嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

同一款校服著到悶,要轉一下

同一款校服著到悶,要轉一下

著得太耐要轉另一間
( {$ S5 R( s/ R5 G' K# C! s這幾晚開始轉著這套圓圓第一
9 R* U2 `( |; x5 G9 _# }& U不過就露出一小部份,可以涼快一下
$ {4 ?$ r, |; r3 Y( m以免不雅,所以用圖遮蓋住* I! H6 H) M5 L, W: j& a+ l2 |

; @# ^1 e$ \, w5 D* s0 ][ 本帖最後由 kingphone 於 2022-7-24 01:09 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

不錯!! 不錯!!
3 e- S( D  Z" J

剪爛校服犯了校規

邊間鋪頭入貨呢?又係商場頂樓樓果一間?

引用:
原帖由 p12345 於 2022-7-24 06:59 發表   
4 o7 v" X% ~" m. f# P剪爛校服犯了校規
. M+ q3 `* h* p有風入比較涼爽

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 08:32 發表   + c0 f8 R2 ^/ `7 H2 o
邊間鋪頭入貨呢?又係商場頂樓樓果一間?
2 K; M: n. X* O. l
這套是呀!但我入貨不止這間,維記和網上買

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-24 13:40 發表   4 }, K/ _( l- p  z
- ?0 W$ q6 S  W$ J7 ~- G9 ?
這套是呀!但我入貨不止這間,維記和網上買
6 E7 d% R% H2 k( Z/ I
睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 21:40 發表   " M1 K  L/ `5 {1 R9 o+ _
$ A# o6 Z8 ?6 J& M' M! Y4 w
厚薄只是份量$ e" ~/ M6 N+ y$ W
好似刺身咁# |4 b) c* M* I) c% Z
乜厚啲會靚啲咩?
暫停寫入

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 21:40 發表   
* k( S. U& j+ s6 f0 ?/ d, O# `0 C) ?" k" E: i" P
9 r) k) x0 h' v6 r! r# b; q
葵廣這間一時一時不同布料,好睇彩數

引用:
原帖由 uniformx 於 2022-7-24 22:55 發表   
% E% s) E2 C7 S, v厚薄只是份量+ G: u# A+ O$ O0 ?, h. w' J4 Y
好似刺身咁  K- f0 C5 J. x' U$ W% u* j
乜厚啲會靚啲咩?
( v( Y6 F1 x7 ~8 `) _2 a( r睇落嚟心水就可以了
6 d$ `+ k5 F) E. K, q3 t$ m太厚及太薄,感覺上不太好

好似好好玩咁噃.............

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-25 00:22 發表   
& ]# \# e/ G' y; f' D! l" B( ?
% Z# C+ w- n( J1 d6 |1 _4 P6 e) b睇落嚟心水就可以了7 Q# O" Q% F& i. a1 v. Z  E$ g
太厚及太薄,感覺上不太好
6 P! n/ b& g4 d3 I; g; C
正常學生著得多洗得多,薄啲先似架嘛。

回復 3# p12345 的帖子

唔著內衣已經犯左啦

天氣咁熱,或許「保涼第一」為上策喎!

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-25 16:10 發表   
( ~: w7 A2 H, T$ P$ b
, `7 E5 c5 r2 e2 o* Z+ _9 {# p正常學生著得多洗得多,薄啲先似架嘛。
- H( k2 ?$ L: h: A
由於家中校服存貨太多,所以玩舊後就會掉
1 W* U6 |1 A, |太薄亦都會掉

引用:
原帖由 看不到的柔軟 於 2022-7-25 22:40 發表   
% T2 B, c1 _; M5 h* W5 \) j$ e唔著內衣已經犯左啦
8 F) e/ Y: Q9 _- x3 D& B+ |
就是這樣才舒服

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2022-7-25 22:53 發表   
9 u+ {1 k% [5 m( z; g天氣咁熱,或許「保涼第一」為上策喎!
6 Y. W- q5 e  D' n
正是這樣才露出

太正了解!!!!!!!!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-24 01:06 發表   
1 V' K, I+ s3 |7 ^! X7 D& P  T著得太耐要轉另一間
; F/ H2 q7 Q. a8 g- ?' C這幾晚開始轉著這套圓圓第一
2 n4 F1 K# r9 F# V. E. r( s不過就露出一小部份,可以涼快一下, G% n1 V# F! g" d: a( m
以免不雅,所以用圖遮蓋住
4 p# n. `! n0 r. c# b6 ^

! S4 Q) P' b( k2 B我就唔捨得剪爛校裙啦

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-7-30 12:32 發表   
* I% [8 N; W% p, e- |3 u6 p; ~! l) M2 `" G; d# n

1 P1 L: B- @" B6 I3 N; q$ |我就唔捨得剪爛校裙啦
8 ~# s: i; P+ }& R& D  j4 n9 m
因為我屋企校裙太多,要減些少