嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

19/1晚 與妳在地鐵車廂偶遇

19/1晚 與妳在地鐵車廂偶遇

上星期五晚放工時間,由九龍灣乘搭地鐵往尖沙咀打扮性感的妳。% h- o. f8 e+ O' a
原本想上前與妳打招呼認識妳,不過車廂中實在人太多了!我想妳也會感到害怕或尷尬吧......8 g5 ^1 ?& C3 X; f9 F
& u+ m9 `/ {* y8 G) _: D8 O, d
有緣見到這個留言而又有興趣互相認識的話,歡迎妳pm我呢!
覺得好的就按一下感謝吧~~
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

又一個CD失敗個案。

No No No 絕對不是失敗呢∼  [' B/ y% X3 A9 Q- C

9 z5 n- @7 l, {( n
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-22 10:59 發表   7 K& n! a( V$ f/ H' m! X
又一個CD失敗個案。
#Kigurumi

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-22 10:59 發表   ; H. ]% K8 _6 e. u6 F
又一個CD失敗個案。
  A) V2 T& L/ p- k" LCD出街唔係會預左被發現咩?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 JessBB 於 2024-1-22 11:05 發表   
$ X( {4 Q% f! [& I' S: {/ fNo No No 絕對不是失敗呢∼/ m6 ~- Q- x# p
2 K4 P/ v* ]/ k$ C, M9 _
$ p- X6 H. y8 {4 q* w+ A
; o  j" D/ x2 \  b, c. _/ Q
以我自己的標準來說
, I2 ~+ R! L9 Q* g出街就是真女人7 Q6 ]2 a! L9 o' \6 I' D
能夠被人發現是CD就是失敗的變裝/ \* @1 Z: L# v
1 ~. Y9 b7 B. P' [0 y4 G/ V+ S
可否形容一下當晚你發現她的情形麽?

引用:
原帖由 zz67098 於 2024-1-22 12:58 發表   * N- `% ?( z! g; Z3 b9 z8 c

. S" i2 L, s* Z- tCD出街唔係會預左被發現咩?
* e; I& n- o3 t( l6 S
+ D6 Q7 P" \- ]  c( u( w! J6 o# G( x起碼我唔係啊, j4 R8 H. f" B2 p3 W- E% e# @& @2 r
如果被人發現我會想死的
/ _  ~+ |! Z' L# E9 X

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-23 15:18 發表   
% [0 R' @5 Y: f! `. Q$ a' L" P7 W+ d9 v! y" J% u

& Q5 H2 a/ O+ M) r4 q: {; S8 p起碼我唔係啊
  \- X2 @. c5 E/ v0 t如果被人發現我會想死的
) O( k. E% P8 a  L2 B1 {
' a' u: @7 O$ F, N7 |
女人直覺力好強,無論你cd幾似都好,佢認為你唔係就唔係

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2024-1-23 16:09 發表   1 I, x: P% q) u
5 r- l1 I0 P2 f
: h9 V! K& ~! O  \5 x4 |
6 V) Z! W0 ~# Y% ?) Q
Touch wood 好彩我到而家都只係因為被查身份証才被發現9 ]& V/ D+ a) R2 m. ]% w# }% T
不過如果好似JessBB咁發現了也不動聲息的. B1 r& U' l! e# t, P
當然我也可能仍然如在夢中

重點係唔好令人感到不安,你點樣著如何打扮都是你自己的自由。(當然要有做好被評頭品足的準備)
. F8 s. m+ G2 @& @1 o- ~4 F; F. \/ k2 i* o% C/ B! t
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-23 17:56 發表   
4 x9 [/ k) S* I' v* h4 B2 `2 j- Q7 R  J8 j
2 X) U. k% A  D& q" t
Touch wood 好彩我到而家都只係因為被查身份証才被發現
! ?# O+ C/ d  I. O  D4 _6 r- J4 L; x不過如果好似JessBB咁發現了也不動聲息的# x( F8 G, _3 Y) O0 q) K6 l. N9 r& G
當然我也可能仍然如在夢中
#Kigurumi

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-23 15:18 發表   % M( L% E: R) o6 Q' t4 J7 |

& W' }, q  m6 j! n4 i' F$ o; R! H  i! ~) m1 E7 X" g) L
起碼我唔係啊
6 V. S$ i% Z4 d4 i如果被人發現我會想死的 1 k. B* q  z) }* Z  J# d
  Z7 s, d# k: C, f# m係因為你悲觀,我睇到由治及興帶黎的好處…* C! r0 F5 \: h( o
我出街間唔中都有D好奇眼神,被發現又如何?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2024-1-23 16:09 發表   # F2 y0 x) G& M
; Y: f3 b0 T8 h( o  ]* ^$ y
5 }  p9 x2 n: {9 e! Q7 ^
7 _- W( D2 M1 S' L1 J* W# j/ y我在超市% q$ o4 P" r; K9 p. H# n
也被二位上了年纪的女人
: L$ R7 }0 L! ^4 O& C被骂5 X  p. J0 d, p( f
女人真觉是强呀
1 }0 e0 G1 }6 u4 w/ u6 B当时我立时走

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-23 15:17 發表   ! W, |7 R/ R/ @( D, b  @

0 n7 W9 H! w+ r7 A# ^8 B: ^) _8 u5 n) v! r5 I  f! Q
以我自己的標準來說
: y( @7 D0 |( M0 N$ L% _出街就是真女人. B/ W1 e5 [! ~9 p, ?! a
能夠被人發現是CD就是失敗的變裝
; I* K# i6 W4 Q! [7 X3 C" U1 q$ W) H! C# W1 ]# i
* F" B! h9 c! x& \( ^+ Y若女廁被發現呢?

我希望你尋到佢
& ]" @0 z+ i6 I0 L9 O3 f另外大家高抬貴手,呢啲係尋人post , 不要負能量吧

多謝!一切隨緣喇!只係想認識多一位朋友。   a. z; N6 C9 W/ K& S
6 w0 T, v% @) Y% d1 A5 y: x
引用:
原帖由 lovecd888 於 2024-2-17 16:57 發表   
+ e1 i0 S, w$ V' ?( Y& D% e我希望你尋到佢
: ]- r+ D9 n# P2 i1 e9 a另外大家高抬貴手,呢啲係尋人post , 不要負能量吧
#Kigurumi

最近訪問的版塊