嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

初次購買t-back M巾

初次購買t-back M巾

第一次買嚟用
5 o, \- F0 u+ l. W+ `可以喺著t-back時墊住後面個窿2 j0 S' L3 {8 a" S+ ?5 ^9 |8 U) y
大家有冇買過黎用?, w9 b. g6 u6 P* P' l) ~' [

- ]2 ?9 _- S. h+ d[ 本帖最後由 secretudl 於 2023-2-1 21:22 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
點解要墊住個窿呢?

好想看看M巾的形狀

引用:
原帖由 samou 於 2023-2-1 22:19 發表   ; P% r* ]" ?  W8 K! Y
好想看看M巾的形狀
- K! [: u! R4 f* m' q* }6 P  V
4 ^4 k" o& ]+ u5 n0 x嘻嘻 我有影到使用中的狀態3 q6 ]1 t. b- ]
但係唔知呢度比唔比post喎

回復 4# secretudl 的帖子

可以一試,唔會跌出嚟嗎?

引用:
原帖由 secretudl 於 2023-2-1 22:27 發表   
" F- t  [! j6 d; E: g5 S% t2 @! e9 F" x! M+ F3 A* F
嘻嘻 我有影到使用中的狀態
# F: S, j8 n* E) t4 j. D1 o但係唔知呢度比唔比post喎
/ m0 {8 o) M6 |  A0 y

+ I0 B! r+ H8 k. W' w) k+ U$ U如果只係M巾就一定冇問題!

買來做什麼 雖然穿小丁有時感覺不舒服

引用:
原帖由 samou 於 2023-2-1 22:42 發表   ; |2 n, s3 |2 p8 C2 A+ [
6 w8 j+ c8 w" D& r
5 U- h& v2 v' P- C
如果只係M巾就一定冇問題!
8 d2 f* R8 j* l

5 i; p$ I9 X3 S  r1 v5 M6 x: r6 C唔係啦,係著住咗嚟影墊住

好想看看。

條裙好靚呀

引用:
原帖由 secretudl 於 2023-2-2 14:06 發表   
: q# d9 J6 X# f5 I% T5 V7 E7 ^1 T" H  t6 A
% j! n8 ^8 k0 r! R8 i' z1 |" L
唔係啦,係著住咗嚟影墊住
2 F$ \$ l7 \' E5 ^! d4 U2 ^' o
" d9 u& n% G+ ?( U! C, c
墊住即係遮掩晒啦,應該得。

引用:
原帖由 西菲莉亞 於 2023-2-2 00:16 發表   
4 ^, e, ?% X" u8 m& F2 [: E. I買來做什麼 雖然穿小丁有時感覺不舒服
8 A- m; ?$ M9 \- T0 x) ?" R1 I# R) i! I/ g
從來都唔覺著t-back會唔舒服

兩者不相融

現在這種還買的到喔???

邊度有得賣?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2023-2-4 15:09 發表   
0 g+ J/ F2 G5 Z: b邊度有得賣?
) Q9 |* T3 Y* R0 w' S4 G
% o) b; e% @8 Rhktvmall