嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

淘寶網上的0D絲襪

淘寶網上的0D絲襪

依家淘寶有好平(10蚊人仔)都唔駛,就可以買到一對0D的絲襪(應該唔會係0D, 但真係好薄),唔知大家有冇買過和試過?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
穿一次就玩完 ,有D浪費!

買來同女女 玩 "撕" 襪 不會肉痛...
3 I$ H2 B" y1 ~2 j. n" C. |+ N" E/ S  K/ f7 v6 Y
不過,現在興隔無縫絲襪直接插入.

引用:
原帖由 陳真 於 2024-4-24 18:09 發表   
, P7 Z# z3 h* |$ O買來同女女 玩 "撕" 襪 不會肉痛...
% B7 a0 @5 C  x$ w4 |7 ~
! g+ B6 J' |# Y6 u; c# d不過,現在興隔無縫絲襪直接插入.
8 D/ f2 W& U2 s- ]. ^& _- Z6 \; h& v- H
直接插入?會唔會痛?, c( p- ~, a' @( y% G' z

7 F2 i& |* Y" k) e* l如果對絲襪咁好彈性,不如兩個人一齊著

點樣無縫絲襪法?

引用:
原帖由 1677 於 2024-4-25 00:21 發表   3 H1 d' U. z  n/ A% h

\. H; W2 J/ m( P" j* q, f' y- a* }2 e6 D9 q% I! Y/ G
直接插入?會唔會痛?! t. A8 v0 n" [

" S: a9 O9 B2 P8 |& S) S如果對絲襪咁好彈性,不如兩個人一齊著
9 o3 v3 q/ g+ U0 S" a6 c4 J/ R
- S% ]. O  e# u. g7 d& b外國 A片 有咁玩,仲要唔整穿絲襪,隔著絲襪內射埋

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-4-25 11:04 發表   
7 h" \4 {  m! g: v! c點樣無縫絲襪法?
6 f1 B8 I) L% g- b" W+ ~% M
9 e9 J1 [0 [3 O2 E
Seamless....
! V+ D: g' I3 T/ e  ]
- R( n% L6 w! M" L% g7 {1 u著這種絲襪,隔著不弄穿直接插入
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 陳真 於 2024-4-24 18:09 發表   
$ q9 N. s3 i% M( l5 x! M買來同女女 玩 "撕" 襪 不會肉痛...
& p% B: C  Q7 P* W7 t- s7 u) Y- }/ V
不過,現在興隔無縫絲襪直接插入.
+ ?6 o4 G: _' v+ n
你著、對方著、定係一齊著住無縫絲襪做愛?

引用:
原帖由 wky 於 2024-4-25 11:56 發表   
2 t6 q+ H2 d$ Z( j9 \4 q6 r: b/ h9 \. k& i$ t/ Q
你著、對方著、定係一齊著住無縫絲襪做愛?
% k2 i5 F* W& y0 Z. r# u) ~

# |& ^  G& N; N( X8 A& W$ L我睇美國 AV 咋....

回復 7# 陳真 的帖子

無縫係咪在褲浪位都唔會咁易爛的?

回復 10# lcw23hk 的帖子

出得無縫 (除非是情趣版) 褲浪位都唔會咁易爛
3 q" g# E5 [* X: i* M. _" b9 {4 \, U
我爛既都係鉤絲多...而且好多是所謂的 任意剪 質地,最多穿個洞..
' a7 i6 K% `; s7 u% f, {* ]1 }/ \% c
一對都著到個幾兩個月架..

回復 11# 陳真 的帖子

哦,無縫絲襪係咪以油亮為主,會唔會有d啞光?或者冇咁般光款的?

回復 12# lcw23hk 的帖子

我最初接觸的無縫絲襪,是 Wolford 的 Fatal 15,啞光的.
: ]  R1 H/ G' E/ c# ~CdR 都有隻啞光的

回復 13# 陳真 的帖子

CDR MISS 20成百幾蚊一對,都好貴,師兄介紹的3款牌子的絲襪都有無縫絲襪,都係40-60人仔一對,平好多,有冇試過?

回復 14# lcw23hk 的帖子

當然有...
: R% u- n! }/ D8 B& M
* G: n$ o$ M8 e不過我著開都係油亮款無縫
& H& v& I& @' l, L# d% ~4 j3 p  j& G7 |' U! N& T
以我喜歡6 Y: m- n" T: I9 |. q% n
1. 涞觅 Limerence M4 Q; z) U& A# Y4 ]* b6 e. K- Z
2.ANSUN 安幸2 N$ c; [+ k5 |% [! {3 b
3.綾 天生絲滑

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-4-24 16:34 發表   : O, B& v. t7 k5 X  y  Y
依家淘寶有好平(10蚊人仔)都唔駛,就可以買到一對0D的絲襪(應該唔會係0D, 但真係好薄),唔知大家有冇買過和試過?
+ C6 q, Q# X5 X$ ~
我最平買到¥14.4,3雙裝0d絲襪" X. F3 a6 F6 O3 n2 Z6 K
放網袋入洗衣機,洗完已經有輕微勾絲。
' T2 `- V# C" ^  Y& X( T  o, O因為係均碼,我腳掌大,又太高,一穿已經"走紗"

不錯!! 不錯!!
% K- h' n' g) X* \  b8 l" e

回復 15# 陳真 的帖子

之前我試過綾絲襪(應該係無縫),當時發覺掉檔,又好似好厚咁,所以著咗一次就掉咗了。
9 r7 ~+ I) F+ I5 o0 d* k6 g" R% C8 V! W  J) V) P
見師兄介紹,遲d會再試返。

回復 16# 陳玲玲 的帖子

我見有d做到批發價,幾蚊人仔有交易,有d聲稱係做外銷,但呢批係貨尾/有輕微的勾絲,所以才咁平。) N/ K& G% x7 m% q5 d

5 g5 P7 Y- `! F3 h. J" E7 L: `十幾蚊3對真係著一兩次真係都冇乜要求,但都估唔到用網袋洗一次就勾絲。。質地上係咪真係超薄、著咗都唔多覺的?
& R- m  F, Q/ }; j, P1 z
7 I( Y- G0 O' g其實有冇大碼的?

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-4-26 09:49 發表   
4 |% Q' n3 n% U) K( J我見有d做到批發價,幾蚊人仔有交易,有d聲稱係做外銷,但呢批係貨尾/有輕微的勾絲,所以才咁平。
# |# V8 C/ i( x* ?
/ {# \( g: ?( W6 B5 W/ L十幾蚊3對真係著一兩次真係都冇乜要求,但都估唔到用網袋洗一次就勾絲。。質地上係咪真係超薄、著咗都唔多 ...
9 ?0 i3 v) Q; {% f  d# {
只係比較薄,而且係反光,加上我腳長又粗,都清楚見到絲襪的紋理。
+ T2 F9 |3 T* |7 v以前買的日本牌子,無標明0d,但係差唔多薄,真係無咁易爛,當然價錢貴很多