 p+ Q% ~, y) w+ Y
亦見到兩老收O左D貨
; m9 ~1 X0 d; l4 S見唔到彩絲(本來想買既野)# n. w$ o/ i6 q5 v; J
咁就冇買啦$ j3 d4 @4 _5 E. X; A
行過幾步, 有服校店?! 6 U, |( {3 B  l  _  Y, r5 l
諗住買啦3 D) g  e* ~' P; x, n
但因為我冇準備, 唔知買邊間好... 間店又有男士坐鎮...
7 g8 f+ M/ C# t攪到我驚到唔敢入去, 唯有下次先做功課再去買啦
+ t- F) @$ m$ n% D
- Y% q/ w8 T* A. K) j跟住行下行下... 見到有鞋店... (以下所指既鞋係指學生鞋)# _# n$ G+ X( ]7 d- U
嘩! 29蚊一對?!
' K% f, e7 Q' W: K% V/ U' N3 U咁我問下店主(男), 最大有幾多號,
3 N4 _$ g8 ~3 ~3 Z5 Y; [佢CHECK 完後話, 最大只有39號...噢, 我唔O岩著....買唔到
7 @# e9 E/ q$ p/ q' z點知店主話, 有另一款有41號, 仲要係足碼既
' U" n% P. I, Y" K2 g+ W; f都有幾多款添...最後我買O左一對...$60 咋...
- Y" q7 V% j6 F: b2 Y. L) U回家後試著... 掂呀, 好舒服... 又平喎  c" I6 I! V* c/ R& _
早知買多個款啦) E; ]2 o! ~, i# e4 U5 f
相後補/ X; J; f( |# R. Z9 o
0 b) C3 B: B2 v5 {! }4 K/ ^
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
馬寶道係街市既乾貨灘檔,所以買內衣、鞋都有。校服店都有三間,不過中間個間好似唔賣比男仔咁,有次又係落雨我企係門口順便睇下,個女人好唔like咁望住我= ="
0 o  j! A- ^' L
6 a& p# F* o6 R# }. Q- L8 h7 |近街市個間好似重有舊版福建中學小西灣賣,要入貨親手啦 ) E$ j9 X: p" O
; H1 E& l0 }# j1 n, ?
我想買學生皮鞋,如果都係60蚊就好啦/.\

引用:
原帖由 sinson 於 2009-10-1 03:18 發表
: X8 }/ e4 Q8 H' U1 g/ K/ @8 }馬寶道係街市既乾貨灘檔,所以買內衣、鞋都有。校服店都有三間,不過中間個間好似唔賣比男仔咁,有次又係落雨我企係門口順便睇下,個女人好唔like咁望住我= ="
# k# U% d  G0 z) W
; x- V  g+ _1 L9 |5 ~- p近街市個間好似重有舊版福建中學小西灣賣,要入貨親 ...
6 w0 W) @8 `1 m. v
我本來想去近街市果間買架8 R  _" I! b% U: b9 p# Z
但有個男生"撻"係店內中間位...攪到我唔敢入去. f8 J; Z3 |/ G- _5 [
, a- A$ F( `5 B
中間果間唔賣畀男生? 佢以為佢係金鑰?, D! n. Y% P* l# \* [

* l) b( U; Y( c& I% Z/ c另: 請問有冇舊版福建既LOOK 睇下?3 G& l& r/ f- R7 E
補充番先...我指$29, $60 都係學生鞋

其實舊版同新版有咩分別呢???
; M* @7 q$ @, r& K& b
* H  j  x, O* _. f- F舊版圖:(copy)
& A. c# V$ k, O: y
( H' s* R) r* `  O
* Z8 n# k! b/ [+ d. O* U) y- I7 W' c4 h& [1 r$ j2 ?5 k  c

果3間校服店仲o係齊度?
# s7 l( Q: T0 a我上次去到好似得番一間...
$ g: p$ b( S% I' G2 u  c, d) n' p9 D: w) D! V; ?

引用:
原帖由 applechoi 於 2009-10-2 03:10 發表
# ^* n; F/ }' ?+ G4 K* m果3間校服店仲o係齊度?8 ^: m+ z4 R$ j- L- n9 k
我上次去到好似得番一間...
7 |+ }$ B+ c0 T# q. G: G$ x
3間都仲係度架" h+ P  a7 A2 ]# F- J% X
全部都有開

D校服公司大約係邊個位置?咩名?

引用:
原帖由 sowler 於 2009-10-2 19:49 發表 ) K+ A+ k* \# o; l2 G; G7 F' f& v
D校服公司大約係邊個位置?咩名?
* l8 h( O6 E# c. ]( K# k8 }9 ^馬寶路近新光
! B4 W+ k; A+ G, E' |- A店名請找舊POST

鞋店大約係邊個位置?咩名?

引用:
原帖由 Kampfwagen 於 2009-10-8 14:45 發表   ; ?, V6 ^: M) F! t
鞋店大約係邊個位置?咩名?
1 J3 i0 k- p" x; i2 x- e因為果日我行o左好多間& O- }0 V* I' X; J. v1 h% M
所以唔係好記得係邊.....
  a7 d; n  O) C" g2 E* X
4 G( ^; z+ G  p2 K) E! i/ k) Y) D我差唔多行o左3/4條英皇道 + 全條軒尼詩道

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-10-9 00:36 發表   
+ L1 t1 V; w1 ]3 t) |* n
2 A  G6 f% \5 U/ }% E" z因為果日我行o左好多間
9 }5 n+ n$ n8 R+ Z/ Q( w所以唔係好記得係邊.....
9 X. m4 E8 k2 c/ {$ d  X# J: r- @) G
我差唔多行o左3/4條英皇道 + 全條軒尼詩道
+ \! \' r5 b2 ~9 I  s5 s2 b
大約位置?

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-10-1 03:51 發表   6 z0 g; M5 E: j# E! `7 G
) ?$ S/ _' S6 u+ k3 w
我本來想去近街市果間買架
: G: D' D% d+ v7 s. q但有個男生"撻"係店內中間位...攪到我唔敢入去, U# p  u1 A3 @7 f- ^% p  `9 N9 c

' V( g9 x1 z" E2 M中間果間唔賣畀男生? 佢以為佢係金鑰?& d$ e/ }5 C( Z9 L) P" Q& V$ u

/ |2 ~* n" |: z. W: |4 i另: 請問有冇舊版福建既LOOK 睇下?
4 f% b; j! n  B: _7 a# s補充番先...我指$29, $60 都係學生鞋
2 P9 R9 j4 _) f+ U- f
係咪唔比賣就唔知-.-佢只係用D好岐視既目光望住我=.=ps:我只係路過避雨= =

引用:
原帖由 Kampfwagen 於 2009-10-10 11:46 發表   ; E, I% ]  Q. a) Z4 u
/ ]! l$ k- i3 K: ^
大約位置?
5 f8 o) T9 v$ O
只係記得係英皇道....
' t  t# c, I) k+ r. ~5 N% T6 c因為睇O左超多野.... 冇留意實在位置

引用:
原帖由 sinson 於 2009-10-10 11:59 發表   
' K4 }  b4 Y9 F) V; H6 Z. O" }1 z$ D. v
係咪唔比賣就唔知-.-佢只係用D好岐視既目光望住我=.=ps:我只係路過避雨= =
; B, N8 q7 a; q- a唔係呀嘛....咁衰? 睇都唔得?

引用:
原帖由 ryan999999 於 2009-10-1 21:18 發表   ! f1 ]) T3 e9 u/ n! v
其實舊版同新版有咩分別呢???3 O; p* M! O. H) W* |! K0 i
* {; O8 k1 f) p2 D; ~* x/ q
舊版圖:(copy)# K0 c" b+ L- T0 u+ S3 R

# f& s+ |0 k- ]$ c8 X& M
" _* z) M  a& f: a, Y0 G
. I+ u% ~% m5 S+ P7 a2 [http://hk.image.auctions.yahoo.com/users/5/7/5/5/ ...
' X! o+ i2 ^! s5 V. [0 O, T
) @% y! z+ b' q- I; z+ o
& n+ G! }! F# j
好似係嶺南,唔係福建喎。

係咪只有港島school> 賣?