嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

會唔會有CD想同兩直男玩?

會唔會有CD想同兩直男玩?

如果係奴就更理想, 有無人?
4 `" m+ J% n: u. n2 @( O7 h" C; |- u, p2 {
如果想一對一, 都可以傾傾
覺得好的就按一下感謝吧~~

之前試過啦,一次含兩支棒棒,好滿足

我同過一個CD玩過, 但最後失左縱無得返約

引用:
原帖由 selwyn 於 2022-11-19 15:51 發表   
- W% k. r' H3 X! I如果係奴就更理想, 有無人?
, |+ V0 S6 A% a+ {4 Y. \
# M& b2 Z9 Z( E9 f( \: I如果想一對一, 都可以傾傾
- S. G- b% k0 A, P' {: g3 R  K5 ]1 h: A& M8 H
有興趣

幻想前后被填满, 只是想想就特别兴奋了

引用:
原帖由 selwyn 於 2022-11-19 21:51 發表   
! k, Q  I; v4 \我同過一個CD玩過, 但最後失左縱無得返約
7 L1 k% M8 M/ K& }. |+ O
4 o3 q9 Q8 K6 U咩地方? 係咪九龍酒店?

引用:
原帖由 kinkikeith 於 2022-11-22 18:06 發表   
0 J2 [9 y- I  Y3 l6 k' Y
7 T& u: L: U( J7 p! M) P- n: T
咩地方? 係咪九龍酒店?
$ U0 p$ v, p9 ~8 o- ^& e
4 h# ]! p( u* u! F6 P1 ~
唔係, 做乜咁問?

你地溫柔既話想試下🙈🙈

好吸引 心郁郁

有興趣,2個cd 2個直男冇咁攰

TG?
最愛淫淫就是小怡 多謝支持
做S做M 都快樂 秀秀最愛 歡迎PM

回復 8# selwyn 的帖子

咁在那地方玩

推一推🙏🏻🙏🏻🙏🏻

回復 2# kinkikeith 的帖子

我的口不大,好難一次過含2條喎!2 a4 {! g. x4 ]' y% Z
但被前後夾攻,幻想都覺得興奮呢!

想被肉棒前後夾攻

回復 16# 菲妃 的帖子

我可以幫到妳!pm左妳

隔左一排又推一下

好似幾刺激,你已有兩直男了嗎?1 S: o* d+ @9 Z7 U& X+ C
" a  m% }1 h% N; X: J

引用:
原帖由 selwyn 於 2024-3-17 10:04 發表   
6 F  R% g- b8 f. c* j! e隔左一排又推一下
3 D; p. @- c+ ?% q& c/ J3 N已pm 了你