嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實我只想儲夠50分

其實我只想儲夠50分

其實我只想儲夠50分  C/ ]8 \: ?! t; o7 ~1 `: P
有沒有版友能夠幫忙傾幾怡,* k) w% M5 U. r2 h
等我可以及早達標?
覺得好的就按一下感謝吧~~

大把啦, 你想傾咩? 自己應該諗話題囉

睇完記得回 post= =就好快50

引用:
原帖由 cdtv 於 2009-12-6 10:21 AM 發表   . ~3 c+ T  n5 O( c1 \* l1 J0 V  R
大把啦, 你想傾咩? 自己應該諗話題囉
+ D4 X- P7 @/ E  q2 ]天文地理! b6 P  h- E& l9 c6 S3 s2 u+ o4 b3 N
乜都可以傾傾- Y3 H! `4 l/ k0 r- R% H  J9 U  ]
, D  q' G4 ]3 O+ y' x: ]3 N2 ~  g
近期可以傾2012 這部戲
- w' ~6 b: F* X我覺得真係好好睇,2 a+ o0 V( q* E- P& _
雖然套戲做好長時間,% R& S/ C4 {3 `5 e8 d) s
不過睇晒都唔覺做得好耐

引用:
原帖由 偽娘 於 2009-12-6 11:17 AM 發表   
" g; y; y% L" e- R8 N" x& D睇完記得回 post= =就好快50
; g- E  E& a, b  n
但有時有d唔係好想回咁點算好呀...

好快就有50分...

引用:
原帖由 silksilk13579 於 2009-12-9 12:30 AM 發表   4 Y  s# }5 P- w+ @' D& R
好快就有50分...
& N9 H8 J$ h# T) v大家要幫我加油喔

這個標題那麼明白,其實樓主就多回覆別人的標題,50分很容易的。

其實我今日都有33分啦~- _* V/ q% e! p  V% R) b0 `
琴日先注冊

其实我也想攒够50分..

樓主發帖和回帖都有分數的,
& X. N) y  \* Z; o, {$ {可是別人回你的帖,分數是別人的,6 L8 W5 G# w4 W* s  h5 I
要分數就去別人的帖做個回應就能得到分數,很容易的,
  I8 G. H4 X4 X& K% `6 K6 @我打這幾個字又賺分數又賺錢,GOOD

我都想快D夠50分,好難儲分。

我仲難4 f! L' |! o9 C: u, C
因為我自己唔係CD只戀物
4 H5 r0 C, E  L- F$ }( A" H6 d; j" P所以比較難

引用:
原帖由 youzen 於 2010-6-7 01:04 發表     v4 t. D/ @8 m
我仲難
& c- j, L1 k# `- I+ v因為我自己唔係CD只戀物
/ U6 N6 ~! |1 z. ]所以比較難
( }) q2 v& P  Q0 j; `4 q' R
只要多回帖就可以了,
; e! M$ n8 |7 l' Z% }就算只戀物,這邊胸罩底底絲襪的帖很多呀,除非妳的興趣是這3種以外的,
4 `$ Z" I" p1 c1 T$ b* {! M每看過一個帖就寫個回應,這樣就有1分,50分很快的,看個50帖寫50個回應而已,
3 w: e1 p' ?9 {5 o6 Q! ]: [然後回應還有錢(我忘了多少,好像20),就算看圖要花錢買,只要不超過20,看過之後回帖錢還是繼續增加,, y" p6 [3 T4 x3 t/ N, D
很簡單啦
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

我都係想夠50分架...

帖數30易D定50分易D?

50分用來做乜?

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-7 01:36 PM 發表   
5 q5 [" ^6 }# S9 ^0 X' {+ I50分用來做乜?
升呢
YV3S1E117XC050141

感謝各位姊妹的教導
, p7 X! R, {# {  l' C* g
  h! W( Y) Z; l2 r! H+ S' q- p謝謝大家

感謝各位姊妹的教導戀之天地:
! d" @. j# \9 _, l" p- q謝謝大家