嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

19/1晚 與妳在地鐵車廂偶遇

19/1晚 與妳在地鐵車廂偶遇

上星期五晚放工時間,由九龍灣乘搭地鐵往尖沙咀打扮性感的妳。! K5 I6 }* K, ?; j, s7 F9 }/ L
原本想上前與妳打招呼認識妳,不過車廂中實在人太多了!我想妳也會感到害怕或尷尬吧......& G# l, E  w- r9 B9 Y) }
: v% Q9 B9 }* q
有緣見到這個留言而又有興趣互相認識的話,歡迎妳pm我呢!
覺得好的就按一下感謝吧~~
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

又一個CD失敗個案。

No No No 絕對不是失敗呢∼$ Z% O+ V- j! A* f" ]" ?

# I+ Q* {: S% m6 d, u
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-22 10:59 發表   
( h7 n3 y; `3 ]. G( i又一個CD失敗個案。
#Kigurumi

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-22 10:59 發表   
0 h) j  W+ Z- x. D) v5 o" q) s又一個CD失敗個案。
; a: H2 f+ J. X! Y6 Y$ _CD出街唔係會預左被發現咩?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 JessBB 於 2024-1-22 11:05 發表   4 j! Z/ p* h% W: p, K
No No No 絕對不是失敗呢∼. a. z% F, W8 U$ b6 D
. A  c- W0 D0 ?: u
4 `2 r8 o) z2 L1 Z/ r* B' l* \; K/ Y5 _' C
以我自己的標準來說
7 l" u( s3 j1 H' B出街就是真女人
/ J$ M5 V- T2 W- r能夠被人發現是CD就是失敗的變裝9 d( ]- L* h- X4 C
4 K& q7 P1 q# w+ q' l2 d* N
可否形容一下當晚你發現她的情形麽?

引用:
原帖由 zz67098 於 2024-1-22 12:58 發表   
# h! [& L: P9 ?$ h+ K# Y- e8 s2 L) d& @8 y0 v
CD出街唔係會預左被發現咩?
! a: ~6 C* W; u
% X  l5 ~- c3 y7 I; i$ K起碼我唔係啊
" y9 {: K5 n! I$ b如果被人發現我會想死的 / W$ [6 P3 C- S

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-23 15:18 發表   % M2 s' U5 @" d' F# I( z& g/ N

W/ K& Z( I: @! w; u  \9 e# K# K% P5 g2 Q  g! i
起碼我唔係啊
6 w' ^# T, b. u( {: p" X- V1 G如果被人發現我會想死的 ! ^7 c* m% ^6 r, o
: n! a# q# g9 ?女人直覺力好強,無論你cd幾似都好,佢認為你唔係就唔係

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2024-1-23 16:09 發表   
) V' Q- z% I4 s) g
; a; d6 `3 k) w* A+ J; a女人直覺力好強,無論你cd幾似都好,佢認為你唔係就唔係
6 ~9 a% ^7 N  A* d
& C- n9 X5 n# `& A! l: N
Touch wood 好彩我到而家都只係因為被查身份証才被發現% |! o4 A7 v  J8 P) U) _
不過如果好似JessBB咁發現了也不動聲息的* M- W) q5 d4 y' A* y* S) t# l' R
當然我也可能仍然如在夢中

重點係唔好令人感到不安,你點樣著如何打扮都是你自己的自由。(當然要有做好被評頭品足的準備)
% V, X# J' w- w: K# [4 _& l& a0 B. S# d  o- f
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-23 17:56 發表   
& L8 Q( n. ?- j& N$ B
! U3 W: [* {; e/ O" K
. k* P( S( S5 q3 O8 FTouch wood 好彩我到而家都只係因為被查身份証才被發現
( s& w0 c3 z4 ^1 X不過如果好似JessBB咁發現了也不動聲息的
3 I9 h1 p6 {8 {2 g2 R1 K當然我也可能仍然如在夢中
#Kigurumi

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-23 15:18 發表   , i& y* s1 O" O4 i3 z- D/ r

/ A9 I0 i2 {& o  X( j) X3 s
: a9 Y# o& m7 E6 [$ D9 @  A2 i起碼我唔係啊+ b1 J5 |2 U) p( I$ M' @, ^% C
如果被人發現我會想死的 . q; ?; V7 ]* T7 O8 v0 y/ g: e
9 ]# ?" R) j& L* d9 Y' [係因為你悲觀,我睇到由治及興帶黎的好處…6 A& q! @& E$ K, N, ~5 ~1 E
我出街間唔中都有D好奇眼神,被發現又如何?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2024-1-23 16:09 發表   ) c0 f( I5 S, h8 Z, z& x/ y" j
4 }) `  T2 F" x3 m3 I/ P0 y
女人直覺力好強,無論你cd幾似都好,佢認為你唔係就唔係
: k8 M$ G- k9 o& I
  N% w/ Y3 n# G+ b  d% a0 U
我在超市/ i. d" h/ l' w$ t+ G* Q
也被二位上了年纪的女人9 V& {2 A1 x5 u
被骂) C7 u) }) W4 r# _6 y# A/ Y2 L# [
女人真觉是强呀3 ]0 T* d4 p: q$ S4 j& v: R5 C
当时我立时走

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-23 15:17 發表   
% R; L8 w* A; o2 K4 V5 M+ a% R! T9 n9 i& P% z1 g3 S! t9 k1 k- R

& E. K9 U( Z" h% f2 [, A5 `4 X以我自己的標準來說4 R0 j0 n7 b- g8 ?! p/ G
出街就是真女人
& J$ V: t7 U! J. f1 T- `$ I+ t% O能夠被人發現是CD就是失敗的變裝
& }( P( h  {; @6 ^+ m
% }2 C5 f2 {  q. p3 |% e8 u
: a2 Z- e7 j  b% ~
若女廁被發現呢?

我希望你尋到佢
" L3 r% ?" n' D; |' M' h# x/ D; {另外大家高抬貴手,呢啲係尋人post , 不要負能量吧

多謝!一切隨緣喇!只係想認識多一位朋友。
5 H* ?+ e7 U4 v# _% Y
+ m' P8 R  `% a0 i+ v1 b
引用:
原帖由 lovecd888 於 2024-2-17 16:57 發表   
' {  ~& s2 w/ T我希望你尋到佢, e& A$ q/ i7 B: S/ c; y
另外大家高抬貴手,呢啲係尋人post , 不要負能量吧
#Kigurumi