標題: 穿透絲買鞋 [打印本頁]

作者: bottomup    時間: 2010-2-24 23:30     標題: 穿透絲買鞋

今日超大膽, 着左對透明絲絲去旺角試波鞋,係個女sales面前試果陣時超興奮, 大家有無試過?
作者: 姬亂馬    時間: 2010-2-24 23:38

這是很自然的事啊!!大家都是女人國的人
作者: bottomup    時間: 2010-2-24 23:44

但我當時着男仔衫啊, 個sales 係後生女, 佢
作者: freezone200888    時間: 2010-2-25 00:05

佢有無咩反應 ?
作者: kn9901    時間: 2010-2-25 01:09

作者: bbyuki    時間: 2010-2-25 02:30

我都好想知個 sales 有乜反應。
作者: 心絲絲    時間: 2010-2-25 02:58

引用:
原帖由 bbyuki 於 2010-2-25 02:30 發表   
+ c/ q0 z- p  y$ O0 s7 u6 [我都好想知個 sales 有乜反應。
9 b3 c1 i2 {; F6 Q) Q% v3 t
妳又咁夜?如果係妳有咩反應?
作者: bbyuki    時間: 2010-2-25 03:05

我會睇下佢對絲襪靚唔靚,靚就問佢邊度買
作者: CECI    時間: 2010-2-25 03:08

我想你一定係想個Sales問你點解著絲襪喇! 咁如果佢問你的話,你又會點答佢呢?
作者: 心絲絲    時間: 2010-2-25 03:11

引用:
原帖由 bbyuki 於 2010-2-25 03:05 發表   ! F$ W% F1 ^: W
我會睇下佢對絲襪靚唔靚,靚就問佢邊度買
8 D' c) s9 g  Q' H; |" e
妳都算曳,謀住人對絲襪,咁你自己又鍾意咩襪襪?
作者: bbyuki    時間: 2010-2-25 03:18

主要趁衫同天氣囉,透薄厚都無問題,唯一不愛穿白色
作者: kevin428    時間: 2010-2-25 04:10

那就可以跟售貨員說
6 H5 l7 Z6 B# y$ _5 P; Y* l! T不用拿塑膠袋給我穿嚕. o) G. ~& J! g# G5 V3 k
我有穿絲襪比塑膠袋更滑喔: F- F- v# z+ y6 b  Q

- a( O" o" p% ?- |- F註:在大陸試球鞋的話
1 A- R5 C4 J" o6 x# w   售貨員會提供塑膠袋穿著試
5 H7 B+ C' q, {, V
4 E* u' X( x# b3 L9 N0 h   臺灣的話則較少這樣嚕
作者: bbyuki    時間: 2010-2-25 04:21

咁果 d 塑膠袋衛生嗎?試完即棄嗎?
作者: CECI    時間: 2010-2-25 04:29

引用:
原帖由 心絲絲 於 2010-2-25 03:11 發表   2 B9 e% U. b2 s3 s; u  m

, w% L& b' n- d6 k6 V6 ]* o妳都算曳,謀住人對絲襪,咁你自己又鍾意咩襪襪?
1 d+ G3 b/ y: p# g) T
/ [# C% ]: L9 [: v, t2 `7 `8 p9 uHe..He..我想我都會咁問! 靚的話都想買返對係人之常情嘛!
作者: bbyuki    時間: 2010-2-25 04:34

當然啦,有好野唔好走寶嘛
作者: 心絲絲    時間: 2010-2-25 11:41

引用:
原帖由 bbyuki 於 2010-2-25 03:18 發表   
. L' q1 p. S! `5 d7 W# k1 Q' Y主要趁衫同天氣囉,透薄厚都無問題,唯一不愛穿白色
1 I6 p# q  A& B) J白色吾好咩..?幾可愛播~
作者: iloveevanna    時間: 2010-2-25 15:11

你試下淨著襪褲落街 重正
作者: iamonheel    時間: 2010-2-25 15:53

哈哈, 我昨天就短絲打底, 番工襪著上面,
. S3 E+ r: z3 n- k: X9 p: D" O/ M- j& X
放工就去咗 Guess 買高踭鞋, 除咗對番工襪, 就大試特試, sales 姐姐梗係話無所謂, 除非你自己介意啦.
作者: 陳真    時間: 2010-2-25 16:52

我都試過, 尤其是買Convence, 一定會著絲襪試, 買皮鞋就未必, 因為要就著返襪個腳size
. h% y( O/ I3 K+ I* @通常著Convence一定配絲襪+ }. W/ d( Q0 Y7 l
  L) ]9 Z% |/ ]- W- {0 w$ ~
而且老婆知道左我著絲襪, 更加多著左......
作者: woodywoody12000    時間: 2010-2-25 21:40

你就好喇!你老婆知道左你著絲襪!
作者: 心絲絲    時間: 2010-2-26 01:59

引用:
原帖由 陳真 於 2010-2-25 16:52 發表   
& U! N. p% f7 ~, f/ v我都試過, 尤其是買Convence, 一定會著絲襪試, 買皮鞋就未必, 因為要就著返襪個腳size4 x/ z4 j! `( L. P- n( N
通常著Convence一定配絲襪0 H+ x  ?- g0 S  g2 y# _4 ^3 ^
+ i8 N8 S4 J/ Y: v0 R# E
而且老婆知道左我著絲襪, 更加多著左......
8 t' A5 n2 F; V* ^8 `why通常買Convence一定配絲襪 ?
作者: bbyuki    時間: 2010-2-26 02:01     標題: 回復 16# 心絲絲 的帖子

我中意著得sexy d,休閒d,又或者隱重d,可愛就麻麻了,可能我唔得可愛掛
作者: 心絲絲    時間: 2010-2-26 10:53

引用:
原帖由 bbyuki 於 2010-2-26 02:01 發表   
3 Y( N8 X, [( p# E0 G; j- u我中意著得sexy d,休閒d,又或者隱重d,可愛就麻麻了,可能我唔得可愛掛
9 u+ ?( P: c  H0 ~9 w8 a
咁你sexy中一點可愛囉~我都鍾意cons加絲襪
作者: bbyuki    時間: 2010-2-28 12:46     標題: 回復 23# 心絲絲 的帖子

sexy中一點可愛<===你又知?
作者: iloveevanna    時間: 2010-2-28 12:52     標題: 回復 24# bbyuki 的帖子

你點著都甘令嫁la
作者: bbyuki    時間: 2010-2-28 15:24

光滑令身質地係我的致愛,不過天熱就著d輕便就算了
作者: 心絲絲    時間: 2010-3-2 12:43

引用:
原帖由 bbyuki 於 2010-2-28 15:24 發表   
: W' @! ^) C) y光滑令身質地係我的致愛,不過天熱就著d輕便就算了
) d9 p/ j+ j% o$ a! @* Y' V5 |2 w4 C薄閃絲襪好蝦人著,腳幼至好睇,你得啦
作者: bbyuki    時間: 2010-3-2 23:14

我覺得我要減下肥對腳先好睇
作者: 心絲絲    時間: 2010-3-3 12:19

應該吾使啦,睇得出好野黎
作者: bbyuki    時間: 2010-3-4 22:07

你真有眼光
作者: jkn38    時間: 2010-3-17 00:34

很正常 人家才不管你穿什么袜子& E0 S1 ]( _$ `0 u- C( @- M
只要有钱就行

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0