嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

垃圾站發現大量女性衣物

垃圾站發現大量女性衣物

某一天有行過垃圾站時、見到大量女性衣物、如果你見到會唔會想執返啲?' X0 ]: F6 J) Z
: F/ s0 o* p5 [9 {, F0 j
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

攤晒出黎,應該已經俾人摷完
+ d" T" ?2 c  i& J而且,綠色垃圾桶真係好唔乾淨

唔見有校服........

唔會 除左校服

wow! 如果真是發現,先會全部拿走" V1 W; g) d, X" Z( `
之後再慢慢搵

呢好多係清潔工特登搵出嚟諗住賣比二手店當「下欄」架,無謂阻人發達吖

引用:
原帖由 1677 於 2023-12-21 18:12 發表   
4 u5 {$ r' J5 D% ?) l9 W: L攤晒出黎,應該已經俾人摷完7 q# q$ g- `7 H9 e- @# D
而且,綠色垃圾桶真係好唔乾淨
# [: n5 A) g1 i* F* K* A- ^$ a
感覺都唔係幾乾淨

引用:
原帖由 kingphone 於 2023-12-21 19:30 發表   ( G/ i) Q" @# M2 v
唔見有校服........
9 g2 A2 L, ?+ @: {
好明顯嗰個人唔係學生、見到幾件性感睡衣

引用:
原帖由 anywind 於 2023-12-21 19:46 發表   2 X% U9 s/ D0 x$ Q$ s# [3 ]8 Z0 S
唔會 除左校服
" ?% w6 o9 p0 n. P$ e校服又比較吸引嘅

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2023-12-21 21:30 發表   9 c" p& e( M0 ~: h' u
wow! 如果真是發現,先會全部拿走7 \# }. {& {$ r# u% g
之後再慢慢搵
% Q: n7 I- W" W/ @1 c4 j+ b如果畀清潔姐姐見到你攞走就大0鑊

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-12-21 21:33 發表   
% H* X" l& I: J8 I0 [/ w呢好多係清潔工特登搵出嚟諗住賣比二手店當「下欄」架,無謂阻人發達吖
' V0 U0 _( u( ?
可以賣畀咩人?

突然扔晒d衫....

唔會,感覺都唔係幾乾淨......

引用:
原帖由 hkduck 於 2023-12-23 16:03 發表   ' I" L+ Y1 Q( B1 E2 q4 S
突然扔晒d衫....
8 r& ?5 p4 B! w5 b0 G% ?
只有兩個可能:
6 s6 u, q  t, `# C% K一係佢係cd,
" G/ B  D" J. t8 L' B; Y5 d一係佢死左,佢屋企人礽晒佢啲衫

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-12-23 16:44 發表   
& s. [) R7 p5 A3 h$ ^" x4 _4 @$ d: H4 d* ^# y; P
只有兩個可能:% M" w. y. ?7 x* v  Y* O0 G
一係佢係cd,
, c- i' `+ ?1 ?4 W2 c一係佢死左,佢屋企人礽晒佢啲衫
: F" `+ L% @- s. g8 C或者移民唔帶咁多衫都得掛?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2023-12-25 17:23 發表   
4 _6 u4 ~2 r" W  L1 n7 j
4 F, Q$ K7 W$ O9 t- W或者移民唔帶咁多衫都得掛?
3 j; D3 y. J, v. m* a
如果有我喜愛款的夏季校服裙的話 我都會執

換季清衣櫃 , 換空間再入貨 , 有咩咁出奇
5 C" U! s  L/ |' |1 \  ~# k3 j" c7 @9 M6 t$ U  A) q1 f- K

4月1日垃圾徵費,人家在斷捨離

引用:
原帖由 kingphone 於 2023-12-25 17:53 發表   
% x% `1 M$ `& M  k" v& q+ ]
0 `( o8 t  Q5 R' d8 J如果有我喜愛款的夏季校服裙的話 我都會執
* `9 H( V* }* q7 c" `! D9 p' n& G# R
你唔係只玩全新校服?

引用:
原帖由 Nanase 於 2023-12-25 18:18 發表   0 T/ D6 k" J' E
換季清衣櫃 , 換空間再入貨 , 有咩咁出奇: R6 D4 F+ D% ]* y) g

+ ~/ y5 e  K$ L& k% ]
; l4 L" G' e0 C: x你都有咁多女裝?