標題: "魔術美麗"大清倉 [打印本頁]

作者: CECI    時間: 2010-2-26 01:24     標題: "魔術美麗"大清倉

各位姊妹門,收到風旺角道寶安大廈間"魔術美麗"由三月份開始,整個月開倉,全部貨品6折! 我諗佢地應該係想清秋冬的貨吧!
作者: phman32    時間: 2010-2-26 01:32

引用:
原帖由 CECI 於 2010-2-26 01:24 發表   
& p& O0 |/ o, p- j各位姊妹門,收到風旺角道寶安大廈間"魔術美麗"由三月份開始,整個月開倉,全部貨品6折! 我諗佢地應該係想清秋冬的貨吧!
. n2 h& e1 \) N: z0 ^; E7 V% e. b
. {2 Y1 X  b$ u0 _3 d# w6 d

: X+ [  r, j# Q* Swhere is 魔術美麗???# Z: w3 Y+ w9 R! {. |- j8 y

+ S$ N0 \8 e6 H) Xsell what???
$ |7 J4 R, |3 E& K% D
5 ^8 J7 |( z4 z7 s# N( Qplease tell me
' O# S0 {) j, k1 U& i6 _% t
; f! s" @# v3 D/ t' ?2 O' Xthanks
作者: CECI    時間: 2010-2-26 01:51

Oh! Sorry 各位姊妹們! 係我冇頭冇尾SORRY! 詳情曾在http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=10805&extra=page%3D1商討過的!1 G- T9 Q; Q% k. x
其實那裡是一個cd竇! 係一間上樓舖來的! 專為CD入貨的時裝舖, 那裡有高跟鞋, 衫裙, 絲襪, 胸圍底褲等等, 全部女裝!  D, o! d9 a. N0 W0 u/ k8 x' c
地址在上址2樓!) q0 H7 i2 x5 o6 k
"魔術美麗" = MAGIC BEAUTY! 希望大家執到好野喇!
/ {$ B) M/ _$ g2 u- x1 `- H' p3 G2 U# v( _. K. {/ Z* ^
作者: monsterkimo    時間: 2010-2-26 07:29

嗚嗚  N) v! k6 {! O2 l3 {
偶在台灣3 d9 f% D1 L2 s( i7 m6 |
超可惜的拉
作者: 校服收藏者    時間: 2010-2-26 12:28

搵日上去掃貨
& A# O! a% d0 p9 t* @8 }佢地收幾點?
作者: CECI    時間: 2010-2-26 13:40

好似係早上11:00時 - 夜晚11:00時!
作者: 校服收藏者    時間: 2010-2-26 15:12

開到咁夜
6 U1 n  s' i3 A5 R  P8 b6 O0 q岩晒我
作者: kevin428    時間: 2010-2-27 00:33

聽起來不錯呢
. B' R8 t# \: k  y4 _香港的CD姐妹可以一起去啊
作者: JG5446    時間: 2010-2-27 00:43

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 12:28 PM 發表   
4 v* m7 H/ t' {7 ^搵日上去掃貨
& C% E. l, ?) E# m佢地收幾點?
我可唔可以搭單一齊去; h3 h% Q$ ~! \/ q/ Z  E
我熟旺角仲多過自已住果度
作者: JG5446    時間: 2010-2-27 00:48

引用:
原帖由 CECI 於 2010-2-26 01:51 AM 發表   
- r5 ]& V0 Q$ o7 f4 q( n. SOh! Sorry 各位姊妹們! 係我冇頭冇尾SORRY! 詳情曾在http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=10805&extra=page%3D1商討過的!
& z9 l: x( C% G3 A其實那裡是一個cd竇! 係一間上樓舖來的! 專為CD入貨的時裝舖, 那裡有高跟鞋, 衫裙, 絲 ...
補充資料:http://www.xl-japan點com/
作者: CECI    時間: 2010-2-27 01:57

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-2-27 00:48 發表   - y, q, P& h  U  B. w$ P4 ^2 m
補充資料:http://www.xl-japan點com/
+ R' z! n1 I" x( w5 L! M8 ]6 M
* R5 s: M& z. D5 ^* }係呀!係呀!JG真係唔該晒你,幫我補飛! 就係呢個網址喇!(http://www.xl-japan點com)姊妹們可以睇0下有冇心水OK的,Send個Mail問0下有冇貨先! 因為始終係開倉時期,都係問0下好d,免得失望啊! 因為上到去,見佢都擺唔晒咁多貨!
/ q# `% |& b4 w( W1 d另外,如果姊妹們上到去見到個類似(唐詩詠)0既Sales就直頭話佢知係CD,買0野比自己! 佢幾好傾同睇Size幾準ga! 可能做慣我0地生意掛!
作者: xxxg010    時間: 2010-3-1 01:29

thats is some good news for me as i need xl size
作者: 心儀    時間: 2010-3-1 18:06

價錢都幾可怕@@
/ ?0 U3 X' Q: P5 |9 P可能係大碼既關係啦4 V) m) o7 p5 M9 ^1 o
不過佢d鞋起碼有6-7成我係淘寶見過( u- J. L% I8 R
因為淘寶好多大碼鞋店
6 {1 W; L; l0 I7 V; d價錢平一半以上
作者: Saya    時間: 2010-3-1 19:23

係咪得大碼3?
/ J4 z6 s8 v2 ?3 e3 I而且周圍shops都清緊貨.............
作者: 校服收藏者    時間: 2010-3-5 01:53

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-2-27 00:43 發表   * R1 Q9 o+ l$ v3 Y7 a$ T1 K
我可唔可以搭單一齊去2 \8 X# H/ C4 l/ q
我熟旺角仲多過自已住果度
" C- D$ i& O# l+ f. C. u7 ]3 m  O+ s( _# m3 D7 w
' D) n# ^! r6 I! l  M( n
我暫定約左ceci星期六夜晚上去1 O' Y. M5 C4 c+ T+ l" |
你同唔同我地一齊?
% B6 ^) t1 Q0 hpm我地啦
作者: CECI    時間: 2010-3-7 04:48

去完Lu!我的戰利品包括:-1對平底鞋,2件夏季連身裙,同一條牛仔褲...總共洗左600幾蚊...荷包又輕了! 9 n9 C. a! }# b2 n4 u
校服收藏者都有戰利品....自己介紹啦!!! 佢洗d錢多過我
作者: CECI    時間: 2010-3-7 04:52

引用:
原帖由 Saya 於 2010-3-1 19:23 發表   4 ]( ~3 B% F, I0 \. y8 K: G) b
係咪得大碼3?- `# x) [# M' ]7 Y& h9 f
而且周圍shops都清緊貨.............
9 x1 ?- y- v% h9 l- ~
8 n9 c" |4 I9 P; C
Saya, 唔係呀! 佢地真係買女仔衫起家ga! 不過由於係樓上舖, 所以好多CD摸上去,我地又消費能力比較高,所以佢地返多dd XL及XXL的貨,一般女仔SIZE梗係有啦!
作者: 校服收藏者    時間: 2010-3-8 18:34

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-7 04:48 發表   # [/ \+ u) x: s5 @
去完Lu!我的戰利品包括:-1對平底鞋,2件夏季連身裙,同一條牛仔褲...總共洗左600幾蚊...荷包又輕了! / v. J  t1 Z& }" G7 n
校服收藏者都有戰利品....自己介紹啦!!! 佢洗d錢多過我
+ X* f. u( {* ^( x* w+ q6 T$ x8 ?3 K) s# n( j
4 {4 `5 J! o1 O+ X" @0 C! t
直頭係以"血灑旺角區"形容
作者: kamayyo    時間: 2010-3-15 02:48

聽起來不錯呢 ,得閒走上去睇睇1 A0 {! C/ ?5 @2 q4 }
香港的CD姐妹可以一起去啊
作者: lliang    時間: 2010-4-2 21:31

駛唔駛預約左先上去??
作者: CECI    時間: 2010-4-3 15:47

引用:
原帖由 lliang 於 2010-4-2 21:31 發表   8 H4 e+ I# U/ O, p
駛唔駛預約左先上去??
8 K  T- J8 d% u4 ^! Z
唔駛預約ga傻妹! d Sales好Nice唔駛擔心ga!
作者: lliang    時間: 2010-4-4 01:16

引用:
原帖由 CECI 於 2010-4-3 15:47 發表   ! |' z. Z% a4 B; w

" d/ P! {1 d( b; H, l6 }唔駛預約ga傻妹! d Sales好Nice唔駛擔心ga!
7 f/ Y; L* k8 a+ h( k9 L! n
6 v( g1 e5 ?/ v7 K) y  @" T但係驚唔驚上到去有d 女客??
, a7 h$ q0 ^9 l# @* a有無話幾點上穩陣d
作者: CECI    時間: 2010-4-5 04:32

引用:
原帖由 lliang 於 2010-4-4 01:16 發表   
' z+ a1 W4 I; I2 U8 g9 b* O: P: Y. ^! T, G  {$ d

; I( ~% r/ g$ t. _6 ]但係驚唔驚上到去有d 女客??8 O3 z/ D0 j& d& ?( H
有無話幾點上穩陣d
/ V+ r' k& Q2 F) s- }( o
/ X5 A  i& U8 W) m下午上去就最好! 一係就夜晚8點後都OK! 不過我都試過撞到有女客,都係各有各睇,d女人都無理我! 基本上d人都唔會理你! 果度有試身室, d衫同d鞋可以試到合心水才買! 如果買鞋的話又唔駛太急! 果度唔合心水, 可以去附近聯合廣場間"A"字舖再揀,果度d款仲好d添!放膽吧! 我都係咁傻0下傻0下買到熟ga咋!
作者: CECI    時間: 2010-4-5 04:34

仲有久唔久都會在夜晚撞到CD客! 可以有傾有講添! 唔駛驚ga!
作者: 校服收藏者    時間: 2010-4-6 15:59

咪係
& O. o' T9 H8 K2 {$ J& R2 I早排(唔記得邊日啦,應該係假期前)係"番茄"度同sales吹水
" z. e, l6 L& ^' K( e吹吹下握到一個cd客8 q( N, v) f& ?% P
大家就咁識左啦
0 @  ]8 n  M! G佢買完鞋仲一齊同sales吹水吹到成十點
作者: busneoplan    時間: 2010-4-10 11:03

上去之前最好先打電話上去,因為個sales有時會外出交收。
. k, o8 G4 @" a, y  J# X; O上星期我都上過去,買了幾條連身裙,差不多成千蚊,我仲做埋會員添。
作者: CECI    時間: 2010-4-11 19:48

佢有兩個女Sales架Wor! 不過睇完你個Post d 相,幾好眼光丫! d衫幾OK wor! 唉! 我地都係姊妹呀! 係咪又抽獎抽到d襪褲呢? 我相信佢地無0羊獎比人抽到ga喇!
作者: 校服收藏者    時間: 2010-4-12 15:32

引用:
原帖由 CECI 於 2010-4-11 19:48 發表   
* o6 Q1 C9 r5 k8 z" |( W佢有兩個女Sales架Wor! 不過睇完你個Post d 相,幾好眼光丫! d衫幾OK wor! 唉! 我地都係姊妹呀! 係咪又抽獎抽到d襪褲呢? 我相信佢地無0羊獎比人抽到ga喇!
- r" F* s8 z+ Z# A% z' h& {' a
我都想抽到襪褲.....
作者: busneoplan    時間: 2010-4-12 20:31

乜佢地有抽獎咩
作者: CECI    時間: 2010-4-15 03:35

引用:
原帖由 busneoplan 於 2010-4-12 20:31 發表     D- v* p0 U* @6 h# d* H
乜佢地有抽獎咩
: `, s7 F1 A+ l, I+ p" c" e
% O9 x0 s6 K0 U8 T% T" W
有ga wor! "校服收藏者"你上次抽到d 0羊!
作者: 校服收藏者    時間: 2010-4-16 14:05

打底衫一件
作者: mandy_mandy2006    時間: 2010-4-19 08:46

好消息........但可不可以試身的???????
作者: CECI    時間: 2010-4-19 23:21

引用:
原帖由 mandy_mandy2006 於 2010-4-19 08:46 發表   ; }1 S9 ~, L! E8 N. _2 Y
好消息........但可不可以試身的???????
9 d! c6 ?' K* |% bmandy什麼好消息? 你問上面可唔可以試身, 梗係可以啦, 唔試過點知合不合穿, 同埋穿上身好不好看, 無理由不合也強迫自己買ga麻!
作者: SZCD    時間: 2010-4-26 03:37

谢谢楼主分享。谢谢!
作者: glock18    時間: 2010-8-1 18:26

嘩, 價錢都唔野少 wo
作者: Joe    時間: 2010-8-1 21:21

睇落堆鞋幾貴..
+ m' d( G$ k# K6 [! h大碼BOOT要特價先叫OK平

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0