嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

包住來釋放,真的很舒服

包住來釋放,真的很舒服

包裹著來磨擦下釋放真的好舒服啊!唔多解釋了,看圖吧!
" e3 E- u8 \+ E8 C但玩完後,件校服就要報廢了7 v$ `# L& q$ d
8 V% h0 s9 q1 G- h& P/ c5 D
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

磨下磨下釋放真的好舒服!!
8 }! x$ _- N6 ?+ j5 v7 M

回復 1# kingphone 的帖子

幻想自己是學妹高潮?

好似好好玩咁噃...............

咁未成日要買校服?

引用:
原帖由 samou 於 2022-10-20 09:30 發表   
6 e% ?3 t9 x: J! j2 f咁未成日要買校服?
2 Q. \; M' s' t
家中的校服有幾十套之多

點解要報廢?

引用:
原帖由 123456789321 於 2022-10-21 01:22 發表   2 g* A" V+ e) A- ^% |. A
點解要報廢?
5 a" y$ B% \& T# a' l6 v0 D
因為在J位置已經開了一個窿,所以.....

看起來好爽

有幾條待拆章既女童軍裙但唔捨得咁玩

引用:
原帖由 chiiiOvO 於 2022-10-23 12:23 發表   & `: z; o- D0 h" [' F( c
有幾條待拆章既女童軍裙但唔捨得咁玩
4 Y+ ?; ^% n: a$ r( C6 ~+ \' A當你有好多套的話,就會改變,心思思想玩 0 _! i& x- p2 l/ I* c
我就是有太多套校服,所以才會這樣去玩; F; L  A0 j5 S: D, S/ z
而且還會購買,最近又買了多套

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-10-23 13:19 發表   , H- h" h+ P% t( B
; c7 D/ _. P2 c9 f4 H) J  V' ^3 R
當你有好多套的話,就會改變,心思思想玩 , \+ D+ W( J4 {
我就是有太多套校服,所以才會這樣去玩- C8 C" S) t  X6 W, w
而且還會購買,最近又買了多套
- y2 N( S! c4 g睇法唔同啦。0 G/ p/ o0 i* V4 Y2 r
暫時我重會覺得每套校服/制服背後都有故事1 A4 E2 {9 M% I( p& x: c+ F
而未直接當玩具/道具住

引用:
原帖由 chiiiOvO 於 2022-10-24 21:01 發表   
* ?/ L) W9 V- x' n0 m& ]$ v9 B5 J- o  P
睇法唔同啦。; g* [; }) H3 q1 F7 \
暫時我重會覺得每套校服/制服背後都有故事3 ?, L2 E4 t* T, L4 |; g
而未直接當玩具/道具住
; U/ a6 t6 h9 }! C( e# g  T各有各喜歡 我這幾天又買了三套校服
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

條裙玩完都冇穿冇爛, 唔駛報廢吧.

引用:
原帖由 eddiecd 於 2022-10-28 14:21 發表   6 b; ]# I( Q2 R
條裙玩完都冇穿冇爛, 唔駛報廢吧.
8 o& V6 }7 b8 c0 ^是開了一個孔的,玩多幾次就會用來玩撕破

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-10-19 14:32 發表   
8 x% i( m# Q( I5 b$ t& ?包裹著來磨擦下釋放真的好舒服啊!唔多解釋了,看圖吧!
7 h4 l6 }+ |/ ]* F4 W但玩完後,件校服就要報廢了
" o9 P2 Z/ F! k

_$ u; t: s# S  ]$ P2 J" l4 A- i你每次玩完啲校裙都會掉咗?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-12-27 18:47 發表   0 ^8 C4 _! m* l$ o1 Q8 L
" b+ m6 Z' [: q0 a6 O
' m3 l, O+ l: r- X5 c
你每次玩完啲校裙都會掉咗?
, j, r' v+ M* W" b
不合身的玩一兩次就會進一步撕毀行動
, M& \; c2 U1 W1 i3 l* @2 p5 X  b喜歡的款就會玩得開子比較耐,因為家中存貨太多,所以沒所謂了

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-12-27 20:42 發表   % V# I0 @# |- _+ y6 V1 i
! ?0 n& o1 U" z$ h, k' s
不合身的玩一兩次就會進一步撕毀行動
) j* G: @, r& l' E喜歡的款就會玩得開子比較耐,因為家中存貨太多,所以沒所謂了
6 N# g4 t  {& I/ S, T
* n; l$ g" k4 G( o" q好似太浪費

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-12-30 20:32 發表   3 t6 c' G9 j. K* q9 e& s
! O* V- P9 j, K8 Y, q  I* b
% R' w  W& ?2 e" \- `: J
好似太浪費
% @6 S( Z0 b8 J) }% @
看看自己點諗囉
, X# M6 Q0 M4 g5 }8 I0 A2 Y# L由於校服放得耐會變黃,所以玩到咁上下就處決它
7 A( j! Y: I  U9 l8 C但我入貨快過出貨,所以都唔知幾時會玩盡