嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

抹胸裙

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2024-4-12 17:35 發表   
0 x9 ^2 H: C3 i! f2 `; U2 a6 m6 L我覺得最大問題係要有胸先好睇,而點樣整到有返咁上下身材係一大問題,同埋我諗緊要特登買一個無帶bra先吸引
$ O6 _( k  J! M2 n

& K9 H7 r' ]. g% |# v周末H&M 買左一件tube top,microfibre果種,( D1 L+ @0 D" x5 ~# a
料就好舒服,但係都幾難著,已經係買大一個碼既無帶bra,# {2 ?6 A4 ?& r+ r- G; t
但都唔太托起件tube top.0 A  |0 P9 y. j  I* x7 F3 s" s
不過我試過外搭雪紡衫同針織外套,無論前面睇同後面睇都見唔到帶,又真係幾性感下!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 shirleung87 於 2024-4-15 06:06 發表   ' ?5 m' x5 d/ H, }

6 n9 ^* e5 j7 }# Y8 U2 W; e. a4 }
周末H&M 買左一件tube top,microfibre果種,6 F1 \: @+ Q2 k/ S, ~
料就好舒服,但係都幾難著,已經係買大一個碼既無帶bra,
. l5 w( ?) u+ d, L9 v$ f6 O/ I但都唔太托起件tube top.- b1 V% j5 u( }' T0 N5 |  Q9 o
不過我試過外搭雪紡衫同針織外套,無論前面睇同後面睇都見唔到帶,又真係幾性 ...
这款裙很难carry 的,我认同你。。。。9 N5 M( ^# Z+ n" z: W

不錯!! 不錯!!. `% U5 M) r- K0 l

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2024-4-19 23:38 發表   0 E3 r+ T: [) L6 P( L$ V
不錯!! 不錯!!
( K: K- ]2 w/ i# u+ ?
这件呢?
  ~! L' l- _. r# V0 L

不錯!! 不錯!!9 ^  {2 d+ |0 O! Q

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2024-4-21 22:57 發表   
0 ?# ?( _9 A! [* S$ u5 ]不錯!! 不錯!!
& L" Q- F3 [# ]* f: d
只能看,は法穿的裙。。
" k: u8 z. |; N" ]4 D& P

不錯!! 不錯!!, Z/ g/ C7 l5 R5 @+ n" q

呢種裙我都有著,不過入面個bra唔理照露bra 帶,出面著件唔透光o 既小外套遮住就ok啦

引用:
原帖由 Vivian5 於 2024-4-28 15:07 發表   
% @9 n' I( ]( V1 Z呢種裙我都有著,不過入面個bra唔理照露bra 帶,出面著件唔透光o 既小外套遮住就ok啦
好建议。。。。不过身材要好才能?{carry ....: U6 z& z) \# }  X( w- t, i

不錯!! 不錯!!% a# b: d1 E( L& O8 C" f

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2024-5-1 22:49 發表   
2 `2 M- ]: S7 ~3 z( P: x! t不錯!! 不錯!!: O5 O" M: A1 K% G. q  N3 @
好看吗? 1 ]: \8 R" L% j( z* G% f

不錯!! 不錯!!8 W9 x* z" M+ N1 f8 q' S
很吸引!! 很吸引!!
+ z+ `# S& d% ?0 F) A2 d0 ~1 t4 i9 [

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2024-5-3 22:08 發表   / l6 m- r' h; a
不錯!! 不錯!!
- P1 y" s: r9 l' S* j3 m3 k很吸引!! 很吸引!!6 }; p% e4 G- `( v- w% \# L$ [

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2024-5-3 22:08 發表   % n4 B5 B( p! v! ]: Q* x
不錯!! 不錯!!# N1 x# I1 z/ F0 e" j) _* A
很吸引!! 很吸引!!: b4 C# B$ t  S7 H7 [# ?9 q
carry 得很好。。。: ?* n" P; u0 Z% h8 h( g1 W% t8 ^

不錯!! 不錯!!
3 h* c$ A4 U% j

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2024-5-12 23:00 發表   
5 ]/ v0 x" v- ^& @9 T; r9 b不錯!! 不錯!!- y. l' S0 P5 X; x( ?
只能欣赏,は法穿上。。。
/ z# E6 L7 g( ?2 U& Q2 Y