嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

第一次用這款JJ按摩器

第一次用這款JJ按摩器

想了有多日,在淘淘淘返來的JJ按摩訓練器( Z  }8 `; ~5 C$ ]
當然用之前更是要穿著校服裙啦!, b) {% N( j+ X; _
用校服裙包住JJ再套入這個按摩器
! ?9 q5 J0 S* t9 f% H8 o感覺有點緊,但都套得入
$ m& L+ O' |) K7 S0 F用緊震動模式,它有多種震動可選用,4 m# R6 k" P- |7 q
我開了它來影相時,只是幾秒已經好想射,快快影完相就除下了( ^9 g, E! n5 ?- v. ?

1 e& }  z5 I& Y# n& @/ _[ 本帖最後由 kingphone 於 2024-5-8 00:56 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

隔住條裙用,梗係緊啦!
+ h  M7 _% t. T* _( J睇內壁都知道會好舒服,好快棄械投降

不求人 了
享受 一分一秒的 CD

用電動玩具直接對付JJ會太強烈; F. J, m. N, ^
通常都好快投降

引用:
原帖由 kingphone 於 2024-5-8 00:54 發表   
9 A% D; P# B) w/ p! J想了有多日,在淘淘淘返來的JJ按摩訓練器6 q$ {3 A! T& d7 z# x3 N* d2 g! M+ a8 H
當然用之前更是要穿著校服裙啦!  v( @7 c2 v8 X& @9 a( J' a; D3 b
用校服裙包住JJ再套入這個按摩器: A, t6 I. T* C) W; y
感覺有點緊,但都套得入/ k5 ]4 M- g2 L* R9 _$ F( b
用緊震動模式,它有多種震動可選用,
: h! D9 o5 ]% \/ Q) B# T我開了它來影相時 ...
( D: f6 W7 @& e
我個人覺得最舒服都係校裙包J、其他都係貪過癮同新鮮感

Good play

引用:
原帖由 1677 於 2024-5-8 02:03 發表   2 v* \0 d0 D" t
隔住條裙用,梗係緊啦!
3 ^$ A" d: ]( O5 E# `" S% q睇內壁都知道會好舒服,好快棄械投降
$ w% i, O. h% D  o& {+ C" \
雖然有點緊,但感覺良好

引用:
原帖由 misslady 於 2024-5-8 09:17 發表   $ s; t& T5 `% c% b0 N* u
不求人 了
6 J8 X0 X* _" c5 z4 [5 O! f' d
哈哈哈

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-5-8 12:16 發表   
1 D" c- [+ ^' G+ [# z$ Z6 S/ N1 c用電動玩具直接對付JJ會太強烈- N! a1 Q. p: x, g* e
通常都好快投降
6 u9 F9 a0 P8 F的確是,不過我忍忍忍 再停一停,再震過

引用:
原帖由 mimiwong 於 2024-5-8 12:22 發表   
* o* e  @1 V. G% {8 F0 J, k, B: q2 h  Z! F7 w4 ~; X
6 g$ Y! |0 d5 C& B1 b6 M這當然啦!不過未玩過,就買來試下啫

呢舊嘢都幾得意喎,唔知幾多錢呢?

引用:
原帖由 p12345 於 2024-5-8 16:47 發表   
2 h4 |6 P* Z3 Y9 }  `$ R5 S- x/ P5 w6 l呢舊嘢都幾得意喎,唔知幾多錢呢?
& }  s% ^% M  h) Z幾十塊錢咋

不錯!! 不錯!!
1 m1 \, f) P; p很吸引!! 很吸引!!
! I' c4 W9 g$ _- F/ m

引用:
原帖由 kingphone 於 2024-5-8 13:05 發表   
8 k( r  W  r  Y2 h, r2 M5 B: F8 j' y- o) Y* v, A
哈哈哈
" h7 C! p3 T; _: L4 E6 ^; |/ Z
; z5 n& c, n8 Y/ ~, r4 Z
期實, 有真人 服待好。
享受 一分一秒的 CD

如果我用應該好快就投降

引用:
原帖由 misslady 於 2024-5-9 12:36 發表   
" [3 E, Z# A2 ?8 c7 e" [
9 c; Z2 b  V1 B/ h. Z4 c. P9 E" s; I/ v+ g, e
期實, 有真人 服待好。
/ k* q6 S$ a8 U這當然啦

引用:
原帖由 willy 於 2024-5-9 19:16 發表   
+ |. K7 z: y3 w# p5 b9 G如果我用應該好快就投降
% Z, N3 \1 Q9 H0 @# \我也是呀!

引用:
原帖由 kingphone 於 2024-5-8 00:54 發表   
3 j  m' \6 `) t' r# X想了有多日,在淘淘淘返來的JJ按摩訓練器; X/ B7 _/ {' Y% G$ o( g
當然用之前更是要穿著校服裙啦!
/ W# v' c! M$ L3 x用校服裙包住JJ再套入這個按摩器
, P' c+ l$ J1 l# z感覺有點緊,但都套得入( O$ C0 m* }6 X% y: p
& I: B4 Y, o2 F: C我開了它來影相時 ...
) F5 H# X) v$ K2 q5 }/ {( L

引用:
原帖由 mimiwong 於 2024-5-10 13:42 發表   
& p1 |. I1 g3 @4 K7 _; P* G/ T8 r0 Y) [1 G  l
) B8 W7 I+ K3 N5 z# L. R3 w
所以我就先用校服裙包住再玩

引用:
' P0 _8 [" P0 i$ l! E0 q想了有多日,在淘淘淘返來的JJ按摩訓練器, z$ |3 b% E: T( b4 Z5 C  f
當然用之前更是要穿著校服裙啦!3 C2 q: u' h8 Q. L" G5 z+ _
用校服裙包住JJ再套入這個按摩器% Q6 L8 X4 x; w9 L
感覺有點緊,但都套得入- h) k. E( ?( m$ ~; G) a, m
" \' @) D9 C* F7 Q! o; A) t5 Q我開了它來影相時 ...
! i/ q- c/ V) R/ ~4 y7 V好唔好用?爽爆啦