嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

新娘俾人搞

新娘俾人搞

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

Gooodsddd!

回復 1# 和服迷 的帖子

第三張# J# f2 c4 x6 E7 N- W" s
太吸引
! D% l7 t& }* _我化為新娘子奉上自己

Oh........oh.......oh...........

好想變成她們2 r: b1 {# z. H! a7 P
最喜歡第一張,如果加埋眼罩效果更正。

版規唔可以露三點5 W: D3 D0 _+ j' H
呢個壇已經無人管理
0 t6 o- \# M7 a! B. G) @如果想呢度死快D或被搜尋網列為色情網頁就盡量放D

回復 6# JoJo1217 的帖子

等於幾年越嚟越多廣告好似冇乜人管理

回復 6# JoJo1217 的帖子

Absolutely agree la!$ t- k% `7 E$ T( O1 @
真的不宜有露點相哦!

太火辣了
+ l3 d9 a, f& U真性感

不錯!! 不錯!!
5 L# Z$ ~  p9 D& B; p太火辣性感!!
# k4 K- t- z1 r+ R$ r

引用:
原帖由 willy 於 2022-9-17 13:12 發表     D) l( s- e7 Z1 m+ R' g  F
好想變成她們$ e7 x; J3 c, Q  B4 Y7 b0 ^
最喜歡第一張,如果加埋眼罩效果更正。
' D3 `$ O, V; X- J5 D我都同意第一張最吸引,就好似原來結婚前一刻發現新郎係個負心漢,爭落周身債要新娘去還債咁

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2022-9-25 05:41 發表   
# K" B; b2 C# k$ {2 l1 q5 l
  m3 m$ F8 g! B我都同意第一張最吸引,就好似原來結婚前一刻發現新郎係個負心漢,爭落周身債要新娘去還債咁
3 H( n- }  o6 z( w% Q8 J( d8 A
. K; _" W' ]7 m反而自己幻想如果係女的, 結左婚先發現新郎係男S來, 要長期鎖上貞操帶, 戴金屬胸圍同用項圈. 調返轉如果係男, 結左婚後比老婆發現鐘意著女裝, 結果要一星期最少一次好似圖一禁

引用:
原帖由 willy 於 2022-9-25 18:25 發表   
: p- J, R/ D' |3 j" U' S( O8 S* m9 E
4 r7 c$ @; o+ h" z9 c# g
反而自己幻想如果係女的, 結左婚先發現新郎係男S來, 要長期鎖上貞操帶, 戴金屬胸圍同用項圈. 調返轉如果係男, 結左婚後比老婆發現鐘意著女裝, 結果要一星期最少一次好似圖一禁
0 Z0 }+ u0 R' N# G* k我鍾意你第二個幻想,不過我會諗,如果佢同我一齊玩,我做新娘佢做姊妹,或者調返轉佢做新娘我做姊妹就更正!

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2022-9-27 19:27 發表   
3 f. }5 m5 X: @/ j
4 f5 W* m4 d6 r5 ^5 G$ i- j我鍾意你第二個幻想,不過我會諗,如果佢同我一齊玩,我做新娘佢做姊妹,或者調返轉佢做新娘我做姊妹就更正!
$ ]+ e. u% u9 b7 b
' ?+ a, ]4 v" m: m$ Q" S
如果一齊玩, 應該會大家流住做新娘. 不過我無論係新娘定姊妹, 都係被玩個個.

引用:
原帖由 willy 於 2022-10-2 18:57 發表   
2 u0 v* K  r4 M8 ]9 d) e2 Q  l3 ^* Q& c) [

' t  _. }1 f& t6 a$ [  G! m  }如果一齊玩, 應該會大家流住做新娘. 不過我無論係新娘定姊妹, 都係被玩個個.
! |% B; E1 o1 |7 O& v
我都好想做新娘或者姊妹,但越來越難啦

露點相最好盡量避免0 o2 M  j1 h+ @7 P) i4 w0 g) W
5 z# _# A# F2 J4 m
想睇咪自己google囉