嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

邊度可以買到日式浴衣

邊度可以買到日式浴衣

有無姊妹可以提供到日式浴衣邊度有得賣呢??(網上除外)! T2 C5 n( ?- |; U/ w( A0 G6 [
唔知女人街既灘檔會唔會有呢??
1 y6 g. d. K* c/ t& B大約幾錢有交易呢??
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
好似係一田見過有
2 }! L0 r3 G0 v1 x- n另外unioqo 有人話有賣過
5 b* O% r. `, L$ R. b
5 b' w0 z4 Z' u" f我自已有三套, 不過就係yahoo買同要面交

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-10-14 20:55 發表   
$ p6 @, g6 B8 J9 z4 \9 b/ X好似係一田見過有
* f. l7 z8 N5 Y  [另外unioqo 有人話有賣過/ g# U8 v1 k- \, {% c
& s& P4 o9 ~: b
我自已有三套, 不過就係yahoo買同要面交
/ D5 C' ~; C" @! |/ v
4 b& }/ `% x9 I6 ^
之前都見過幾次 yahoo 有多款出售
# W7 F: l/ v4 S3 e+ W5 |0 L) ^不過賣浴衣 ge 賣家次次都做唔長咁+ G- t/ X" J6 U, h/ z
次次到我想買o個陣就冇左

引用:
原帖由 cdtv 於 2009-10-14 22:42 發表   
; _7 C4 F% i* w5 p9 A1 i' Q+ m. W7 a2 A: W4 F
4 A$ U7 T+ c4 @- H
之前都見過幾次 yahoo 有多款出售
9 w9 [8 F# m9 a6 y- t不過賣浴衣 ge 賣家次次都做唔長咁, A( R+ `% i5 L: O8 s
次次到我想買o個陣就冇左
7 C4 O/ w" _, L4 _. s
因為香港唔係太多人想買, j4 y/ g8 g' d  H
套浴衣又唔係平喎(MIC 但FOR D人係日本買番黎)
$ H; \! c) u8 D+ z! e- F; s都要>$300) n$ n6 s# b% i; v
& k: L/ o3 ^0 s6 R: F
我買O左3套, 都要過千
2 [, A( y! O0 ?6 g8 Q3 P3 b/ h0 n* R/ ^0 E著又難喎(因為我肥冇腰.... T_T)
# s" S; J5 H4 o- Q! P" M不過如果買和服... 就破產都似... 平平地都要3千以上架....貴過旗袍架...

CDTV 大大, YAHOO 現在有售浴衣呀
5 c4 }* y- s7 ?0 Y7 M初初試既, $3XX 果D 得架啦
* v  h0 X' ]& t: b/ ^& j: x雖然就冇內襯, 同其它野...但作為浴衣同初玩者, 都OK 架啦 , C* Q& ], U8 h- }
我都係買呢D...

如果真係由日本轉售既,300蚊都抵既。
, Z1 z) S, C. Q, b4 I但假貨由大陸製就真係$#@%$^佢=.=

都係有平有貴啦,女人街都有架

引用:
原帖由 sinson 於 2009-10-14 22:55 發表   9 M9 B/ K* Q2 d6 ?; S1 D
如果真係由日本轉售既,300蚊都抵既。
; e0 c  t/ m  F$ n- n  t# G但假貨由大陸製就真係$#@%$^佢=.=
8 h) k6 H2 a4 A) g( P- F2 o其實...真貨(如果係HK$2XX/3XXX YEN @日本) 都係MIC
" X* c) x/ W5 z$ n如果要日本制, >$1000 架% q" d5 m& P! d& Z
不過QC 標準就會跟日本, 因為會係日本賣
& N% d+ [8 \- E& v3 a. W( E& O' o1 H- |5 e3 z5 \; T! e0 j% h
唔係點解日本制校服貴到

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-10-14 23:23 發表   
5 t: c( o1 f% |0 R都係有平有貴啦,女人街都有架
0 i; [, ?2 \/ Z
我要日式喎= =唔係港式喎= =

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-10-14 23:31 發表   
" V/ e" F4 \" q& D: Y1 K
( P! t; s7 W" c其實...真貨(如果係HK$2XX/3XXX YEN @日本) 都係MIC
1 G! }3 u. ~+ T7 ~$ t如果要日本制, >$1000 架
: Q. e  X+ _8 k& Y不過QC 標準就會跟日本, 因為會係日本賣6 p: X1 V% M, a% N; i2 Q
9 \' h7 D) z" Y2 M7 S; |' J* D
唔係點解日本制校服貴到
* b" \' v4 c' R6 Q所以我都係想買大陸製既校服=.=日本既實在太貴啦~~都唔知日本人點返學=.=

引用:
原帖由 sinson 於 2009-10-15 00:51 發表   5 H# x0 U$ G. n% k# S7 h
; L. L/ C! v' A7 \# E! h* E7 d! p3 ~
所以我都係想買大陸製既校服=.=日本既實在太貴啦~~都唔知日本人點返學=.=
/ G& O5 C; z/ `  Y$ R; L5 c) B8 Y+ P
日本既逃課情況係世界數一數二的

引用:
原帖由 sinson 於 2009-10-15 00:51 發表   . w4 X" p7 T' E+ K6 [4 O# h7 R

; m! B0 b' g0 G0 j8 b/ ~2 ]所以我都係想買大陸製既校服=.=日本既實在太貴啦~~都唔知日本人點返學=.=
  s$ l/ {8 _9 o) b
如果你有睇香港J2 台5 I; B" A: J, ~9 J. c: r! T9 ?
就知, 有D 女生會去原宿買JK 校服, 當時裝咁著架

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-10-15 20:33 發表   * K# F* Y6 [, q2 d0 ~- y5 B3 O# k
! K  b7 C; N, F& H+ ?' O# y5 l
如果你有睇香港J2 台
" }7 K- z+ y8 `% f5 _就知, 有D 女生會去原宿買JK 校服, 當時裝咁著架
% f" Z2 a3 A0 a5 A依個我都知,香港亦有少部份會咁著
4 n: k2 F3 e. B4 t0 |' M! `
2 r; C- @" Z4 N/ G' _" k9 _8 W但JK點解= =??

引用:
原帖由 sinson 於 2009-10-24 00:54 發表   0 _" _* H. Y) K7 `

5 r4 ]! o7 w, d; m) q依個我都知,香港亦有少部份會咁著1 ]% c* E" [- j) X

7 n: V/ i; u( e: c但JK點解= =??
, e7 I& N! i' B# G% z8 v6 e
/ n5 b1 a: w, J+ `JK = 女子高生 (日文發音縮寫)
, h# T7 F- g# W  B# S2 T6 P) g6 ^" n4 M7 R3 M% u* \
http://ja.wikipedia.org/wiki/%E5%A5%B3%E5%AD%90%E9%AB%98%E7%94%9F