標題: 個人意見 [打印本頁]

作者: pyi_hush    時間: 2008-4-27 14:53     標題: 個人意見

Sorry ~
# z0 y- T3 a- D# @, t這論壇顯得有些無趣 7 P# e+ x  g+ r4 V  p: ?
# |! g3 i8 r+ b. g. l, T: H+ a
如果
/ {4 _/ f7 j: i1 g只要上網抓些畫質清晰又美麗照片
# j; {, R# }# b' F9 I5 Q然後使用軟體加以修改2 s8 i) V9 u0 F2 {2 g1 S
裁切 .. 格放 ..' Q' Q' y8 }# `. ]! {4 K
然後再PO上這論坦賺取 金幣
- ^8 T6 x- E0 C應該很快就能賺取很多的金錢了
作者: kdkid    時間: 2008-4-27 15:07

一d無乜meaning既回覆例如:thanks for sharing,...thanks, 等
0 Y2 ?+ K# _7 Z  F; M5 L等,壇主是否可考慮delete條thread
作者: noel    時間: 2008-4-27 17:05

引用:
原帖由 pyi_hush 於 2008-4-27 14:53 發表 9 e' {! K+ \" i
Sorry ~
9 q  q: I2 i& Y. ?這論壇顯得有些無趣 . P" h5 W8 l& ]+ p

& C6 Z( b$ r  U, d如果. B# r( Y2 x6 m$ Y' u, m
只要上網抓些畫質清晰又美麗照片
& H& j1 X* E$ H4 O9 {, V: P. c: @然後使用軟體加以修改
! a. C4 E! Z% g9 C! d. d裁切 .. 格放 ..2 n% U+ t: E  t
然後再PO上這論坦賺取 金幣6 g! H7 t8 y2 a, l$ o. \
應該很快就能賺取很多的金錢了
+ Q: A' o. Y. S, n! Z8 [& P# r
我想講呢度打機賺錢仲快囉, 但你鐘意貼相賺錢都得既, 而且呢度主要係討論男穿女裝(唔係討論點賺幣), 你無興趣既, 我地都無計
作者: simeilo    時間: 2008-4-27 22:12

其实呢位朋友想表达咩我至今都看唔明~

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0