嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

覺得CD最難是甚麼?

腳太大好難買鞋??

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 346 於 2024-5-26 03:35 發表   7 q0 t0 I! s2 ^& j# i
腳太大好難買鞋??
7 i0 l) I9 ^: t' A$ F
+ g) l* F8 X& L1 o5 a+ U9 j一般都係出到40,部分歐美牌子有41/42,再大真係窄啲,尤其係波鞋、返學鞋。+ m1 f' ^1 v4 `9 S& g) _7 v
( u5 V# Y' y/ ?; y
男仔34/36吋腰唔難買衫,但女裝都好難買。

引用:
原帖由 Minami 於 2024-5-20 01:48 發表     O& s( F3 B; G  {1 i3 d0 P
Patpat太細唔闊個身直落+ F$ y$ u8 \% C" m  m
雖然著長裙可隱藏但都不滿意......
% y" A! V: j$ l, F9 m有冇試過假胯?即係喺盤骨位加pad
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Eva0313 於 2024-5-27 00:07 發表   
1 \" g! G& l# L) m0 H: y( i* V% I2 K6 @( k; B2 j- C* q) o
有冇試過假胯?即係喺盤骨位加pad
3 ^4 Y; S. a- \) S# l, R: T" U
喺邊有得買?謝謝

引用:
原帖由 Minami 於 2024-5-29 02:38 發表   % E4 c: P: J7 M" _: ^7 |
* W% c& B0 w0 f( {
喺邊有得買?謝謝
: O) W) x: m$ M& G1 j1 L- s1 b* |8 L
& u7 V; Y! k- P淘寶咩都有…
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

引用:
原帖由 gmomo 於 2024-6-5 20:26 發表   
) [; C# u7 H- [% \( q' f/ d6 ^: j, G' a. B
* D8 z* ~( U3 N/ Y& A, ^& B4 X/ ?& @8 ]
淘寶咩都有…
" _" ?0 t1 b; l. x9 z

" y4 {# g0 @9 C+ }# Y冇真女。。。。
享受 一分一秒的 CD

淘寶真係咩偽娘野都買到

引用:
原帖由 wingwing@323 於 2024-6-6 15:51 發表   4 I( r+ q7 c8 @& W' E5 V+ k3 Q
淘寶真係咩偽娘野都買到
" U0 E8 p4 `( Y  A4 C1 l9 a
9 @# }  Z7 p& Q, {# {9 a4 a
好多為偽娘而創造既Accessory。5 x% Q1 O* r* i0 T7 x5 C/ `, K# L7 G
不過呢,真正為偽娘而修身既時裝好似無乜…(我打算創立…)
* v; t7 s1 }7 G+ L5 M( J3 m+ N1 L5 [, Y
而配件其實有好多,但頂級絕對修身到女性條靚就好少。5 w9 C' P$ T  Z# L
對我而言啦,通常我都會自己改裝下先用…
& @3 w4 E$ X5 C. O6 ^2 @又係另一樣覺得自己應該創立個品牌造福其他CD人類…
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

引用:
原帖由 gmomo 於 2024-6-6 18:56 發表   
; l7 g1 }  }5 V$ Q
& i. u* b* ^& k4 c5 k/ U9 S1 t& O
好多為偽娘而創造既Accessory。
& x! x* P* |1 q  m9 X不過呢,真正為偽娘而修身既時裝好似無乜…(我打算創立…)
+ |% q1 s* ~3 y7 m8 F+ H+ H3 `8 ^/ @4 h
而配件其實有好多,但頂級絕對修身到女性條靚就好少。
, W) Z5 w* P6 Z4 y. Y% Z對我而言啦,通常我都會自己改裝下先用…7 U4 i5 _& c5 Y* W) P4 f
又係另一樣覺得自 ...
, ]: H! j" Z+ u# D
- L, h2 t3 P1 G. v) ?6 Z! v) E7 G% ]3 T
想如果早 10 年有, 我會幫襯。7 I7 R7 b. S. @% ~9 Y+ E% e3 ]
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2024-5-22 12:00 發表   
* C4 C* v- v9 }& a
- v+ k: \' A4 Q9 |% f) H4 p8 @3 W5 h$ z- e9 |/ a: I
瘦有瘦玩。
0 y, E' J; Q& o0 m7 M肥有肥玩。
+ |1 I/ j% s- V9 i, E: Z
咁又係喎,女人都有肥有瘦,咁扮既女人,一樣都應該有肥有瘦

引用:
原帖由 Nanase 於 2024-5-20 19:10 發表   
& d1 j3 q- s8 S2 w5 k1 \) g5 O, Q唔夠錢駛# w  J8 K% V6 s8 \7 y

# B# B6 b3 h0 }  ?! O4 u! ]
& ~- B3 `* ]1 B- v' N7 L1 K- }$ J
呢樣真,有錢好多問題都解決到

最難當然下面條野啦!  會好影響女裝,一緊張就變粗變大
7 l- E- W) ]( b) w9 r+ p' I: ~至於骨架、臉型都可以話勉強遮掩得到,
6 Y. f( s  `; J同時講到鞋碼方面,本人好好彩腳型唔大,好多鞋都買得到

體毛同鬍鬚最麻煩

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2024-5-21 16:51 發表   $ Y& D; W+ m! o+ d. F0 ]
年紀我覺得又唔太大問題,我到而家都將自己個CD角色定位介乎18歲至25歲~完全睇自己心態~
/ ^9 K9 h. ^3 [2 o1 V" B
- W# s+ L) i' ?2 [
絶對完全同意。

生理上依然是男儿身,很多裙子都穿得不好看