嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

改改標題……各位CD時怕唔怕某d特徵會比人認到

改改標題……各位CD時怕唔怕某d特徵會比人認到

之前都唔識點表達
0 m" }& p) y2 J其實各位CD時會點處理自己某d男性既特徵
! P; j2 T# g! E; |, E例如喉核同下體果d敏感位置
9 k2 B/ Z. u. C- P0 t1 x3 m' ^我自己本身同我個fd都係CD
% j3 B, O6 g; G' u% h' q% R) [我自己上大陸網睇過隱藏既方法: b+ s# ~% \/ Y0 d
自己試過算係成功
! K. q! ?- t$ {5 G- x3 |但維持唔到太耐/ n7 V! c" X7 c
因為真係幾辛苦
! j7 ]- U! s/ J5 W/ {- S9 z, i不過我過fd就唔知邊個話佢身材fit之類
1 ^3 s6 @' T1 m# K% @: N) W# V佢就自滿就咁裝個假胸換衫化妝就出街7 Z! i" p8 [, i+ f9 n# p( p' U5 a
話果d冇人睇到4 C9 r# W1 H9 [9 [$ M2 Z$ J2 R! I' z
但周街人都用d奇怪眼光望佢佢自己都感覺唔到
) g5 x1 K, P; c7 W& ]( l0 F我就唔好心到驚佢出事; P6 i4 i& @, z8 j& O, m2 V$ X' T$ h
我最怕佢搞到我都比人捉到
8 T; X/ d! I4 T% Y7 k, G' k& G
$ G/ h3 O- v) h. A
6 X  K5 ]0 r$ h[ 本帖最後由 =x= 於 2009-12-2 21:05 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
怕俾人捉到是什麼意思 !!??

明顯系話 怕 cd時  比 人知道佢系男 就捉左佢

引用:
原帖由 BETTY 於 2009-11-30 02:19 發表   6 o# N8 J2 A6 Q0 X
怕俾人捉到是什麼意思 !!??
1 g0 @, W. ~' m
我唔識點講
" l# j7 ^5 y: v: d+ z% Q怕比人認到啦

引用:
原帖由 偽娘 於 2009-11-30 07:36 發表   
  \5 V7 a& D- N7 ~) \6 F  w) z明顯系話 怕 cd時  比 人知道佢系男 就捉左佢
; C: k- q7 Q. B. F! Q3 D1 F% p( n
唔係呀# d* _* @# P: |/ P$ W

回復 1# =x= 的帖子

以我所知香港易服唔係犯法架啵∼除非妳果D衫裙內衣褲,CD用品係偷番黎就另計,又或者入女廁都唔可以囉。。。但係。。。如果妳化妝化到太嚇人引致他人恐慌既就。。。。可能可以告妳"恐嚇"。。。。。我諗唔只係比人捉咁簡單囉。。。。豬頭喇叭咀都有份。。。

引用:
原帖由 tracy00100 於 2009-12-1 13:47 發表   8 B$ k0 W8 k7 n) Q5 J" [5 w/ e+ s
以我所知香港易服唔係犯法架啵∼除非妳果D衫裙內衣褲,CD用品係偷番黎就另計,又或者入女廁都唔可以囉。。。但係。。。如果妳化妝化到太嚇人引致他人恐慌既就。。。。可能可以告妳"恐嚇"。。。。。我諗唔只係比人 ...
+ o; H- l  ^% [1 c6 i1 M其實我唔係咁既意思
( c; b" n+ r5 t$ U( `/ N, Y9 _只係怕比人發現通街唱

其實唔一定入女廁先會比人拉-.-即使係商場睇下野,身邊一位女士覺得你對佢有侵害都可以報警/通知場地管理人,查證後有可能造你遊蕩-.-

喉核同面部輪確又真係難遮掩d... 呢個都係好多cd 唔禁外出既原因之一.

~~口龍吾多覺eye..
* t. o6 b5 o) D8 s$ g手指就

引用:
原帖由 =x= 於 2009-11-29 21:24 發表   ) t5 |- r" {# p+ _
之前都唔識點表達' k4 |) @1 b+ \/ Y  g/ b
其實各位CD時會點處理自己某d男性既特徵& L. ?, a+ n, x% h, \) V) ~# t
例如喉核同下體果d敏感位置8 f0 E/ i; t4 I/ T' S
我自己本身同我個fd都係CD' J0 S* r0 n0 l/ c
我自己上大陸網睇過隱藏既方法/ k2 ]: h2 W- B! p9 S, c
自己試過算係成功; |  _; x' j% b3 w! {
但維持唔到太耐
; _( I2 e& g: I因為真係幾辛苦8 L+ I6 [. E( E: r. I. Q
不過我過fd ...
* ?6 i: W0 W% d3 N
6 q+ b; x5 s' A8 W+ G* z- u, C' D我會去少人地方