嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女裝男子變身指南

女裝男子變身指南

有冇cd有或者知道邊有有得賣"女裝男子變身指南"呀?
4 I7 e* [# m* @1 C6 G真係想睇下佢d內容
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
thank you for sharing

未聽過有本咁既野

www.jsharer.com/file/626885.htm
! s. m% ?& y6 J) d4 i0 n. }' H" U% M$ h7 ?) _$ B: v
[好想做个女孩子][伪娘女装指导解说书][JPG].zip

估唔到係e到有人知道e本書..* H( p& ~6 F5 N' o' p
我買左e本書第二期... 但係日文唔係太識就係..- b+ ?- P8 S7 g
(好似除左e本無咩其他有關cd ge書係翻譯左)
1 T0 D) x8 ^9 Z  ?hum.. 中文就好似唔見有得賣...
. ?. X. H0 d9 N7 L5 ^7 i! @* x但係如果要日文ge話可以去信和個邊訂書..
! z* h9 K1 }2 h- f) S& r4 F我上一次訂(半年前) 收我十算(100yen=hkd10)

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-4 08:28 PM 發表   
1 ~2 ~' j, C2 |  估唔到係e到有人知道e本書..$ \1 T% L- h2 y, \
我買左e本書第二期... 但係日文唔係太識就係..
! f" e* w7 s! R3 |' M(好似除左e本無咩其他有關cd ge書係翻譯左), ?* M  P: ~( ^& x: x
hum.. 中文就好似唔見有得賣...6 O* r! r( x, K! w
但係如果要日文ge話可以去信和個邊訂書..
+ D: U! E! b. t. y0 n" Y我上一次訂 ...
有無日文既書名
9 C' f& {! G: J7 E( T我又去訂翻本
YV3S1E117XC050141

受到警告

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-1-4 20:31 發表   
) Z% w* [- n6 r: f( z. @& c有無日文既書名; b& N! m+ M9 M- o
我又去訂翻本
& M4 ?: q. T5 u, w. ~1 n& d4 k+ B, N9 p; M* G: {
已PM.. 但係好貴呢.. 你上某 河ge網(a字頭的那個) 個網打個名落去會搵到好多..
/ w: A2 q7 T# z; ^$ Z& `% k3 X但係..你識日文?

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-5 09:44 AM 發表   * P/ ^5 o) t; h  ?- Y5 G0 C

/ e9 @) J0 [9 _4 E3 Q% W' p/ w+ Y# D9 T  F& }
已PM.. 但係好貴呢.. 你上某 河ge網(a字頭的那個) 個網打個名落去會搵到好多..' v4 H" S, u# a; }8 o) g/ Y
但係..你識日文?
1500yen好平jie 5 N, h; U. d  w3 e+ f
淨係買cd已經使左我成10萬yen有突

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-4 20:28 發表   9 C8 V/ i, t3 u: q& u/ X9 R4 ?
  估唔到係e到有人知道e本書..
/ ?; s4 l& j, B2 J) n我買左e本書第二期... 但係日文唔係太識就係..% B" I$ }7 s$ j9 V
(好似除左e本無咩其他有關cd ge書係翻譯左)
! Z5 t7 d8 [9 |hum.. 中文就好似唔見有得賣...
( {9 |% B! e6 a但係如果要日文ge話可以去信和個邊訂書..
7 q* q" W6 `* w* g我上一次訂 ...
1 v2 }* @) r/ V. u( w

# W4 }4 u& \$ ^% {半年出一期定係定左半年呀?
( j  D/ J6 n$ R) Q如果1500yen又唔係貴4 `& ]0 U) ?8 l( i
信和邊間有得訂呀?

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-5 09:44 發表   7 \. V% D2 w; z0 w. ^( {$ V1 }

. o" l7 I4 _4 ~/ ]% F1 ^2 x* X8 e* ?# Y) i$ @0 X* T5 @
已PM.. 但係好貴呢.. 你上某 河ge網(a字頭的那個) 個網打個名落去會搵到好多..
& i' u( Y( x  [+ p# o, O! S  O1 b但係..你識日文?
4 S2 T# [4 d( o+ x% {* G唔該pm埋俾我

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-1-5 02:27 PM 發表   
: P2 F' R8 _- e6 ~! h& O1 e( [) p% u$ b3 m6 q& n! t

/ _  D/ b6 F# |0 @, K半年出一期定係定左半年呀?
& ]- _5 E7 x: U0 x; X! U如果1500yen又唔係貴$ D# I6 e3 u9 z! r, ]
信和邊間有得訂呀?
根據我搵到既佢就出左兩本
0 T8 _* _$ L9 f4 u2 `一本講general cd,另一本主要講cd cosplay
8 U6 |8 {% V7 i/ t. t6 W
" }0 [2 P5 _7 v1 y$ L8 X信和某黑店應該有得訂(我去第二間

受到警告
thx  thx  thx

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-1-5 14:41 發表   $ T0 P8 J" a7 L
根據我搵到既佢就出左兩本
, \9 U1 {6 `! i  a% S- ~一本講general cd,另一本主要講cd cosplay
, L: b# Z$ R# M; A6 D
) Q, l9 d. I, ^5 o2 x$ C信和某黑店應該有得訂(我去第二間
; ?9 [# _/ x$ g* L8 U. t" Z$ n- X( F% c6 o
黑店係指1/f轉角專賣山寨貨個間定係地庫門口好多山寨貨入面賣漫畫個間? (定係專賣腐個間..)( ?0 z2 W5 }' V, Y7 a
但係你去黑店買係買日文定咩- -..
/ Z8 s( m0 l$ f其實上網見到好多e類ge書無翻譯呢..

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-6 12:49 AM 發表   , @) B  |( h/ a2 P

( x6 U2 b, ]4 ?" ]6 r" _# k1 _( ^/ u) Z: I5 _( `3 G1 A  }
黑店係指1/f轉角專賣山寨貨個間定係地庫門口好多山寨貨入面賣漫畫個間? (定係專賣腐個間..)% ~. R8 h% c& b& ^- o
但係你去黑店買係買日文定咩- -..
+ [2 y  c( V- K" Y  M1 p) y! }7 `其實上網見到好多e類ge書無翻譯呢..
地庫某"大型連鎖店" 6 ]0 g& l% l* T! X
再唔係賊船都既,不過

thx  thx  thx

條link死左...download唔到:(

不知道那裡有cd聊天時

got this kind of book??

网上有扫描版