嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇鍾意呢啲棉裙?

有冇鍾意呢啲棉裙?

我經常響街上見到有女生著呢啲裙、感覺都好舒服、之後買咗好條著、全部都係二手、特別鍾意女生著過嘅感覺、平時家中冇人時最鍾意著上、同埋會著住瞓覺% m% J9 L0 L9 L4 s* D* s
! @& c9 A4 V; h% o
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

謝謝分享!

唔好睇小佢平價棉料兼 one size: c" o/ ?! P' u! v( }8 M
好蝦人著的

回復 1# mimiwong 的帖子

我外出也穿長桾2 ?2 R4 _( f* O1 d8 W& L
https://hkcd.tv/thread-78802-1-1.html

不錯!! 不錯!!4 \( a4 l# i' E

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-3-13 18:38 發表   , R* j, V$ n% V- _" `- A( |
唔好睇小佢平價棉料兼 one size
0 Y6 Z' q5 L& [: q7 v8 `/ i( k好蝦人著的
. {4 B9 h% w7 r. d$ I1 j
其實都唔算好平、都要百幾蚊

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-13 19:46 發表   
' y8 a! b4 d4 j9 w  h8 Z我外出也穿長桾( ?4 j$ V0 l4 j9 {' a. Z/ r4 Z( t! Y
https://hkcd.tv/thread-78802-1-1.html
9 m: Q; O- }3 O* i0 j+ k0 `7 \( e你條白色裙都好靚呀、平時會著裙出街? 我未試過呀、不過之前上山上著過、之後仲搞濕咗2 r3 _4 S0 c1 Z# j
+ U4 n) o/ Q# T% f- `# |0 x

引用:
原帖由 mimiwong 於 2023-3-14 18:38 發表   
1 `' A6 u0 w2 ^6 a" _0 k% t8 O' t, z) ]
你條白色裙都好靚呀、平時會著裙出街? 我未試過呀、不過之前上山上著過、之後仲搞濕咗
) p; g) p9 I8 }2 B* N6 Q) I% a4 s; [7 L/ D
有外出穿上,比穿短裙方便
$ K, }$ e# g$ I! \, b2 H, p看看本小姐短裙6 m2 Y8 B: \6 `) b  X/ G

% @- q9 o. S2 G[ 本帖最後由 joey221 於 2023-3-14 19:14 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-14 19:12 發表   
0 K! n/ s* ~# b9 A7 a8 s& ^! Q  p
; d! J3 D( \4 C7 h5 f; v
9 y1 {+ Y: Q, d7 K' d' X+ x( P有外出穿上,比穿短裙方便- D+ A. |; n/ A7 V, G
看看本小姐短裙
0 h  Z1 [  ~, o1 B  z8 N( ^
有啲三級喎

引用:
原帖由 mimiwong 於 2023-3-15 18:24 發表   
8 G2 J4 q& E, U1 @" w
: o& ?% I7 a: R) Z8 H2 W; D有啲三級喎
3 J5 W; z9 W) `( [8 W! l3 `3 T2 G& A
想要摸本小姐?

長裙遮腳,唔剃毛都得0 p% E9 Z5 h* O$ G4 O/ z" t  B

! D3 P" |5 C0 K  L$ e2 ^+ x  T但好難著得好睇

引用:
原帖由 1677 於 2023-3-17 01:16 發表   # e: x8 \: ]) d  R9 b3 K0 ?
長裙遮腳,唔剃毛都得
0 O. W2 E8 ], x
. |0 z! |* D2 t9 r8 W( e6 g" Y但好難著得好睇
9 P8 V: u( ]9 }0 H5 S  l% s+ ?: v
不過著上身真係好舒服

棉質裙很舒服,因為比較柔軟。
Have A Nice Day!!!

引用:
原帖由 AnnieM 於 2023-4-12 22:35 發表   " |4 b9 e' v6 ~
棉質裙很舒服,因為比較柔軟。
1 n2 }7 J( [, V! z) y所以包J遙動時係超級舒服

休閒風,也不錯,就是没有什么版型