標題: 你們的選擇 [打印本頁]

作者: joey221    時間: 2010-2-20 10:21     標題: 你們的選擇

小妹以前長時間食避孕丸,  身體的毛會變少的3 H! K  v1 p0 E% {9 C
和胸真是長了肉比以前, 真是很觀喜  可以看着自己的胸長大8 O* {, R( P1 F
身穿文胸更好看, 是比以往完美, 撫自己有了手感,$ k5 @/ z4 R3 q% L
但是可能食了長的時間, 和真的女孩子一起親熱
, Z6 C/ v' g, {" f# p6 ]心裡是興奮的,: n7 P5 Y2 r6 A# R
但是JJ 的性反應少了

作者: paulgilbert    時間: 2010-2-20 11:10

這問你要我們選擇什麼呢?
作者: karen0129lai    時間: 2010-2-20 11:51

選食唔食? 我不嬲都話唔食~ 因為我只係喜歡穿女裝, 我無諗過變性or改變自己既身體去著裙~ 最多係修下身~
作者: Saya    時間: 2010-2-20 15:04

一開始食藥就應該有覺悟會無左性能力,換來少許較接近女生身型& H; ^" u$ Z- ~4 k; Z
只係代價值唔值
作者: adam5354    時間: 2010-2-20 21:22

想JJ 有性反應!應立即停止!除非妳一世不要與女性作性行為。
作者: tyhnjki    時間: 2010-2-20 21:49

引用:
原帖由 Saya 於 2010-2-20 15:04 發表   * k7 I. ]) W- M/ I# p
一開始食藥就應該有覺悟會無左性能力,換來少許較接近女生身型
* G+ j2 u! \/ A只係代價值唔值
* c! z2 p3 @2 l& a

( t5 n! t/ m4 z& p) ]  a7 n5 g其係食左都未必會似就係..! b# w' p2 c4 P' e# V
其實除左下面會無咩反應之外其實仲會有其他副作用..  f) @7 _$ N& A
例如 X底起身見頭暈之類..
作者: CECI    時間: 2010-2-21 01:22

唉! Joey姐, 一眼針無兩頭利, 所以你的Post其實很貼題! "你的選擇" ~ 如是我,我會唔食囉! 我知道你亦下了很大決心咁做,不過如不想喪失性能力的話,還是盡快停止食避孕藥吧!
作者: joey221    時間: 2010-2-22 21:11

真是多謝尔們對小妹的關心, 我都是決定停食,
; H8 i$ {  m" i7 p; {5 w  q而尔們想食的話也要想清一点' f, L( N8 V8 \$ r9 L1 q
感謝尔們的關懷
作者: candymarrie    時間: 2010-2-22 23:11

我係TV,唔驚呢個問題!!
作者: CECI    時間: 2010-2-23 04:13

不! 好姊妹嘛! 關心是應該的! 這只會令世界更美好啊!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0