嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

著絲襪睇醫生的經歷

著絲襪睇醫生的經歷

話說我要到醫院覆診,因為我左膝以前受過傷,所以要須做手術才可根治。由於之前兩次診治中,醫生已經徹底診治過我的膝傷,我以為今次只要跟醫生表達做手術的意願後,就可以走了。2 r, i0 L9 ]( [1 Y. ]9 h

8 I/ D; Z. U; |* n/ b1 n不過當我講完後,醫生要再次檢查一次左膝,要我兩個褲管捲到上大腿位置,當時我褲里穿了薄絲襪,一時間不知如何是好。之後我堅著頭皮,照捲起褲管,心情十分緊張,因為這是我第一次真正被人發現。醫生看到了我的腿後,定了一會,便著手檢查雙蓋。當他摸到我膝蓋後,肯定知道我穿了絲襪,但他沒有說什麼,只是以專業的態度,詢問我膝傷如何。
# c4 `& r1 A0 X+ \7 ~& u' }, t
8 j* q5 `( t  [) ]1 m6 J檢查完後,哪叫我放回褲管,先回到診症的位置。之後他匯報他的主管醫生,主管醫生重覆一次醫生的做法,都是叫我捲起褲管檢查。當然他亦知道我穿了絲襪,但沒有什麼異樣,幫我檢完就叫我回位,站在身邊的護士亦很平靜,不知她有沒有發現到。見完醫生後,心情仍然是十分激動,這次經歷太過意外了,但其實沒有什麼,一切都係自己看得太重了。
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
被人發現的感覺是開心的?

引用:
原帖由 ueue3388 於 2023-3-6 01:42 發表   
9 T( R% V1 O/ G/ m7 ]9 U* o被人發現的感覺是開心的?
; ]4 h% K3 u7 t1 N

' w+ y# y7 q0 f+ x當時唔覺得開心,反而好擔心同緊張,擔心對方會唔會覺得我係變態,但對方唔止冇問到,仲完全唔當一回事,所以諗返擔心都係多餘的。6 j9 z9 c9 m/ U4 ]1 w, E3 V

7 _4 R2 I# p+ ^2 IPS 當時係著8D的薄肉絲

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2023-3-6 04:01 發表     I! f1 S- F' u% y5 b
3 C: m9 i* Y) M4 b  j3 a5 [

* U2 F# ~, I! B* d4 |2 H1 E當時唔覺得開心,反而好擔心同緊張,擔心對方會唔會覺得我係變態,但對方唔止冇問到,仲完全唔當一回事,所以諗返擔心都係多餘的。1 H  B% G4 Q; _' e( J; T4 c' c, \

; ]( a; C' D( N& t! g  W. FPS 當時係著8D的薄肉絲
  ?& H3 h/ P, t# L; @0 h! |

6 q  k% u/ G' y5 |會不會穿上女裝內褲

可能佢知有男裝絲襪呢樣野

擔心都係多餘的......

我試過有一次,裝好身,一身辦公室女仔裝扮,0 s' W2 z$ w6 {9 r: k
絲襪短裙高踭鞋,一落樓就被查身份證!

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-6 09:33 發表   
% L# ^- A, S6 M/ o  G0 Z  t% ]' l3 j/ ?: P
( t* i$ Q0 g4 A. m
會不會穿上女裝內褲
+ m6 d1 _8 F3 q' @5 U
4 M2 w( ]8 G; G' @% _: i) z# y我淨係鍾意絲襪,好想將絲襪日常化,可以好似女人咁當係尋常衣物咁配搭。

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2023-3-6 14:29 發表   
8 M) C' ~, {  I- w可能佢知有男裝絲襪呢樣野
! p; J4 o; \! J1 p1 Q我都唔知佢地知唔知,佢地可能都覺得奇怪,佢地都不約而咁問我做邊行,唔通知著絲襪會同行業有關?

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2023-3-6 23:10 發表   ) x/ }6 f1 g+ _$ a" n  r, b2 r
擔心都係多餘的......
( j( ~1 W7 D3 o( @
係的,短褲+絲襪出街多咗後,人地都冇乜點去留意,都冇咩好擔心@

引用:
原帖由 梓欣 於 2023-3-7 11:48 發表   
6 s" D. q/ J" @' c( K/ n2 x我試過有一次,裝好身,一身辦公室女仔裝扮,
5 A4 b) A% Z3 S. m: h絲襪短裙高踭鞋,一落樓就被查身份證!
9 O* `( S: ]( i+ q
咁你點應對呀?

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2023-3-7 17:2!  
1 U4 h& T9 O* _9 g  g6 v, T3 z+ J( c, f) z3 @3 B
咁你點應對呀?
冇呀!咪俾佢哋睇,睇完冇事咪放我走囉!  k$ }6 h$ c" ~+ f6 v' w0 y
我全程冇出聲!

我試過係深圳辦過境車司機體檢,被發現穿了絲襪..7 D: [  C$ O2 i# A0 K& \# D
( b' l7 E2 t3 o: v# v2 E/ ~
有點緊張,但沒事7 t7 f* m1 J* y5 l. {8 U
5 Y9 h6 l7 H! A+ n) p; ?1 l: O
姑娘說,如果 心電圖 儀囂檢測不到脉搏我就要撕你的絲襪
) D3 R: b. H, ^" F; H3 i0 W5 z0 B& H3 V7 _% e6 N' Z, D$ s
結果測到脉搏,唔洗撕。

引用:
原帖由 梓欣 於 2023-3-7 19:38 發表   
1 L( M) ]3 R& O" B' Q( D# u冇呀!咪俾佢哋睇,睇完冇事咪放我走囉!
( Y8 ~& e  h1 t; U我全程冇出聲!
% @6 u; _0 O: w  X# _% k3 D
  W) y8 C' J( X& ?  H
我都試過2 e' _; w# O1 n, ^( E" R
都係全OL裝
9 R- A3 ?/ \" {* t7 Q5 E/ ~短裙絲襪高跟
' W3 E. O6 s! `- c8 e我估佢其實想抄我牌
/ Y" h. g0 {6 ^* P3 H不過發現我係男之後無奈俾我走

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-3-8 12:09 發表   ' j% ]0 q0 ^/ k7 t

8 I% }' m/ k7 d2 x3 u6 X  e0 N, h% A* \) L4 n8 ^
我都試過
$ i" g. V  i, Y& P2 R1 c都係全OL裝! B5 f  q9 M7 N7 i: @
短裙絲襪高跟2 y! P2 v5 m- V% ^  ?! L
我估佢其實想抄我牌( V, a; V+ R" `2 A* X
不過發現我係男之後無奈俾我走
我自問,就算上好裝都冇呢度啲姊妹咁靚,我古佢哋當時只想確定我係男定女!

引用:
原帖由 陳真 於 2023-3-7 21:56 發表   * u+ j2 W# D# B+ F' ]- d
我試過係深圳辦過境車司機體檢,被發現穿了絲襪..& e  v! G! f& u7 M2 h

% ?+ Q8 W$ {) I0 [; E, w6 O有點緊張,但沒事
% S5 e! S2 _7 Z% x. f+ }
7 |# K, G4 `5 J6 e2 J姑娘說,如果 心電圖 儀囂檢測不到脉搏我就要撕你的絲襪& Z/ }4 s" D; z7 R/ ~! h- t

5 ]" u+ F+ Z/ q6 n2 B) X3 [& c3 k結果測到脉搏,唔洗撕。
/ ^& n/ o4 p8 X# r/ @: G
4 E* i2 I- g3 Q
檢查脈搏要在隻腳度check的咩?正常唔係在手臂度咩?
& X6 \& F3 e: n) G' x0 p! P' B# j1 D
1 j, \* r) N2 v: ~; d2 i師兄好似有好多被人發現的經驗,可唔可以分享一d嚟聽下

引用:
原帖由 梓欣 於 2023-3-7 11:48 發表   4 {4 w( n2 c# V) D8 ?' j5 T
我試過有一次,裝好身,一身辦公室女仔裝扮,$ f7 i4 v/ _& L2 v# X
絲襪短裙高踭鞋,一落樓就被查身份證!
2 c2 z! T0 D6 s+ _7 H; R8 t0 V7 `  w) Y5 U4 X+ L+ d
會不會很麻煩?

引用:
原帖由 陳真 於 2023-3-7 21:56 發表   
: Z& S, e  i7 q% Q3 }我試過係深圳辦過境車司機體檢,被發現穿了絲襪..
: z  v' v0 a/ @" b6 _5 b/ w1 M3 M* [5 _5 W
有點緊張,但沒事0 H9 c  H! V' N+ y; P
, K/ n$ w1 S& \! Q
姑娘說,如果 心電圖 儀囂檢測不到脉搏我就要撕你的絲襪
  R, ^4 ^+ D$ u6 `0 @; B! R6 G0 P
3 |. I4 v7 e7 f. T7 z& K結果測到脉搏,唔洗撕。
; d+ K( ]8 `" A+ R: A, F/ u& ?$ N0 B3 s" L- ]. ?8 F0 ]: c
心電圖check心口唔check腳8 ^8 U% W9 r2 T1 b" Q2 F' N
當時係咪著咗全身絲?

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-8 18:05 發表   7 G/ Z' k( \0 \$ w6 `; o- Y( l

% g& i7 p4 V; o7 f) {# I. ~7 h# F! T+ O
會不會很麻煩?
2 V1 r6 T9 `8 x  H' f8 g唔會,但有點驚慌!

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-3-8 18:07 發表   
9 W( U$ s' f" j: M: W" G, o4 w! n% u# R9 k+ K+ R

+ Q8 Q! t0 K; ~; ?9 v7 a/ Y心電圖check心口唔check腳
( f; ?5 F1 d1 A( O8 o- l$ M當時係咪著咗全身絲?
' X7 g, s) R. L' k: n

% |0 q1 [$ C3 W0 e好多年前,唔記得 check 乜,只知要有舊野夾腳。