嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我想問真正 國泰 一套全新多小錢的?

我想問真正 國泰 一套全新多小錢的?

真正 國泰 一套全新多小錢的?
  C) b" V% g/ K  Q( ]$ Z/ _
9 z2 c$ k4 X) O9 ~因為我個朋友想放一套,佢多左~~~
# F# f1 R. E, A
# f' ?& L- H, K" J. O6 r: O& u咁唔知是多小呢?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
員工係送的...

離職唔係要交番公司咩=.=???當然你可以選擇唔交....... F/ J! b, f9 t; ^& W9 w! Y% ]

- v  P! G* s1 Q$ b0 w( x不過拎制服唔係有制額架咩???

引用:
原帖由 sinson 於 2009-10-29 21:12 發表   4 O. O0 J" b+ J, T
離職唔係要交番公司咩=.=???當然你可以選擇唔交......
9 A0 y: o, G9 [8 h5 C" Z; M
" k5 [- r6 ]+ v+ e不過拎制服唔係有制額架咩???
- X+ N( r0 O, j2 d# A
唔知佢是不是俾小左套呢

我有興趣要, send e-mail to me information,[email protected]

我有興趣要 send to [email protected]

我也想要,不过不在HK没你们那样可以近水楼台了.

我諗要2-3000起碼

我有興趣要 send to [email protected]

回復 1# ashleybaby 的帖子

甚麼尺碼的?

有冇相?

how much is it

how much will it cost ar?

My girl friend is FA. It is free.

網上聲稱有得賣的很大機會是仿制品, 空姐唔見制服好大鑊的!

空姐唔見制服好大鑊 is very true. But broken is okay.

參考交易紀錄' c! C. W/ X7 |4 i
http://www.youtube.com/watch?v=8K6mdaGkMHE
5 w: t: P# k; t亞視電視本港台2007年3月26日晚上10時30分
; L, o7 v6 \1 l( o/ M/ E病態易服男(一)片段2分40秒提及
5 N9 k( o/ c. b! M0 i) M7 D) U舊年4月=2006年4月
) [2 q. Q+ T) M0 `  O2 l' X/ i$6850
* x! |! ]! ?; Y
4 _* s: j5 w1 k6 e  C[ 本帖最後由 uniformx 於 2011-10-24 13:08 編輯 ]
暫停寫入

引用:
原帖由 uniformx 於 2011-10-24 13:07 發表   
3 d7 |( W, ]8 J( D參考交易紀錄3 t7 G4 D- s( P# @$ ~
http://www.youtube.com/watch?v=8K6mdaGkMHE
# T8 {0 o5 @5 k9 l- m& E/ e亞視電視本港台2007年3月26日晚上10時30分. B2 R! q# I( l4 `  a) c' F# o2 A" X
病態易服男(一)片段2分40秒提及
" N, u1 ?2 U! r# ]% C舊年4月=2006年4月
$ T+ x+ G) ^6 D# w' h& |( R9 L9 E4 h$6850
/ m9 ?- I' @) x; R
X有無貨?
收各校校章,請PM報價

引用:
原帖由 usa0059 於 2011-10-24 14:25 發表, G; J  _3 m, {3 N1 L* c
X有無貨?
我果隻舢舨仔9 ~. ?( b( Q2 w- d! O. x
充砲艇都唔掂啦
* F$ `8 b3 `8 x# G4 C9 ^何況係航空母艦呢
暫停寫入

引用:
原帖由 uniformx 於 2011-10-24 20:12 發表   
% Y2 f! n* P0 i* r我果隻舢舨仔
$ U! c1 U1 N2 a, x$ z; `充砲艇都唔掂啦
. c0 C0 p* R- ?. @2 n( p何況係航空母艦呢
2 t5 x- u; i/ `2 D& G+ f
有無可能叫Gym訂造?
收各校校章,請PM報價