標題: 一樣很有用的東西DEL...DEL...DEL... [打印本頁]

作者: adam5354    時間: 2010-2-18 00:43     標題: 一樣很有用的東西DEL...DEL...DEL...

一樣很有用的東西* |% E4 C- b* F" k: i. J! P
今天小妹放工後到o左惠康發現這東西,它可以掛穿過而洗好的絲襪、底底。那就是說經常穿的絲襪、底底就很容易拿去穿了。同未穿的、新的分開了。! t4 G& K; E' b9 {3 j( }: s& W! J6 k

8 k$ `( M" R  e) T0 ~6 ODEL...DEL...DEL...# i" j: b9 T8 e' ]9 l; J+ T

/ X0 r! T  u: ]4 e# }[ 本帖最後由 adam5354 於 2014-2-10 00:38 編輯 ]
作者: CECI    時間: 2010-2-18 06:08

好方便! 但唔係好適合同屋企住的姊妹啊! 單身一個住就冇問題呢!Thanks!
作者: premacy    時間: 2010-2-19 00:12

几好咁啵,唔错!!!
作者: Jenny    時間: 2010-2-20 10:05

looks great..  how much is it?
作者: msst105    時間: 2010-2-23 16:52

作者: tyhnjki    時間: 2010-2-23 18:20

不過其實屋企一個人住的話就放係廳到東一件東一件都OK...
( y& H6 ^, Q) i: I9 B* d- j不過e樣o野要自已一個人係屋企先做到呢...
作者: misao256    時間: 2010-3-31 10:46

我家裡都有呢個牙 @@
作者: anywind    時間: 2010-3-31 14:22

都好似唔錯咁wo
作者: little_tracy    時間: 2010-4-4 11:48

真係幾方便 wo... 不過我平時 d cd 野收得好埋... 都用不著.. haha/ T1 h* n3 |: y" j( b& C$ r1 U
0 a- S* s) `- ?8 u8 C! t
同埋舊野有 d 似魚骨
作者: adam5354    時間: 2010-4-19 20:30

引用:
原帖由 little_tracy 於 2010-4-4 11:48 發表   ! i  U; g# B5 }" B& R
真係幾方便 wo... 不過我平時 d cd 野收得好埋... 都用不著.. haha
# |# r; a7 \$ I" E; r
5 S% q, U2 o% W' ~, |, N7 ~  {同埋舊野有 d 似魚骨
0 |/ a: n1 R/ v! k5 K, X# e
多謝!多謝Tracy支持!
作者: 楓*    時間: 2012-8-19 12:07

真方便 不知道會不會勾襪子 勾到一次就毀了

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0