嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

又一件犧牲品了,哈哈... 淺藍色的裙

又一件犧牲品了,哈哈... 淺藍色的裙

它從此八馬分屍了
$ W9 O- R, ]4 _5 x* T7 r, ]! l從此就消失呢個世界上
( _. l0 z! [- a; M1 U/ Y塵歸塵,土歸土
0 K. [* x, `, U' e; t) w8 j% K2 Y2 G" K1 ~( d% O
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

太可惜了

太可惜了.太可惜了

有冇多啲相??

謝謝分享!

我感覺到條裙在開口講話點解主人要將我撕爛。

引用:
原帖由 123456789321 於 2024-2-8 11:25 發表   
9 t0 m; _3 d( N6 q3 O有冇多啲相??
3 ~. A* M" ~# N已經好多了

引用:
原帖由 eddiecd 於 2024-2-8 13:42 發表   ) j: N; m- r8 a
我感覺到條裙在開口講話點解主人要將我撕爛。
3 R8 `6 L* l0 L/ I; X2 Y. i8 s它甘心將自己獻給我

今日係邊間既

任何嘢,無論係一條裙或者一條底褲,都有壽命# {: X5 _9 E; n2 }/ n
最緊要係享受過程

引用:
原帖由 chiiiOvO 於 2024-2-8 23:28 發表     x7 F1 A2 {7 ?6 A% ]
今日係邊間既
& o3 J3 M2 J4 C* o, b' b: R. W. H
淺藍色這件是李丙

引用:
原帖由 1677 於 2024-2-9 02:27 發表   + q: R: Y# ]$ Z( Z" v9 o# j
任何嘢,無論係一條裙或者一條底褲,都有壽命9 O* e, P; t* x
最緊要係享受過程
4 X9 x- ?4 [9 O5 x
對呀

不錯!! 不錯!!
- ~: a- o3 D2 V, H' j2 z, x9 ~) j很吸引!! 很吸引!!
7 G( y# @  |* R& y% K3 `

裙子被撕裂既破口好似都幾爛,爆哂線咁,很用力來將它撕破?

引用:
原帖由 eddiecd 於 2024-2-10 13:31 發表   
  q" K/ H* K/ a  I3 \4 X; @裙子被撕裂既破口好似都幾爛,爆哂線咁,很用力來將它撕破?
) @2 {6 }# |# ?) j* M( M
放心,條裙我是每兩三日割些少布出來磨擦 現時下半部已割剩一半好快就會整條裙消失了