標題: 芭蕾用品店舖(HK) [打印本頁]

作者: gorgeous1223    時間: 2010-2-16 02:28     標題: 芭蕾用品店舖(HK)

大家有無去過芳婷或者飄藝買芭蕾舞襪?
/ \1 O% u0 D, p2 [* J" o想知有無大size同多唔多人(女仔)ga, 怕尷尬...
作者: leeon    時間: 2010-2-16 04:02

乜一定要去果兩間先有?
作者: gorgeous1223    時間: 2010-2-16 21:55

唔一定la+ _# z6 X! C+ c7 V  M- c
只係近我屋企  r4 p- w6 z# N% g
網上訂太貴la..
作者: 李慧儀    時間: 2010-2-16 23:47     標題: 回復 1# gorgeous1223 的帖子

有什麼尷尬....買襪說自己跳舞用那就成了......怕什麼....
作者: 573582575    時間: 2010-2-17 09:07

没什么可尴尬的
作者: 校服收藏者    時間: 2010-2-19 01:27

襪褲好有彈性
' g0 y% c# U  H5 x: u  D所以一定著得落! e7 U" F2 Q7 l- h) o) g) j4 E# V
我之前post過
/ i5 h5 ^7 l/ U+ x7 t& m$ V' G話說之前係屋企樓下執到對小童(8-9歲)襪褲
$ B3 u4 d9 U( ?返到屋企試著% o) d  Q( |! _* ]& a: f
居然可以著得落我呢d大人size
作者: arched    時間: 2010-6-13 08:35

上到去冇野睇, 全部售貨係女仔
作者: tungzx    時間: 2010-6-22 16:48

看來有人被騙了0-0
作者: 校服收藏者    時間: 2010-6-22 18:47

好耐之前去過灣仔個間
& x0 ~( U+ z$ Z5 m! u1 {& w只係買左一對絲襪
作者: warwar    時間: 2010-6-23 14:54

好驚ga wor...
作者: kl2006    時間: 2010-7-24 17:58

現在我有一Set裙加襪,就是冇鞋,因為自己Size 太大了,買唔到,我全部都是Yahoo 買回來的,現在還有人放出來.
作者: gorgeous1223    時間: 2010-8-3 16:02

yahoo的確係好地方
作者: comndtfwe    時間: 2017-3-11 19:29

有成人size,如果怕多人可以等沒有人的時候才進去
作者: 校服收藏者    時間: 2017-4-28 21:19

觀塘個間我去過幾次
5 i% w+ ^1 B# g  oOK既

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0