嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

如果只能選擇一樣...

如果只能選擇一樣...

假如只能選擇一樣.... Q1 N# k6 y2 d- \0 t; W8 D7 L
a. 同自己喜歡的女人做愛
- L$ W5 a2 D) e7 hOR6 c! t. @- H* a0 S' N
b. 穿自己喜歡的絲襪&裙
* U: b! {6 ~$ [+ j  I$ v1 A( S你會怎選呀?8 b/ f2 u9 m2 M# R% C
邊一樣既滿足感會大d ?5 \9 O* v1 X5 Y6 a
8 v6 [, `# t, R8 L% k
覺得好的就按一下感謝吧~~

真係好難選擇喎...

我選擇穿自己喜歡的絲襪同自己喜歡的女人做愛 (因為我而家都係)

羨慕樓上位CD

回復 1# kaw 的帖子

我會選擇a。

引用:
原帖由 FS6573 於 2009-12-30 17:35 發表   
! f* G) y' ?9 B: \我會選擇a。
  J1 u# E! I7 O% a8 X
me 2

根本就兩回事, 唔需要揀

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2009-12-30 22:41 發表
9 \+ \% n3 T  T根本就兩回事, 唔需要揀
" s* M, A# y; M2 V* [& N' i係2回事, 但係通常好可能你心愛個個會唔比你著絲襪&裙- t9 D/ E* b1 [6 L& u5 a( ]7 c
不過3樓個個真係好..2樣都得..- G+ A' |( _( A/ ?! S
可唔可以選擇一個星期選a一個星期選b..- -||

b. 穿自己喜歡的絲襪&裙
( G4 H  p$ j8 J) `1 h( U
1 S( V" k3 b  I$ M! ~' a$ l! t/ ZA) 的即時滿足感 時間短過 b)

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 30/12/2009 22:41 發表   
9 s( L" [8 ~0 y# j5 j5 L8 l根本就兩回事, 唔需要揀
! C7 t  K" J5 J- x+ P( B0 W" B, _( p* k7 a# N) E
完全認同這是兩馬子的事,但可能angela未經歷過某些決擇的情況1 A) m2 R. t6 Y3 \% f- O- f  G4 Z* G
其實問題只想探討下戀物對大家有多重要而已...

引用:
原帖由 tyhnjki 於 31/12/2009 21:31 發表   + S' @# M* h( ^
不過3樓個個真係好..2樣都得..
. F3 p6 [; D3 G* K; I/ c可唔可以選擇一個星期選a一個星期選b..- -||
3 ]8 }' {2 c4 Q# I" k

5 X% ^+ T  w8 y2 J我也十分羨慕3樓的那位...人月兩圓+ I0 m8 J* O' |9 B7 t8 e; o
曾幾何時我也有過這樣的一個女朋友,可是自己不懂珍惜......
: c) |1 a2 X3 G: d; v結果一去不復返

引用:
原帖由 FS6573 於 30/12/2009 17:35 發表   
6 S% P/ n4 \5 o我會選擇a。
( d9 a$ B6 Y" F- |+ u% p* d
& r# |  ]! E, ?/ mme tooo...我也是

引用:
原帖由 Saya 於 31/12/2009 22:31 發表   
+ a; R! L* r' x4 \5 Sb. 穿自己喜歡的絲襪&裙7 v  E) X$ z! v. w5 v% ?" N6 {
$ X/ e. ]$ [; T% q5 s+ a3 q; x
A) 的即時滿足感 時間短過 b)
2 F; c+ t5 F* M; Z- w; a9 h3 V9 R
Yes! ' V! O5 Q8 X+ P2 J1 M9 o
但A.可能會衍生一段長久的關係 (有時間性)4 o8 X8 Z. P5 _9 E) B+ s
而B.隨時隨地興起也可以去買和穿 (無時間性)

我會選擇叫女友著我喜歡的絲襪內衣來做愛

我會選A,如果只能選一個,不能枉費身為男人
迷戀彩絲

咁就真係要下你愛邊個多D& M$ N7 j+ ~+ ~3 w& r- v
又或者邊樣當時係你身邊

同自己喜歡的女人做愛

穿自己喜歡的絲襪&裙& q3 [& E, z" N6 ]3 X* @
a.只有1時快感

me too
6 m$ g# x% j* U! ~9 S/ X  G9 r
" I5 S# K3 T9 h1 m
引用:
原帖由 小文員d-cup 於 2010-1-1 22:42 發表   , Y, y7 ?0 B) v: E, f! W0 Q7 T2 n
我會選擇叫女友著我喜歡的絲襪內衣來做愛

同自己喜歡的女人做愛