標題: 第一次 [打印本頁]

作者: Ab.Cd    時間: 2010-2-8 23:38     標題: 第一次

今晚,一直喜歡絲襪+boots的我,終於走左去tomato買左對平底的boots,穿上後感覺真奇妙,下次先再去買對高跟的 2 C) N. a- m# w4 E4 j4 p' |
但想買絲襪時居然有點難開口... 3 ]  y4 f; ~' @2 c' C1 Q
2 U2 W; j3 c) C, Y

作者: 李慧儀    時間: 2010-2-8 23:51     標題: 回復 1# Ab.Cd 的帖子

怕什麼.....你不要只買一對....要一次過買多一點.....人家就以為你是做服裝師呀...這些的人....所以不用怕.....明白嗎
作者: adam5354    時間: 2010-2-9 00:42

加油!努力!
作者: leo9972000    時間: 2010-2-9 01:06

加油
作者: Ab.Cd    時間: 2010-2-9 01:23

說到底,真想認真的CD一下...
+ m# `* S, x. G( p& h* R5 ?& g' j5 h4 T9 q; C
而且很多人也說我的腳很像女人,自己也想看看是什麼樣...
作者: 五香肉丁    時間: 2010-2-9 13:18

感覺真係好特別
作者: tonykihg    時間: 2010-2-9 21:04

第一次影影得不錯
作者: CECI    時間: 2010-3-3 11:19

引用:
原帖由 Ab.Cd 於 2010-2-9 01:23 發表   / t6 |  L+ J9 B/ ^/ n+ r# m  D
說到底,真想認真的CD一下...7 C  V4 |8 k& G: K9 y$ p4 S

6 `0 ^1 E: e" k/ {# X, x而且很多人也說我的腳很像女人,自己也想看看是什麼樣...
& T4 h9 z/ J; X6 p/ ^# V
  L* q6 v( W" |
既然似女人腳就唔好徙了! 認真的CD一下...否則如果明天會死去,也會有遺憾啊! ' p7 e) l- [* T0 N
我買0野很討厭人用奇異眼光注視,欲言又止的模樣,煩得很! 所以當以上問題發生時,我會直認我係CD,大家唔駛煩,唔做我生意就走! 不過就一定會Post上來,唔駛d姊妹難受!
7 T/ Q  ^) A; K- U; B$ l4 |其實當妳踏出到第一步後, 妳會發覺同去7仔買包煙冇分別,放心吧,冇事的!我必定支持妳,快d扮得靚靚Post D 相上來啊!
0 V" C; `6 b! o: X9 v4 r, z+ k& h' p0 R) H
作者: d472710941    時間: 2011-12-14 11:11

很不錯看呢!!!! t: y- Z; w8 `- A# {7 d" ?
我也好想穿看看呢
作者: ulv1111    時間: 2012-1-1 23:54

鞋跟越高越有韻味啊

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0