嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日港島遊

今日港島遊

今日原本諗住睇下大家介紹既馬寶道絲襪& f) N8 Y# [' R+ G
可惜大雨到呢...
: D9 l- j8 ^1 m% _
# A# ^! h& h4 L# ~! ?  M7 D攪到好多舖都早收9 a) s& ^; _- ^4 d0 k
亦見到兩老收O左D貨! c( V$ e' v" A' A& V
見唔到彩絲(本來想買既野)
$ F! G* L+ i; t5 d咁就冇買啦& n) J/ g$ s& ?6 m
行過幾步, 有服校店?!
, `. }, G7 O1 ^  b; a$ h2 P諗住買啦; R/ B7 @& Z- S
但因為我冇準備, 唔知買邊間好... 間店又有男士坐鎮...
/ S. k7 d* N$ R, c9 R) Y/ {2 V' ~攪到我驚到唔敢入去, 唯有下次先做功課再去買啦: {% X( A2 z( H4 ^6 i# c* ]( k

4 `' W  ?* _+ M4 E跟住行下行下... 見到有鞋店... (以下所指既鞋係指學生鞋)/ F( d. K1 |: I1 j6 |" g
嘩! 29蚊一對?!! i! [# q: K6 @5 [7 m) Y
咁我問下店主(男), 最大有幾多號, . T% A3 d$ K7 T6 J2 J0 _
佢CHECK 完後話, 最大只有39號...噢, 我唔O岩著....買唔到% m1 K, y/ @) Z: {8 S5 D
點知店主話, 有另一款有41號, 仲要係足碼既) n1 A: G+ K2 j. o& S% i7 Y
都有幾多款添...最後我買O左一對...$60 咋..., n2 `  G% B+ U  f% w
回家後試著... 掂呀, 好舒服... 又平喎1 W- G4 d+ d; o( j+ U  R
早知買多個款啦# U" g  M. l: O& p$ L; E
相後補
$ [2 |; b- a9 o* Q9 Z' P6 A/ e4 G+ o9 m  [" A' @% Q- T$ T
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
馬寶道係街市既乾貨灘檔,所以買內衣、鞋都有。校服店都有三間,不過中間個間好似唔賣比男仔咁,有次又係落雨我企係門口順便睇下,個女人好唔like咁望住我= =") a6 T( C6 r7 z% f

, i* _; p; ~& j( x$ k7 t7 o) Q近街市個間好似重有舊版福建中學小西灣賣,要入貨親手啦 8 `" Y, f) \/ t3 i6 j

7 j. o4 h! E, V( H9 G! s4 r我想買學生皮鞋,如果都係60蚊就好啦/.\

引用:
原帖由 sinson 於 2009-10-1 03:18 發表
3 Y9 w; i( L6 k馬寶道係街市既乾貨灘檔,所以買內衣、鞋都有。校服店都有三間,不過中間個間好似唔賣比男仔咁,有次又係落雨我企係門口順便睇下,個女人好唔like咁望住我= ="
. K6 G' T) k! e' @& ^. [& _/ V  g5 l, d* Z
近街市個間好似重有舊版福建中學小西灣賣,要入貨親 ...
" z# Z9 v# Y: v
我本來想去近街市果間買架/ O8 T3 Z5 S* H7 w: x
但有個男生"撻"係店內中間位...攪到我唔敢入去, O4 t3 t: U* e
" X( D- Z6 i2 p* M* o; E
中間果間唔賣畀男生? 佢以為佢係金鑰?
4 A9 R* z8 a9 y" s. N/ p
( n. g* F9 ?3 x" c) s6 [另: 請問有冇舊版福建既LOOK 睇下?
& G2 b# h- a4 e1 Q  g- l+ M補充番先...我指$29, $60 都係學生鞋

其實舊版同新版有咩分別呢???, ~! R1 @! N8 K
2 }5 [4 f9 J3 d" Z9 g
舊版圖:(copy)
  n) |& A  j- z3 e( l2 f
; A; p1 x  a% D0 F+ i2 x' B) r- ^- Y
, N0 `% i9 F/ b4 c* t+ h4 z( G

果3間校服店仲o係齊度?0 s4 w  o' K) u$ X% [+ E
我上次去到好似得番一間...: E$ B; c8 J8 w1 [' j9 [" r6 O
/ u% j* \+ `) T6 V

引用:
原帖由 applechoi 於 2009-10-2 03:10 發表 , s" G- o3 Y) H" t( I" g3 w
果3間校服店仲o係齊度?% r( ^3 H( i: g# s7 c2 D
我上次去到好似得番一間...
' P# J2 M+ U9 F5 W* i+ r6 Q- f" h, {
3間都仲係度架* x/ l; b; i) f, `$ Y
全部都有開

D校服公司大約係邊個位置?咩名?

引用:
原帖由 sowler 於 2009-10-2 19:49 發表
: r- P: ?$ d/ }+ ?* |. ID校服公司大約係邊個位置?咩名?
: h: J: ]9 S: Z
馬寶路近新光. |( A- j4 k2 b7 n0 i4 T- O2 X! M( i
店名請找舊POST

鞋店大約係邊個位置?咩名?

引用:
原帖由 Kampfwagen 於 2009-10-8 14:45 發表   + t' H. q3 W% b' A1 b1 F5 B% G7 v
鞋店大約係邊個位置?咩名?
! I  c( q, M% p" q+ M% D, R9 x
因為果日我行o左好多間
$ G9 ~7 W, F! Q+ a5 ?  _/ y8 [所以唔係好記得係邊.....  O. X% l3 }% Q# h& k$ R
+ r) v& r2 Y& M- @0 o
我差唔多行o左3/4條英皇道 + 全條軒尼詩道

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-10-9 00:36 發表   4 V. c/ e( n7 B# R) e

* w5 l% e% v+ l5 H  g& h3 d) E因為果日我行o左好多間
6 D# |# T' \+ T% Y所以唔係好記得係邊.....
7 L, g3 H5 b' K8 f6 x5 G5 t' |) Z' w& F  |0 V. B- Y& X
我差唔多行o左3/4條英皇道 + 全條軒尼詩道
, X2 e! a  u& ]4 l+ R
大約位置?

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-10-1 03:51 發表   & g$ ]6 z: m, B9 H! ]3 ?

6 d  D0 i! a  h6 e/ k# G我本來想去近街市果間買架0 a$ K4 K! C* \* ?9 W
但有個男生"撻"係店內中間位...攪到我唔敢入去; @) |# N" c" M  g1 r7 ]. C
4 Z! g; K2 D+ w6 m5 T$ E
中間果間唔賣畀男生? 佢以為佢係金鑰?
* Y+ C  J; \1 R2 k5 d7 L5 x. N- a" k  w7 [& G1 J! W. ^$ q
另: 請問有冇舊版福建既LOOK 睇下?$ V. d3 ~1 G  d9 j* Z9 _
補充番先...我指$29, $60 都係學生鞋
. H0 N- E/ Z0 ~, Y係咪唔比賣就唔知-.-佢只係用D好岐視既目光望住我=.=ps:我只係路過避雨= =

引用:
原帖由 Kampfwagen 於 2009-10-10 11:46 發表   , c: V: A, g9 e8 K" X  H
# b2 Q2 s2 v( T5 S
大約位置?
2 h; U) J* U2 S" W: e! U
只係記得係英皇道....  L& f& {6 n. {* b" z" H2 A
因為睇O左超多野.... 冇留意實在位置

引用:
原帖由 sinson 於 2009-10-10 11:59 發表   
* n8 b  w5 s8 U& N# g1 y- ~; N, k) Y- h6 q0 J
係咪唔比賣就唔知-.-佢只係用D好岐視既目光望住我=.=ps:我只係路過避雨= =
/ ~( U- ^" l' W9 N+ O
唔係呀嘛....咁衰? 睇都唔得?

引用:
原帖由 ryan999999 於 2009-10-1 21:18 發表   % W* g1 l; g; K; l
其實舊版同新版有咩分別呢???
: @* y: l* G' k; {  w! n
3 S6 Y7 v' _7 ~6 q( k舊版圖:(copy)" T. q7 A( |" W' k; N4 |' u0 }
+ ?' O1 c, W5 g! L/ q6 o

" P4 C, ^  R% K( ^
* M- |- N' _8 Q) M8 a# C8 {# ohttp://hk.image.auctions.yahoo.com/users/5/7/5/5/ ...
9 f& }+ g# \+ \; _1 A# y/ V! F
  h+ n9 j  M. p6 O9 H
2 N/ R2 z+ A9 ?8 |+ T2 X/ ~
好似係嶺南,唔係福建喎。

係咪只有港島school> 賣?