嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女裝男子變身指南

女裝男子變身指南

有冇cd有或者知道邊有有得賣"女裝男子變身指南"呀?+ I. L8 ?' z: G. ]) z
真係想睇下佢d內容
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
thank you for sharing

未聽過有本咁既野

www.jsharer.com/file/626885.htm
* x$ G& i2 o! P! Z5 w; ?& {
) O  K- ]' ~- B[好想做个女孩子][伪娘女装指导解说书][JPG].zip

估唔到係e到有人知道e本書..9 K  \6 R7 l2 h2 `  h$ A% ?. U6 L
我買左e本書第二期... 但係日文唔係太識就係..% a/ |* {" b$ G" ]. j6 w% g
(好似除左e本無咩其他有關cd ge書係翻譯左)
- l) ~3 n' ^4 _, X% G+ Jhum.. 中文就好似唔見有得賣...
2 Y: ?1 S: Z' T, P8 l但係如果要日文ge話可以去信和個邊訂書..
9 i1 Q, \8 R" Z2 [; N9 d: ?# |. u我上一次訂(半年前) 收我十算(100yen=hkd10)

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-4 08:28 PM 發表   
  b* l, W0 B, V0 Y  估唔到係e到有人知道e本書..+ p; Z2 y) S: g; g- K9 S
我買左e本書第二期... 但係日文唔係太識就係..: o/ P: r/ Y+ }! q$ x. ^6 \
1 M0 m5 q' g9 ]hum.. 中文就好似唔見有得賣...# u! y# K- O( d
但係如果要日文ge話可以去信和個邊訂書..
( ?2 E. u$ k3 j+ ^1 k我上一次訂 ...
有無日文既書名, [; \6 x3 V- D. ?& p3 U
我又去訂翻本
YV3S1E117XC050141

受到警告

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-1-4 20:31 發表   
6 ?7 A& @6 e( Y, ~5 @有無日文既書名( [+ ]( U9 R9 }* q4 S: P+ y
我又去訂翻本
$ P' T  h; H, B/ [
" S, s$ ^3 b. f4 r( i已PM.. 但係好貴呢.. 你上某 河ge網(a字頭的那個) 個網打個名落去會搵到好多..
0 m3 X" X, t0 g# W$ a4 b' \但係..你識日文?

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-5 09:44 AM 發表   0 K( w6 N6 A! {+ T& K6 m- _/ x

' o3 M6 R; s' I3 ~0 K, r+ t' O
' r  L# H4 @* T$ ~- c' |! e7 [+ x已PM.. 但係好貴呢.. 你上某 河ge網(a字頭的那個) 個網打個名落去會搵到好多..1 f4 _8 A# M' W! E% N
但係..你識日文?
1500yen好平jie + q% z4 Z, t3 G8 N
淨係買cd已經使左我成10萬yen有突

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-4 20:28 發表   + u) D; y# F" p& O: v8 S- I$ }  v7 U
  估唔到係e到有人知道e本書..$ ]8 V. f( E0 p9 d
我買左e本書第二期... 但係日文唔係太識就係..  I% k7 u  t9 _, b. Z
! W' o% U  R3 `. Hhum.. 中文就好似唔見有得賣...8 v2 y; X- T$ U
但係如果要日文ge話可以去信和個邊訂書..4 K- n6 q7 g2 {. a" a4 t
我上一次訂 ...
4 ~; b8 V7 Y! C+ V% V0 ~& F5 D" e, p% s. s  A
半年出一期定係定左半年呀?' K' q5 X& _0 C$ T1 r
如果1500yen又唔係貴( \# ^& D/ X0 o2 V# a
信和邊間有得訂呀?

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-5 09:44 發表   ' r  u) {# o+ i
/ i: c8 Q' z6 V3 ^

" Z& q. |6 b) z+ i已PM.. 但係好貴呢.. 你上某 河ge網(a字頭的那個) 個網打個名落去會搵到好多... e. `; M# H2 X8 }" @2 `5 w* Y& A
但係..你識日文?
% r/ G/ a1 `! @2 c% ]  {2 G" I
唔該pm埋俾我

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-1-5 02:27 PM 發表   
. P, N' r3 h* s3 Z6 X" i# w; }  L( |- E* s* j! Y

/ x8 D4 c, w5 Q半年出一期定係定左半年呀?
. z) N' V& v+ d; a/ v- q- V( M9 P如果1500yen又唔係貴& e1 C0 i: k! e1 G* M1 W9 n. Y. G
信和邊間有得訂呀?
根據我搵到既佢就出左兩本
* I& t+ V+ H4 P1 {一本講general cd,另一本主要講cd cosplay8 m% s. h" o! r
* K9 L4 G  ~5 Z& V
信和某黑店應該有得訂(我去第二間

受到警告
thx  thx  thx

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-1-5 14:41 發表   
( _3 w7 X+ V( `- x9 K' @根據我搵到既佢就出左兩本) `6 s: J5 l4 L' }8 K2 b7 p
一本講general cd,另一本主要講cd cosplay# R+ x) j$ x( _) l  O8 Z: x4 V$ w

4 C9 H, D* i7 \: f! m信和某黑店應該有得訂(我去第二間
! n  c3 d7 i1 z6 C! g5 m: l2 o1 P

: f0 ]7 H$ f2 }) W# i! ~* n7 b黑店係指1/f轉角專賣山寨貨個間定係地庫門口好多山寨貨入面賣漫畫個間? (定係專賣腐個間..)
/ I& X7 f3 o6 P" s. S# K  h但係你去黑店買係買日文定咩- -..! r& {+ r$ W  j6 t0 X# Q7 V
其實上網見到好多e類ge書無翻譯呢..

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-6 12:49 AM 發表   
6 C: B% d8 l# u4 m8 [
9 d2 f( j/ m- a) M# A+ Z+ Q) x- l
" I/ j0 C- k$ D  g5 ?. |) H黑店係指1/f轉角專賣山寨貨個間定係地庫門口好多山寨貨入面賣漫畫個間? (定係專賣腐個間..)& L& Q" y1 ]4 O  s+ U4 R; z  K
但係你去黑店買係買日文定咩- -..
! }, d- ?- X" ]2 b其實上網見到好多e類ge書無翻譯呢..
地庫某"大型連鎖店" 5 S$ f: F9 u! K' f
再唔係賊船都既,不過

thx  thx  thx

條link死左...download唔到:(

不知道那裡有cd聊天時

got this kind of book??

网上有扫描版