嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇鍾意呢啲棉裙?

有冇鍾意呢啲棉裙?

我經常響街上見到有女生著呢啲裙、感覺都好舒服、之後買咗好條著、全部都係二手、特別鍾意女生著過嘅感覺、平時家中冇人時最鍾意著上、同埋會著住瞓覺( u; a) U' i) J5 r% _0 @4 _
' P9 |: P5 x! r
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

謝謝分享!

唔好睇小佢平價棉料兼 one size
* |# ~& B2 s; C  r9 T& u' f# h好蝦人著的

回復 1# mimiwong 的帖子

我外出也穿長桾
, K! D1 L( R( m( s2 ehttps://hkcd.tv/thread-78802-1-1.html

不錯!! 不錯!!0 P) u2 [1 q& a& s

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-3-13 18:38 發表   " u8 h" F1 j' x
唔好睇小佢平價棉料兼 one size
4 f- A) P5 W- U好蝦人著的
6 Z! R4 w: T9 [. ~3 W% M2 Q/ ]其實都唔算好平、都要百幾蚊

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-13 19:46 發表   9 A- L. s5 J" K0 t
我外出也穿長桾
2 y) h/ o, _; dhttps://hkcd.tv/thread-78802-1-1.html
" T3 p" y- c, @& I# _4 B+ Z
你條白色裙都好靚呀、平時會著裙出街? 我未試過呀、不過之前上山上著過、之後仲搞濕咗
- g' @  c6 F/ t* ~2 f, q4 @
5 k! G" A9 H% b8 ~[ 本帖最後由 mimiwong 於 2023-3-14 18:42 編輯 ]

引用:
原帖由 mimiwong 於 2023-3-14 18:38 發表   9 M9 p) Q, E% s* j

, d/ S9 x$ q0 ?  \9 w: ]你條白色裙都好靚呀、平時會著裙出街? 我未試過呀、不過之前上山上著過、之後仲搞濕咗
4 e+ f* U. @- r: \$ B

4 E# [$ u8 P; Q6 C' h有外出穿上,比穿短裙方便
+ p7 |' K9 l7 y9 ?/ J- a* L% u5 ?看看本小姐短裙& p+ W4 Y' B, k7 {+ ^- Z+ I% J
* W% i4 Z4 W0 O( z7 R
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-14 19:12 發表   7 P2 h( G0 B# }. K4 G

t! e2 Y: c. d3 O, G; t. z; W% _3 }( t1 ]! y& S
有外出穿上,比穿短裙方便: X0 w4 b# A* ^7 M
看看本小姐短裙
, F" n& ~) x% _( m$ h/ r
有啲三級喎

引用:
原帖由 mimiwong 於 2023-3-15 18:24 發表   % o/ I' C8 ^7 Y4 }7 u! l- w1 o

! Y- P- i+ K/ p% n有啲三級喎
, `$ G* @+ E$ ]( R9 P* _
/ s0 f) B- R& |/ H想要摸本小姐?

長裙遮腳,唔剃毛都得
" {  t6 X, l! h- i# m/ c' x2 v3 ~0 k! o8 Z% Z6 f
但好難著得好睇

引用:
原帖由 1677 於 2023-3-17 01:16 發表   
# k% e1 E/ _2 v+ W  r, ?長裙遮腳,唔剃毛都得
- n1 G7 c) [5 R& s0 U
. L/ n* u& u2 X2 B但好難著得好睇
1 m; [0 [% o, q& d; w不過著上身真係好舒服

棉質裙很舒服,因為比較柔軟。
Have A Nice Day!!!

引用:
原帖由 AnnieM 於 2023-4-12 22:35 發表   
' g. M6 g4 @9 T- O1 c6 c棉質裙很舒服,因為比較柔軟。
% X5 r- O& h. T9 s4 S所以包J遙動時係超級舒服

休閒風,也不錯,就是没有什么版型