嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

19/1晚 與妳在地鐵車廂偶遇

19/1晚 與妳在地鐵車廂偶遇

上星期五晚放工時間,由九龍灣乘搭地鐵往尖沙咀打扮性感的妳。2 |. T! ~- A4 u! ~- ?! {3 e4 U- w$ _
原本想上前與妳打招呼認識妳,不過車廂中實在人太多了!我想妳也會感到害怕或尷尬吧......$ b3 J* I. B5 s2 n, w& F$ _& ^! A

! w6 w0 z4 I- _3 Z+ T% {有緣見到這個留言而又有興趣互相認識的話,歡迎妳pm我呢!
覺得好的就按一下感謝吧~~
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

又一個CD失敗個案。

No No No 絕對不是失敗呢∼+ X, k/ S4 [  B$ y

# t, b4 w0 v! \! |$ F3 f
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-22 10:59 發表   
3 ?( q% b& J8 N9 ~, j4 k又一個CD失敗個案。
#Kigurumi

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-22 10:59 發表   
4 Z, i  ?' V) y' V  w' i+ ^又一個CD失敗個案。
: q# k9 x3 G5 b- @/ p/ x$ lCD出街唔係會預左被發現咩?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 JessBB 於 2024-1-22 11:05 發表   3 U6 J  @% k% a( r2 n4 ?, X  A
No No No 絕對不是失敗呢∼
- W, ^! Q* v* C$ P5 _5 x: }6 l  G/ a/ F' H# u
( Y( [4 C4 e# i9 R

9 d3 e/ ?+ W( H0 f2 A0 p以我自己的標準來說
- z7 F7 U+ b6 n3 B5 x: t% q  N出街就是真女人/ ?; E" j1 G' r3 n& w
能夠被人發現是CD就是失敗的變裝
) `( o1 V! F1 P  ~: }2 ~1 D5 d4 G
可否形容一下當晚你發現她的情形麽?

引用:
原帖由 zz67098 於 2024-1-22 12:58 發表   8 K8 K- ~- f; W
# I+ Q- x, ?: k; {, }  Q  v) a
CD出街唔係會預左被發現咩?
1 R5 S% M+ A$ @& ~8 D. o7 n6 w( f
1 K5 ^3 ?7 `6 F* [起碼我唔係啊6 q. b/ y. ~: Y# y8 i2 \5 p5 w# R
如果被人發現我會想死的 9 Q8 e: @2 Q9 P# c0 K0 F* r. ~6 w: E

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-23 15:18 發表   + @+ V* R; o3 x

! M4 }9 [& _; i/ g0 o, |+ Z5 X: B3 M6 v$ @) M/ @
起碼我唔係啊4 U3 u! m, S$ h# w* V
如果被人發現我會想死的 0 X8 v8 F, ^7 X/ s
% ?! e! j% U+ z  d, X+ b% |2 c女人直覺力好強,無論你cd幾似都好,佢認為你唔係就唔係

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2024-1-23 16:09 發表   , I' E$ t6 K4 C) _5 C$ W

$ z" O0 s% e) `# W! O5 ^" M. m女人直覺力好強,無論你cd幾似都好,佢認為你唔係就唔係
" J: V8 u1 B5 n+ ?0 k6 g5 X$ a3 f6 m  w; i( ?4 b/ f
Touch wood 好彩我到而家都只係因為被查身份証才被發現8 I' g1 @) M: z5 O* s
不過如果好似JessBB咁發現了也不動聲息的- M- j# Q2 r( J! x* k" D* B
當然我也可能仍然如在夢中

重點係唔好令人感到不安,你點樣著如何打扮都是你自己的自由。(當然要有做好被評頭品足的準備)* L5 r( n2 s$ f
8 G6 s/ P! |7 e: X& N
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-23 17:56 發表   
- u" C+ E: B  d7 l! T
9 s) E1 w: D, ^2 b/ s0 ~  C$ N& p! J6 n+ m; N7 K; a) D
Touch wood 好彩我到而家都只係因為被查身份証才被發現" d: t9 R1 B/ P2 n
不過如果好似JessBB咁發現了也不動聲息的- J8 h% i; c( \' f, n
當然我也可能仍然如在夢中
#Kigurumi

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-23 15:18 發表   6 T/ ^8 c3 E+ M1 L

+ [1 }  P% L# D5 I' L
  i1 G" h, T- U! ^% q9 e# q& P起碼我唔係啊
6 S+ z* R2 \9 S: U/ W如果被人發現我會想死的 0 i/ O0 A! i0 T- C! r$ Y
7 K$ N; o( @$ L, t: V
係因為你悲觀,我睇到由治及興帶黎的好處…
' I$ v( ?1 s- R+ q1 @. T- T我出街間唔中都有D好奇眼神,被發現又如何?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2024-1-23 16:09 發表   
4 F  }& o- `' A
8 d( o% D& l( R% o, g& c& `0 S女人直覺力好強,無論你cd幾似都好,佢認為你唔係就唔係
, s9 Q8 s7 A* r( |

( s( Y' Y( d8 @6 r4 N我在超市
, F# y% Z  V' S也被二位上了年纪的女人  E0 s  ]& q: Q$ V
被骂/ \: }: _* Y# m9 Q& Y
女人真觉是强呀3 z* i8 e2 w7 V) _
当时我立时走

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-23 15:17 發表   
  X( r4 Y; y6 ?" `4 t/ |) B
7 D2 |) O2 b  _, ~$ {+ X$ m5 Y+ l# C
1 c$ `1 a$ Y& f3 u以我自己的標準來說
1 \& Z: c2 Y/ I5 V8 b* P出街就是真女人
, _8 G; ^) G, y能夠被人發現是CD就是失敗的變裝; N1 C; e0 x1 ]4 ]. a2 S0 j' }; I% D+ V

' x- R. @0 z) Q  e% Y% h5 y
+ |0 y% p9 g4 @9 U. @
若女廁被發現呢?

我希望你尋到佢
8 f, @  C4 c# p% ^( ?/ o' C另外大家高抬貴手,呢啲係尋人post , 不要負能量吧

多謝!一切隨緣喇!只係想認識多一位朋友。 ! ~  E$ f, ]4 |- y- G
! l. m$ A) w: b$ }5 S" D
引用:
原帖由 lovecd888 於 2024-2-17 16:57 發表   
( f3 c1 g7 D9 Z* j0 {! l2 m' t我希望你尋到佢; `: y8 L# {5 O4 d+ ?
另外大家高抬貴手,呢啲係尋人post , 不要負能量吧
#Kigurumi