標題: 呵呵終於下雨了^0^ [打印本頁]

作者: 涼宮春日    時間: 2010-2-7 12:58     標題: 呵呵終於下雨了^0^

本來今日冇諗過變身的: H, F# [) v4 c9 w
今朝一起身,見到個天好陰
1 B4 b; f1 f6 `" Q# I心諗如果落大雨就落下街吧,呵~開口中 0 o1 @4 L% @( s
連身裙+假髮+大眼仔+boot
7 t3 ~' c( j) W  K3 q+ y加上化妝,前前後後兩個幾鐘先出得門口...- C' V6 o( ?; P3 B! c! Q' z. l
不過1x分鐘後就回家了...! K8 ~9 S' H1 I" z4 C* ^
一路開住傘子,好輕鬆 9 x' K- V4 P9 d' K' |: `8 p( `: l
9 {: y1 C2 P+ ]  h1 g& |/ N
難得星期天,可算是"天公做美"呢
作者: 李慧儀    時間: 2010-2-7 13:02     標題: 回復 1# 涼宮春日 的帖子

弄了2個多小時....才去玩1分鐘........不會吧.....應該在雨中玩玩吧............
作者: 涼宮春日    時間: 2010-2-7 13:05

嘻嘻唔係呀~" ]6 G$ }* h3 ]3 i) u
1x <----我係想話十幾分鐘啊
# }* C# o0 e* U6 o( A! B可能係我講得唔好
作者: zone999    時間: 2010-2-7 13:25

咁有冇影相丫~?
2 x& w" {2 i+ A' Ipo泥睇下好喎~
作者: sghk_abcd    時間: 2010-2-7 18:04

玩耐D先得呀...
作者: sinson    時間: 2010-2-7 18:56

假髮整濕左咪顯得你D頭髮係假既囉=.=唔係重易比人認出= =???
3 y' o- q4 Y. T% T不過有1,2分鐘已經係難忘回憶
作者: butterflies    時間: 2010-2-7 19:20

你大眼仔用邊隻牌子架﹖介紹o黎聽下
作者: silksocksboy    時間: 2010-2-7 23:44

有無相睇下呀?
作者: chun333    時間: 2010-2-8 00:12

我都好中意落雨,雨果陣味好正
作者: kevin428    時間: 2010-2-8 00:47

下雨天其實也適合CD出街喔2 G7 ^3 m  O) O% f' j# x& G- `
因為大家都撐著傘各走各的% f1 c0 b/ x3 d* I
沒人會注意妳的呢
作者: 五香肉丁    時間: 2010-2-8 18:00

多謝你呀.......
作者: Ab.Cd    時間: 2010-2-9 18:46

引用:
原帖由 kevin428 於 2010-2-8 00:47 發表   
( Q1 c1 m! t" g/ q; @% B下雨天其實也適合CD出街喔
" H* f# _4 K3 F- E因為大家都撐著傘各走各的/ B" A9 ?8 b. U* Y2 ?1 t' Q) }
沒人會注意妳的呢
, u/ _$ q+ ]. I1 u下雨的確一絕,把傘都是看不到人樣的
作者: karen0129lai    時間: 2010-2-10 00:05

唉... 我而家搬左果度好難CD出街~ 個看更阿姐鬼咁熱情... 無理由入到大堂都擔遮架...
作者: zone999    時間: 2010-2-10 00:13

引用:
原帖由 karen0129lai 於 2010-2-10 00:05 發表   
* _! ?" [2 c( f7 p( r% F# H唉... 我而家搬左果度好難CD出街~ 個看更阿姐鬼咁熱情... 無理由入到大堂都擔遮架...
$ I. P* h; W$ {  v+ ?住邊架你~?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0