嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

新娘俾人搞

新娘俾人搞

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

Gooodsddd!

回復 1# 和服迷 的帖子

第三張! o4 C4 x& l8 t& c' {' N6 {
太吸引
' @5 i! q  r* H1 N$ \我化為新娘子奉上自己

Oh........oh.......oh...........

好想變成她們
# P3 \& A- C/ L+ d最喜歡第一張,如果加埋眼罩效果更正。

版規唔可以露三點2 q, x8 u1 U) W6 C) o( d
呢個壇已經無人管理4 M. u$ N, U1 @: b6 `
如果想呢度死快D或被搜尋網列為色情網頁就盡量放D

回復 6# JoJo1217 的帖子

等於幾年越嚟越多廣告好似冇乜人管理

回復 6# JoJo1217 的帖子

Absolutely agree la!
4 y$ K- c& a# R$ M真的不宜有露點相哦!

太火辣了* c; C* h6 B4 V' \1 O+ M
真性感

不錯!! 不錯!!
7 c5 [) {7 @/ E' d0 ^太火辣性感!!
5 N( d: x0 G5 ~& ~

引用:
原帖由 willy 於 2022-9-17 13:12 發表   8 v, G9 r2 o& D) ]5 u9 _
好想變成她們, J, o; G: c  P- S$ g) n+ d
最喜歡第一張,如果加埋眼罩效果更正。
1 C1 Y. J& @* r, p- Z我都同意第一張最吸引,就好似原來結婚前一刻發現新郎係個負心漢,爭落周身債要新娘去還債咁

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2022-9-25 05:41 發表   / n; e7 B: B& q6 h) m
! _* J" E" `: A8 l) I
我都同意第一張最吸引,就好似原來結婚前一刻發現新郎係個負心漢,爭落周身債要新娘去還債咁
0 k0 I! R1 L5 c# D6 {: l- a5 e% P) G  d& Q4 {# G
反而自己幻想如果係女的, 結左婚先發現新郎係男S來, 要長期鎖上貞操帶, 戴金屬胸圍同用項圈. 調返轉如果係男, 結左婚後比老婆發現鐘意著女裝, 結果要一星期最少一次好似圖一禁

引用:
原帖由 willy 於 2022-9-25 18:25 發表   ' t. _$ f) N, c% `3 i9 C1 H$ e& L
* O! _+ N0 O5 g2 s' s3 S

: h8 A0 k" K, Z( q- Q6 `3 B2 p4 z反而自己幻想如果係女的, 結左婚先發現新郎係男S來, 要長期鎖上貞操帶, 戴金屬胸圍同用項圈. 調返轉如果係男, 結左婚後比老婆發現鐘意著女裝, 結果要一星期最少一次好似圖一禁
1 u5 ?; d+ ]' x1 C- T" P( ?
我鍾意你第二個幻想,不過我會諗,如果佢同我一齊玩,我做新娘佢做姊妹,或者調返轉佢做新娘我做姊妹就更正!

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2022-9-27 19:27 發表   
; C1 ]9 \  C7 G% ~. K
/ Q$ v- y6 }0 Y我鍾意你第二個幻想,不過我會諗,如果佢同我一齊玩,我做新娘佢做姊妹,或者調返轉佢做新娘我做姊妹就更正!
7 D' F& ^0 O# N6 t( K+ ?
: P+ m( e, t$ J0 L% d1 a/ f' z0 H
如果一齊玩, 應該會大家流住做新娘. 不過我無論係新娘定姊妹, 都係被玩個個.

引用:
原帖由 willy 於 2022-10-2 18:57 發表   
' `# `- w: P  T- A% x9 U6 d) V/ b7 Y2 y; I. W) H, P! g/ O
+ w6 w7 F5 P# T4 P
如果一齊玩, 應該會大家流住做新娘. 不過我無論係新娘定姊妹, 都係被玩個個.
: _+ ]! J4 d. Y/ C4 k8 @# `8 S. @我都好想做新娘或者姊妹,但越來越難啦

露點相最好盡量避免
* y5 ]% {: P8 ~/ [: k8 J) Q: b6 G/ F" d9 u( `2 \
想睇咪自己google囉