嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人覺得jj一晚勃起數次又漲又縮,好煩,恨不得冇左佢架?

本主題由 mieo31meo 於 2023-8-20 19:03 使用 提升卡 道具

有冇人覺得jj一晚勃起數次又漲又縮,好煩,恨不得冇左佢架?

直講,- v5 [* [$ k9 A7 P8 ]9 x

5 T% c% Y' ~* q  L$ ^2 F3 V有冇人覺得jj一晚勃起數次又漲又縮,好煩,恨不得冇左佢架?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
定力不足,不過CD著女底時感覺不到...

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-7-7 16:27 發表   
4 }, r0 g2 T, k, x* ]  |. F直講,- _, H" I$ t; D! t5 e

) _( G1 U2 R5 }, F; o1 g1 z7 h有冇人覺得jj一晚勃起數次又漲又縮,好煩,恨不得冇左佢架?
' U  I9 Q) Z8 ]6 T- B
. v. \4 G5 X# D4 J, _我已經很少勃起了,可能長期穿妝內衭,把下面包得太緊

著迷你tback  j j會扯旗突出,過一陣習慣就無事。係有小小麻煩,但有j j可以被人含/玩/插下對手都不錯。

著絲襪會扯旗,過一陣習就無事
1 j8 r* Z# H. ]- H9 h! n- n! N1 I

睡前先射,就沒有問題
$ `' A( O5 d6 [, K- D2 S" w0 ?3 R) B
2 L- k# T  V5 y- X9 r3 X我自己長期著女裝內褲,高腰款勃起都唔會出

出出汁就得, 一定沒這問題

我諗我係咪表達得唔清楚,我既重點係下半句「 恨不得冇左佢架?」,有冇人都係咁諗呀?6 F( j+ e) M/ w+ F! q. W' P# G" W7 `2 _

4 u) F6 g' I4 F/ ^/ k[ 本帖最後由 mieo31meo 於 2023-7-11 10:46 編輯 ]

回復 8# mieo31meo 的帖子

不會!有支野會多好多花式玩,我諗對手都鍾意玩/含。你話對嗎?

我都係 好噁心個感覺

回復 1# mieo31meo 的帖子

可以去找醫生,請他開抗雄給你

引用:
原帖由 173 於 2023-7-11 12:14 發表   ) F: u9 k7 c" m, d( d- c
不會!有支野會多好多花式玩,我諗對手都鍾意玩/含。你話對嗎?
7 P% U+ z  x+ d8 Q+ o" e4 W7 I
你講下勒,支野有乜野咁好玩吖?

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-7-11 02:05 發表   # J7 z. h; w: D
我諗我係咪表達得唔清楚,我既重點係下半句「 恨不得冇左佢架?」,有冇人都係咁諗呀?
' \* b9 W5 x) y. t) o: P

- t. d5 V7 ?1 A6 c5 ^  C$ D係會煩,但應該唔會想完全無左掛?
3 D6 ^& C$ e! A3 Q因為變成女之後個器官就係陰蒂,5 O# ]: _. A; F: W
只可以隔住底褲好温柔咁用手指打圈刺激,# ]# ]7 e) K5 ~+ l+ a
唔同男性可以較粗暴對待JJ

回復 1# mieo31meo 的帖子

我JJ極少扯旗,但我都覺得條J好多餘!

這樣的貞操帶當需要時才使用就行/ S. [$ P0 f5 [2 B+ f% e# [

6 c  f3 T0 T9 T1 r: x# P

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2023-7-16 23:58 發表   
( ]2 `$ _* H3 V# N3 }我JJ極少扯旗,但我都覺得條J好多餘!
3 ~# T. Y; L2 s7 x+ @( R" U; P
0 {& |$ k8 c" W8 }; C
我也是少硬起了

引用:
原帖由 gomer 於 2023-7-23 21:07 發表   
1 W, }7 K" v4 l" Z這樣的貞操帶當需要時才使用就行
+ u, \* W% x1 i7 _1 b
6 }: f( U$ @  Shttps://cf.shopee.tw/file/9b1470a7e712c7af13386a5a7928d841
' M' U0 t7 E% N好恐怖咁,佢個蓋中間條刺係咪用來拮入尿道?一定痛死啦!

淘寶上很多款的. 只是數小時的使用, 很安心的.$ P' h2 y; A# I

9 L& X8 t5 H' F" Y7 t, ~& R
" N8 t: D* P* e. c" R$ ]) f$ I
/ M2 Y! e& a$ y2 B[ 本帖最後由 gomer 於 2023-7-25 18:39 編輯 ]

回復 18# gomer 的帖子

戴左貞操帶,jj唔聽話照樣充血點算?
. J8 Y0 W% s1 }比佢籠住想硬又箍住唔比硬會唔會好痛架?

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-7-25 19:04 發表   5 R1 F: {0 d" T( j9 B& ^% ]
戴左貞操帶,jj唔聽話照樣充血點算?
6 h! s% C* K# \1 `4 K比佢籠住想硬又箍住唔比硬會唔會好痛架?
& n  C" [' K3 G& u) q& E

+ h# o0 [2 W$ k+ {2 I) V7 V# n' ~- }% j! f+ |4 U9 u
會, 就是要你整體放鬆. 怎樣也好過不知在何時, 自然凸出來, 多一重保障.