嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚選定下次的校服裙玩

今晚選定下次的校服裙玩

這件是求敢抽中學校服裙
/ n, [2 D3 @6 E* I原來已經是差不多兩年前買來的 ' ]/ V7 V, k# u+ @
是專買來玩的 - j) X3 \. e. i" I+ X
內裡又是有底裙,我會剪走佢 - ~* @: H: t( Y, J1 ?& ~
有領款無得留低
  |( p- Y" u# ?% L& v, L$ R1 p& V洗乾淨後再著幾晚就行刑
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

求敢抽中學係咪已經變咗做絕版款?好似話改校服?

引用:
原帖由 123456789321 於 2024-6-30 23:44 發表   
2 v8 \! a5 N' s; Z1 h' i. a求敢抽中學係咪已經變咗做絕版款?好似話改校服?
5 h: _( E3 {# n; ?0 \0 x
改款?幾時改呀?因為我仲見到學生現時都係穿著住這款的

回復 3# kingphone 的帖子

求敢抽葵涌?

回復 3# kingphone 的帖子

/ ]. w$ z- R7 |; i據我所知元朗就改成咁樣啦6 W. k6 B4 a0 w2 z. N9 f% T
https://media.goodschool.hk//sto ... -122411-245236.jpeg

引用:
原帖由 123456789321 於 2024-7-1 13:20 發表   $ Q' |9 c! v% t, W+ P& d2 K

; `( Q& v: _- M據我所知元朗就改成咁樣啦
4 T5 e6 w! j% d; \https://media.goodschool.hk//sto ... -122411-245236.jpeg
/ S8 Y2 w5 ]. _! k" k" O我知啊!好似改了兩件頭,就好似龍剛中學咁,唔好看了。

引用:
原帖由 123456789321 於 2024-7-1 13:16 發表   
( s, r6 Z& v! J: A! n" ?* {9 L2 j求敢抽葵涌?
' F; ~; h  [, j
是的

引用:
原帖由 kingphone 於 2024-6-29 23:37 發表   - c$ ?9 `+ j3 O; P7 _+ u' b( }
這件是求敢抽中學校服裙
6 D0 T: p0 T4 X* I5 ~原來已經是差不多兩年前買來的
3 j8 ]0 Y, p" e# x是專買來玩的 6 M$ ~5 y- D9 u* z; N. Y* W8 ~
內裡又是有底裙,我會剪走佢 % w6 v' _+ G; ~
有領款無得留低
( V/ u- }- s8 l0 ~$ Q洗乾淨後再著幾晚就行刑
7 T: u7 ^$ c; R呢間都幾靚

引用:
原帖由 mimiwong 於 2024-7-3 16:20 發表   
/ M' I8 z  Q0 r# Y
8 V* a- i4 r" S2 [) X呢間都幾靚
5 b' L$ Z5 `6 b7 C好快就會消失於世界