嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

19/1晚 與妳在地鐵車廂偶遇

19/1晚 與妳在地鐵車廂偶遇

上星期五晚放工時間,由九龍灣乘搭地鐵往尖沙咀打扮性感的妳。
/ Q7 w5 g( n0 ^+ ?( E/ [原本想上前與妳打招呼認識妳,不過車廂中實在人太多了!我想妳也會感到害怕或尷尬吧......2 A% G! h# y5 t2 h) n3 ?: k

5 x, U+ o  R. _: V# A有緣見到這個留言而又有興趣互相認識的話,歡迎妳pm我呢!
覺得好的就按一下感謝吧~~
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

又一個CD失敗個案。

No No No 絕對不是失敗呢∼: ^& f5 d1 k2 i- u$ ?% D  r% c
+ E0 N; C; l2 ?8 s  |6 U0 V
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-22 10:59 發表   
! K7 ^. v% D1 k7 W又一個CD失敗個案。
#Kigurumi

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-22 10:59 發表   
# Q) k6 T  D9 F! z+ U9 {. U又一個CD失敗個案。
- d% w! l5 h) c# S9 Z+ b
CD出街唔係會預左被發現咩?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 JessBB 於 2024-1-22 11:05 發表   
0 y: n$ N6 R; P. N% n. D0 XNo No No 絕對不是失敗呢∼5 \4 g8 t0 _0 L2 V5 ^

' w4 |5 [& h; V  }( Y4 f
8 r1 G0 M4 q  }, l( i& T$ ~9 ]5 F' L- m
2 M% }  W  I5 @: z4 D7 L以我自己的標準來說+ l& E( n! |; J; m% G  B
出街就是真女人
* K' f; y$ p. S& r) V能夠被人發現是CD就是失敗的變裝
0 s8 F0 Q$ G2 ?9 p5 i3 x
8 D& a1 F# c; t可否形容一下當晚你發現她的情形麽?

引用:
原帖由 zz67098 於 2024-1-22 12:58 發表   
* Y+ T+ X7 T, M* _) a' {( P( b" Z2 }7 ^" O
CD出街唔係會預左被發現咩?
1 \6 Z0 I$ \# R1 e& i5 ~2 [
+ c5 Y- u( {. _7 ^& K: t% K7 j起碼我唔係啊6 `+ `: ]6 M: j# u& _' e( y' u
如果被人發現我會想死的 * Z. O; u  C2 X8 C7 K& |

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-23 15:18 發表   
! m: F' B5 f0 X- B, M
- I- r: N7 Y8 b% k$ d0 S; V7 h$ ~0 B1 Q: Y& n) Q
起碼我唔係啊4 k% S0 ]& ?' X/ g6 M7 c! y, v
如果被人發現我會想死的
0 ^: b5 J$ J/ |" Y+ O7 B
: ]# @' N, d( T; z- h女人直覺力好強,無論你cd幾似都好,佢認為你唔係就唔係

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2024-1-23 16:09 發表   
7 Z3 q# A* O' P( D2 f4 o# V% F& x  o; N( a2 s
女人直覺力好強,無論你cd幾似都好,佢認為你唔係就唔係
" H3 U. X' i4 N, T
# _  \- H, e! S% M+ ATouch wood 好彩我到而家都只係因為被查身份証才被發現
) @/ x1 ]$ I& I" [不過如果好似JessBB咁發現了也不動聲息的+ i  q* k9 |' P6 p
當然我也可能仍然如在夢中

重點係唔好令人感到不安,你點樣著如何打扮都是你自己的自由。(當然要有做好被評頭品足的準備)$ I4 e' @* ~; |: C* L( D
+ `7 _2 f  F4 b3 g7 r; ?
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-23 17:56 發表   8 t) f  W6 H1 q0 {* D3 Q0 e9 {

* d& }  n! k! K
* e# o% a: ~  m, q7 @( i7 D9 KTouch wood 好彩我到而家都只係因為被查身份証才被發現
) v1 c9 ^$ \+ N' @不過如果好似JessBB咁發現了也不動聲息的
6 F7 T! x8 y" n$ }7 k$ g, g1 A當然我也可能仍然如在夢中
#Kigurumi

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-23 15:18 發表   
/ h7 m9 ~5 V0 A& T& m" F  P# q) d
+ U. z, s" N0 l4 w
起碼我唔係啊3 w, l) G. b0 Q4 g
如果被人發現我會想死的
, @8 Y' b: N6 l( l9 J  r
* @# |5 L% F2 `: H# h0 T
係因為你悲觀,我睇到由治及興帶黎的好處…4 \+ m1 _/ I, t0 ?+ _
我出街間唔中都有D好奇眼神,被發現又如何?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2024-1-23 16:09 發表   ' d+ I' O5 g! y' A6 M. n% u

/ S1 J# L, o+ t: M% c女人直覺力好強,無論你cd幾似都好,佢認為你唔係就唔係
# _5 m! c7 K8 X9 B- z4 S# A2 \3 ~6 b/ \

4 o) v6 Z  o6 I. j, n# U我在超市
; c8 n! X8 w0 L/ |5 g" {$ B也被二位上了年纪的女人6 Q( |, G, p0 t+ Z/ o
被骂
; }  u" U; R: L& g女人真觉是强呀; p! F2 I: a- W6 {
当时我立时走

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-23 15:17 發表   # T; v% R7 @* \# q, P7 b

2 d: q# V+ F0 |: j+ |0 {
& i0 l! L; B9 A! N5 F+ j以我自己的標準來說
9 p) D3 P+ M( {  g) `9 q出街就是真女人6 q4 l1 M0 f1 J
能夠被人發現是CD就是失敗的變裝( U/ r$ R9 S3 n9 b, [; {/ N1 L8 c* \

* p6 r3 X( g( Y0 @: a! t
7 L; z4 `. k; u: ?) x
若女廁被發現呢?

我希望你尋到佢
' h- F+ E) r$ ]+ o另外大家高抬貴手,呢啲係尋人post , 不要負能量吧

多謝!一切隨緣喇!只係想認識多一位朋友。
' V* m. n) f0 Z" K
9 L$ c, B; t6 G3 Z/ w% C2 w
引用:
原帖由 lovecd888 於 2024-2-17 16:57 發表   * ?) y( D* z/ B) t4 \" e
我希望你尋到佢5 R, m! R+ o9 x
另外大家高抬貴手,呢啲係尋人post , 不要負能量吧
#Kigurumi