嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好奇問下。。有冇姊妹可以女裝返工?

好奇問下。。有冇姊妹可以女裝返工?

之前有聽過下有姊妹可能全女裝返工。。想交流下
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
有 , 由月薪萬零蚊到7,8萬以上既工種都有5 q1 A6 }5 H6 P9 k
由女裝見工 , 或從在職工作中出櫃都有0 `, r; R7 L0 C2 _2 p
你係邊樣9 L# S) m4 ?( x5 n

& P! X5 f1 R5 M  ?3 x[ 本帖最後由 Nanase 於 2022-7-28 23:38 編輯 ]

有呀,每日都女裝返工

引用:
原帖由 Nanase 於 2022-7-28 23:36 發表   3 d$ y* `8 t; ^& q' |/ {
有 , 由月薪萬零蚊到7,8萬以上既工種都有1 a, k. [) ]; L8 n, }2 {
由女裝見工 , 或從在職工作中出櫃都有
9 \1 E; p. A# }0 ~( G你係邊樣
- i7 z$ f8 o' z* ^, I2 ^' S9 b% f睇工種。有啲做唔呢……想可以自由女裝係公司先咁

引用:
原帖由 Vivian5 於 2022-7-29 00:33 發表   9 r8 o9 \7 `. ^0 E
有呀,每日都女裝返工
  y+ q7 T. d2 |: x8 r4 ?6 {
咁幸福?真係好

回復 2# Nanase 的帖子

嘩!咁好?+ `" n; n5 T  T; x+ Q' a& u( P
我都想知喎!謝謝你!

每日返工都係~
晴晴是一個Part-time女生,游走於兩性之間去看性別世界。期望自己可以成為向日葵,永遠散發正能量。

女裝恤衫,女裝西褲算唔算?

有時返到自己工作室換了女裝工作

引用:
原帖由 cherrie 於 2022-7-29 01:06 發表   
; X) p, r2 s2 ^: [0 }8 H' V. Z8 \8 h/ f) ]* R
睇工種。有啲做唔呢……想可以自由女裝係公司先咁
& j4 O: V& N0 ~2 q8 \; o

! T2 j+ [6 B+ x4 L! N# S
引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2022-7-29 01:51 發表   
2 X. i; a& \+ k; S7 T$ V3 m嘩!咁好?& M8 d# s4 R. Z2 S. q& F
我都想知喎!謝謝你!
. _8 z3 `8 N9 T# O9 b7 A
5 M: P% l: c& A. S其實就只需要睇你既社交能力 , 就係咁簡單

引用:
原帖由 fanbellayuki 於 2022-7-29 03:02 發表   " A! e( v+ l2 V0 a$ Z  |( R
每日返工都係~
0 W8 D  r" }, t. u
oh...真係好

引用:
原帖由 Nanase 於 2022-7-29 15:20 發表   
) z, O: f- a# i- z
1 n, x" X. \, C: C! E2 q+ t: R
+ c9 w3 S, O& p; Z
/ o: c4 e- S9 V
- J2 C# f- |0 W6 w3 o) `; {6 c7 W8 \其實就只需要睇你既社交能力 , 就係咁簡單
( c' r1 s9 y& {7 A- s
☹☹咁死得。。thx

引用:
原帖由 kelly1983102 於 2022-7-29 12:44 發表   
! q$ g$ T+ `- N5 }, }  ^有時返到自己工作室換了女裝工作
% P! a* {' C9 D
咁好?我都想可以著女裝返工

自己做老闆的.

我都想全女裝返工呢。可以著件小背心+條雪紡裙就超正呢!而且天氣甘熱,著男裝真係好辛苦。

做表演行業果D公司, 有機會可以...........

我唔好女裝,只要可以自由著短褲絲襪返工巳經超開心

引用:
原帖由 wky 於 2022-7-30 19:54 發表   / D8 D' {( x  }1 l: }
我唔好女裝,只要可以自由著短褲絲襪返工巳經超開心
8 P/ l/ a( N) Q4 K& z* U我幻想可以係公司女裝。比男同事望下撩下。應該幾開心