嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

老婆就開心啦,一千大洋{13P}

華歌爾買三件錢包很重傷吧

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 昶寬 於 2023-2-15 00:00 發表   
5 t7 H% A1 L1 W 不錯的胸衣,有穿搭上嗎?
* Z+ C4 v4 d$ l7 A% ], m& U我穿不下+ e! ]9 e" ]/ M% c: b8 p
引用:
原帖由 rita0083 於 2023-2-15 00:17 發表   ! y) p) O# V+ `9 b( s$ g; A' D
好正, 一千都值
# T# K4 W! I$ N/ _2 j% x
一般啦
! g8 [  @& m+ r7 r0 U( s
引用:
原帖由 夏天 於 2023-2-15 06:17 發表   ; ~8 Q8 V: r; O, _
華歌爾買三件錢包很重傷吧
" q1 M% o- y/ q2 q
一共一千一百幾,情人節也不算多了;好在那店冇salute,否則。。。。。。

引用:
原帖由 samou 於 2023-2-14 18:18 發表   
" q$ G' \2 S+ _$ W& u5 m9 Z0 k1 B
女sales話,加了加長扣,比較容易適應,隨時加減細半個碼,其實我不同意的。
6 p" e! h; s- ]& a# p0 K

+ t1 l* s( `6 R. ^8 I5 k$ `佢唔知你地係夫妻+ ^9 a3 k3 B" m) D" p& b
其實佢係為你好# A; j1 [% Q) G  t) u! D
加長扣會減少個扣的拉力
. N$ O7 O) K7 I* q! V" v男生比較容易單手替女生解扣 ( q% \5 x% n4 v# I. W) p

Seeeedssssesssss

It must be good!

老婆就開心啦,一千大洋{13P}
迷你校服狂
學習成為一個囡囡
積極去嘗試與女生相處

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-2-15 10:39 發表     A) b  D: ~- M5 P; x
# B& G9 \6 p7 n0 R( v

/ U: y# n+ v; R% h6 u9 w3 {5 ], E! m, x佢唔知你地係夫妻; j7 l% u0 }* x2 x
其實佢係為你好1 N! Y) ~- h4 L" [+ K8 Z
加長扣會減少個扣的拉力4 K4 x$ C) h! R+ ?1 e: G1 H4 `* y
男生比較容易單手替女生解扣
! e1 a( b# D2 z% i/ e9 l8 z! g
4 G* S2 @' U1 z8 o7 z9 _
又係喎; @, F& l# T& p0 H
加左加長扣,分分鐘我都穿得到!搵日試下先
, z( d9 ~7 M0 s0 Z8 i
( e6 f: p& u& T5 x( n( X# V7 _! M; X0 K0 e

0 n' s1 \5 i4 f+ n$ K% C: K/ ?! [0 B: X7 k- M( {% ?

正啊~~ 淑女款~~ 你老婆对奶都幾大啊~~

回復 2# 346 的帖子

想看看,回复下

有立刻穿上嗎?

3個一千, 貴呀, 俾得起錢不如買日系
" \  W9 ~4 H& d# J: b老婆知你有份著?

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2023-2-15 18:29 發表   
8 C/ M' o4 I# T" P2 R. k. v3個一千, 貴呀, 俾得起錢不如買日系  a9 T5 h+ t# L8 u& |6 H, U4 F
老婆知你有份著?
3 A2 _7 }' Z2 W
三百幾一個,差不多啦。日系買不到兩個呀!; R0 |$ c: C% R2 W' s+ O7 ?
我不穿老婆的,因穿不下,間中試下而已。

我都成日買wacoal俾老婆8 a9 {2 D$ _8 A2 i5 }. K
不過佢近年啲款麻麻,買少咗

你可以共享嘛

wacoal 係舒服D

唔起眼,但都好睇

引用:
原帖由 warrenist 於 2023-2-15 23:01 發表   ; |+ [' @" v- x; v( K1 v0 b
我都成日買wacoal俾老婆0 m0 y& c: e4 u. V
0 h0 C0 a5 `, y9 v
係呀,曾經轉左買台灣貨,但係洗幾洗個胸杯就殘晒。
5 @1 D4 n; j! A: N: H8 e
引用:
原帖由 herond 於 2023-2-15 23:18 發表   
/ i  i& A3 m) N* n9 wwacoal 係舒服D
. i, y5 ~% [' E2 T" B1 P
應該不錯% a" \4 f* w' \" T2 H& Z5 E. h
引用:
原帖由 xxxhh 於 2023-2-16 07:10 發表   - Q- ^, B8 {" {. a
唔起眼,但都好睇
; H# ]" ~5 W! ^2 A4 G3 g  x老婆戴起來好看多了

引用:
原帖由 warrenist 於 2023-2-15 23:01 發表     a5 L+ S2 `- T9 H
我都成日買wacoal俾老婆) {5 l/ R$ }" ?9 b. U
& }, q7 X, u# C, r/ S
* L. Q3 f  c/ L- P* yWACOAL 啲 其他 line 比如 Amphi, Salute , 不錯
享受 一分一秒的 CD

1000不算多了

回復 1# samou 的帖子

也是想要自穿上