標題: 著住睡裙訓. [打印本頁]

作者: 燒賣王    時間: 2010-1-15 02:54     標題: 著住睡裙訓.

著訓睡裙訓覺真係好舒服阿.無氣褲綁住但又唔係無著. 雖然著大件t-shirt都可以係甘 但係我鍾意睡裙果種feel.!
作者: deaddemon666    時間: 2010-1-15 08:06

我本人夏天時超鍾意著新法書院下著著住瞓 ...2 @; X$ P8 X6 u- V3 @5 d
冬天就著日本水手服冬服瞓 ... 感覺都係超舒服
作者: sghk_abcd    時間: 2010-1-15 10:45

有穿絲襪嗎?...好滑好暖
作者: 校服收藏者    時間: 2010-1-15 11:31

係咪吊帶睡裙?' v% J; C, K& N7 o5 k( T
我女朋友都有2件  l  j  o2 a% }" W6 s
佢上親黎訓都係著吊帶睡裙訓
作者: isaac_X_queen    時間: 2010-1-15 15:25

我女朋友都有10件
作者: 燒賣王    時間: 2010-1-15 18:56

哈 我的女朋友就係我部車 0.0
作者: willy    時間: 2010-1-15 19:16

如果著絲質睡裙就仲正
作者: alexander    時間: 2010-1-15 20:21

著睡裙訓覺係我一直以來既夢想
作者: undefined    時間: 2010-1-16 00:52

引用:
原帖由 燒賣王 於 2010-1-15 02:54 發表   
+ X. x. \/ D- m+ p2 o著訓睡裙訓覺真係好舒服阿.無氣褲綁住但又唔係無著. 雖然著大件t-shirt都可以係甘 但係我鍾意睡裙果種feel.!
+ x8 R/ m+ u- X- t. x# X4 N3 f
  o5 V; x8 D( K+ D我日日都著睡裙訓....真係好舒服... Uniqlo 有得賣..
作者: joelch    時間: 2010-1-16 09:15

如果著睡裙訓覺弟二日起身絛裙會唔會走咗上心口。
作者: bensper    時間: 2010-1-16 16:03

我鐘意絲質加喱士邊睡裙, 超正!
作者: rtgirjgew8975    時間: 2010-1-16 16:40

你係咪一個人住,你就好啦,可以咁自由
作者: zone999    時間: 2010-1-16 23:35

引用:
原帖由 joelch 於 2010-1-16 09:15 發表   
  s: O0 i2 E7 N4 L" f2 c1 \& f$ M如果著睡裙訓覺弟二日起身絛裙會唔會走咗上心口。
: _6 X4 H, R: v5 U- [4 j
/ v6 K9 d; v! U' ~' Y, U
haha ! i# k  Q: y/ x8 U! O
比著我一定會~
作者: kane18    時間: 2010-1-17 00:05

我都著過吊帶睡裙訓教~~~真係好正`~~~~~~
作者: angela    時間: 2010-1-17 13:54

我試過,好正
作者: sharonlin    時間: 2010-2-3 22:51

I like it.
作者: 08miki08    時間: 2010-2-3 22:58

我都想呀,不過一直都無機會姐!
8 h2 `; x# k( D! O. S/ a* Q  Y* j" k& _
引用:
原帖由 alexander 於 2010-1-15 20:21 發表   / o  x8 \7 v7 W+ F' q* P! f

作者: chun333    時間: 2010-2-4 00:14

著c制果d呢...著左會有種好涼既咁覺,以我著c物後平古
作者: newcder    時間: 2010-2-5 03:23

著睡裙訓有個好大問題, 就係條裙會走, 然後下面d液體會整到張被一撻撻8 ]- m# z( S2 F5 q! C+ \3 F' F

8 k: H4 K# R4 P著埋女裝底褲又唔舒服, 所以我會著修腰連身裙加條幼皮帶,
4 A9 v5 m$ s$ a3 G, n7 o7 \
. \6 r1 g1 u- H8 h' ~1 C3 [其實任你著到點sexy都好, 訓左都睇唔到架啦
作者: 迷夢雪姬    時間: 2010-2-5 13:18

我著普通睡衣 訓教JA
  o7 B5 A- e. N; @* U1 e; c長袖3長褲 O個D
作者: autumnver1    時間: 2010-2-19 21:56

作者: joey221    時間: 2010-2-19 23:06

現在天氣涼了, 小妹穿着女仔的內褲和肉絲睡
作者: karen0129lai    時間: 2010-2-20 00:39

我慣左裸睡... 有時會著短裙背心訓...
作者: _樹_    時間: 2010-2-20 02:00

絲質既感覺一流,不過冬天太凍唔會咁做。
作者: CECI    時間: 2010-2-20 02:53

我都想啊! 但係費事爆踊喇! 比家人發現唔係咁好嘛! 雖然佢0地都知知地!
作者: Jenny    時間: 2010-2-20 10:01

絲質睡裙?I tried, 好熱gor wor
作者: hkhelen    時間: 2010-3-23 20:07

絲質吊帶我最愛
作者: secret159951    時間: 2010-3-23 20:51

好正呀> < 我都有咁
作者: wwy1989    時間: 2010-3-24 02:05

我就是這樣開始CD的第一步La!!
作者: 誰來愛我    時間: 2010-3-24 23:43

我也很喜歡穿睡裙  ~& n0 U, E1 |
真的很舒服~質料又好
8 c. i. J" q2 Y# P也很喜歡性感的樣式
作者: 夢夢    時間: 2010-3-25 00:06

我昨日著校裙+絲襪訓....好爽....但一起身條裙濕左少少(因為出汗)
作者: anywind    時間: 2010-3-27 11:41

其實用校裙做睡裙先O岩我
作者: manfai_chan727    時間: 2010-3-30 02:25

其實外國男人都興著睡裙訓教架
作者: gemini27    時間: 2010-4-1 08:32

真的   那種FU很好
作者: jkn38    時間: 2010-4-3 00:41

一样感觉
作者: emilytay    時間: 2010-4-5 13:30

I have a pink Hello Kitty one
作者: iamonheel    時間: 2010-4-5 14:25

引用:
原帖由 newcder 於 2010-2-5 03:23 發表   
; N. `* N+ ]" E6 l5 ]: K% n' K著睡裙訓有個好大問題, 就係條裙會走, 然後下面d液體會整到張被一撻撻; l3 J  r% w7 s# V, n7 T

) g9 k* D; E2 D5 M8 J9 N著埋女裝底褲又唔舒服, 所以我會著修腰連身裙加條幼皮帶,% y% f' ~( H( p0 J+ J
6 _3 S9 ]+ `1 u7 ^) `
其實任你著到點sexy都好, 訓左都睇唔到架啦
* [7 }7 \, E' O% z

! {& {* J% j# ^$ ]* g+ i7 L我試過好多次, 諗就好好 feel, 絲襪睡裙襯晒成set, 係床上睇書, 就瞓著咗 , 但好容易整污糟, 瞓咗乜都唔知

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0