標題: 穿女裝底褲絲襪 長沙灣赤裸易服男遊街 [打印本頁]

作者: silly1234    時間: 2010-1-15 09:25     標題: 穿女裝底褲絲襪 長沙灣赤裸易服男遊街

清晨 6時,正當市區氣溫只有 14℃的情況下,一名中年漢上身赤裸,下身僅穿女性絲襪及內褲,在長沙灣發祥街街頭漫步,神情呆滯。* ?- x9 r7 S0 }

: o9 H9 c6 Z/ z- H9 S, v巡警見狀上前截查,結果發現中年漢問非所答,身上亦無任何身份證明文件,懷疑他精神有問題,遂召來救護車將中年漢送院檢查,並且設法聯絡其家人協助調查。
作者: skyking    時間: 2010-1-15 10:37

幾時的新聞?
作者: sghk_abcd    時間: 2010-1-15 10:39

走火入魔嗎?
作者: laisipoon    時間: 2010-1-15 10:47

好可憐呀, 但其實無犯法ge
作者: 校服收藏者    時間: 2010-1-15 11:25

勁!
' X* s- D& C% p' x' @不過勁過頭
作者: 色情小說作家    時間: 2010-1-15 11:48

( F: [) h0 L$ \+ `- e1 Y

9 n$ E! @; z$ [) N/ K: kShort 了。
作者: humenfemme    時間: 2010-1-15 13:07

唉......; `* n) Y3 l- O- q1 t( o6 ]
就係人為呢d人6 r, f$ @4 W4 h* `+ }, @' M
大眾就以為所有CD都係黐線或者變態
作者: hklowhk    時間: 2010-1-15 19:40

有冇相可以睇下..........
作者: jg400hk    時間: 2010-1-15 20:37

搵到....2 T  s& w9 C) a2 N3 d4 }. j+ q

作者: KC123    時間: 2010-1-15 21:36     標題: 回復 2# skyking 的帖子

http://hk.apple.nextmedia.com/re ... amp;art_id=13629115+ l- o1 M9 d+ P& `1 m; B2 d1 E9 }
0 p1 {8 w* g+ A4 d  e7 N0 p
8:09a.m.; b2 z  e: k! |) z7 p  r
唔睇樣都幾似女人@@
作者: wilsoncomm    時間: 2010-1-15 21:59

作者: willy    時間: 2010-1-15 22:02

引用:
原帖由 humenfemme 於 2010-1-15 13:07 發表   
; E/ @; q' {. m! ?唉......
; h1 k" R  f) u+ `就係人為呢d人, s! k" i3 U: T4 B2 X+ Z3 j, c
大眾就以為所有CD都係黐線或者變態
/ j$ N$ H) {7 V! o% M; T, b, G4 B" X5 O9 k! J3 {
真係多得呢d人唔少......
作者: grilboy    時間: 2010-1-16 02:15

我都見過佢,估唔到佢係我屋企樓下比人拉左.....................
作者: leo9972000    時間: 2010-1-16 02:58

好可憐呀, 但其實無犯法ge
作者: mscheng    時間: 2010-1-16 07:50

正如報導所說:"問非所答.........懷疑他精神有問題"。& K! J* r, x- Z8 Q( a
既然是有精神病,那也不可以怪他。
作者: joelch    時間: 2010-1-16 09:12

好似在報子上未看到有這樣的新閒。
作者: 776439    時間: 2010-1-16 22:08

會對她指指點點吧,精神異常或是變態
作者: hkhello    時間: 2010-1-17 00:16

回覆者資料更勝發則貼者,謝
作者: rtgirjgew8975    時間: 2010-1-17 00:18

佢著到好樣衰囉
作者: kanu    時間: 2010-1-17 11:52

so crazy...
作者: aocempire    時間: 2010-1-17 13:49

就算D男人想扮女性,都唔應該玩到要走出街甘暴露
作者: stanley    時間: 2010-1-23 23:45

比o的傻佬影衰晒

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0