嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Hello(玩咗一日好開心,有圖)

Hello(玩咗一日好開心,有圖)

大家好,我叫KaKa,昨日我去CD玩,玩足一大個下晝!超滿足!* e! Y: L3 t, \/ T+ D' R) n# h) K  f  \

6 a, i7 L! ~* p! {[ 本帖最後由 kaka645 於 2023-2-20 19:38 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

你係乜水? 相又無, 資料又無.
& X( M$ S# p4 o" ?: t一係騙案, 一係你揀人多過人揀你.
0 X  ]* K' H6 I7 V/ q2 B: k$ U: E) L! x" f+ D
2023-2-5: 謝謝補相. 身型纖瘦, 不錯.
3 h+ g( H" R2 O  _9 S3 e& w) ~4 T" a$ W7 Z0 L( T

而家出咗相咪好囉5 z1 e& h/ j0 Y/ ?" h2 x- g3 @
原先乜都無0 o  E! F3 J- Q
大家仲以為妳係招搖撞騙
) n5 c, o4 T: F( o5 }8 h4 x3 \. U8 t; R1 w. P1 q# B, m

我也是新戶口 所以也小心奴家

體態簡直完美... 太美了

引用:
原帖由 kaka645 於 2023-2-2 20:20 發表   
' a; D; `) `+ |# n" {大家好,我叫KaKa,昨日我去CD玩,玩足一大個下晝!超滿足!
1 p, a9 I3 d) K, h9 x

8 V; l; N0 I' b" p  I$ e1 g謝謝分享靚相,唔駛理嗰個gila講嘢,佢專講廢話

不錯!! 不錯!!
4 w1 i, ]. J! e& E5 n5 w體態簡直完美 , 真是很美呀!!
( S  r$ M. ~5 z# l1 }2 ?

回復 7# kinkikeith 的帖子

都幾好笑
Connye
V7: 分享完

引用:
原帖由 kinkikeith 於 4/2/2023 19:54 發表   
8 \% s, d* m5 S  I9 s4 y) K+ F5 z$ R3 V9 J3 N

1 Y9 L: o4 b+ b7 j) C4 O謝謝分享靚相,唔駛理嗰個gila講嘢,佢專講廢話
5 M7 D; b: \' G9 E0 q) i# [! v
4 }( L+ M$ M( ^) w. }5 P6 h

0 [! t( E. h$ z佢講之前我真係未有相,加上真係新開,難怪的!多謝你讚我相靚!. U" a2 T, `! ]$ V! _
* d9 B$ L, B3 c, Y- l! ^

引用:
原帖由 JoJo1217 於 3/2/2023 13:37 發表   : @. C3 g% j  m
而家出咗相咪好囉. k' }1 f$ c. x4 ~
原先乜都無  L) d, O; A) |) O, T- G
大家仲以為妳係招搖撞騙
. N7 S5 ^+ h3 z" M, k( }
' m. j$ u  T& E  X- n
所以最後無人陪!唯有自己玩!哈哈!

身材好好,可以著多d貼身或連身裙

我都想瘦下來

下次可找多D人 一齊玩!

身形真係完美

其實你係玩咗啲乜

身形好好,一定落咗好多心機去keep. 靚靚
胖胖貓奴宅叔,歡迎吹水!
TG: JimJimL

引用:
原帖由 kaka645 於 2023-2-4 23:28 發表   
$ E5 u' Q2 w3 O% A) u
2 }4 k& h) d8 j$ s, W+ P
$ t* r: v4 @! S# }6 ^: ~! h8 T# [所以最後無人陪!唯有自己玩!哈哈!
9 D, ~/ @3 B5 k3 _) q7 Q% [: ^$ O! L1 D6 q+ v8 [& H' L
唔使擔心! F0 R0 p) Q7 Q- x
妳咁索
& c: B$ d, G% x6 e% `由而家開始
8 H- w' J3 k7 E' {' p1 K不但唔會自己一個玩, h4 c! S, r$ J  _) m
可能會幾P添

Check PM ☺️☺️☺️☺️
I like CD Girl

Add me WeChat( U  G0 x# g. m" B8 T# ?
直男
& f5 [, C4 S% r1 Akayung0125

回復 1# kaka645 的帖子

嘩...姊妹唔洗開幾十個acc. 遮左樣都認得你啦
Connye
V7: 分享完