標題: 大家是如何第一次來到這個論壇的呢? [打印本頁]

作者: _樹_    時間: 2010-2-26 01:27     標題: 大家是如何第一次來到這個論壇的呢?

我記得我一年前搵某間學校既校服相,我打學校名Google搜尋,睇下幾頁就睇到依個論壇。3 M6 ]0 l+ O& P) U4 D8 _0 T$ y( P' j
果時都係睇下圖就算。
$ ^7 `- a2 {1 R* X$ {  u3 R" _; O
  k% r7 r# y. a: y5 s) X之後有幾次用Google搵校服相同埋買校服既資料都搵到依度,4 k% T- B+ ^# [
慢慢都覺得依度係一個幾好既資料來源同埋爬文既地方。; |* z: I5 c$ G- l) Y9 @9 L) f

. c8 ?& ]- [0 f$ ?2 T我搵到依度之前都有自己買下衫,不過去過依度之後真係識多左好多門路。
作者: CECI    時間: 2010-2-26 01:29

我在Yahoo打入CD就出左兩個網址,就係咁加入左呢個大家庭啦!
作者: bbyuki    時間: 2010-2-26 02:40

我亂咁襟襟下就入左黎
作者: 校服收藏者    時間: 2010-2-26 03:10

我唔係好記得係yahoo度打"絲襪"定係"校服"就搵到黎呢度啦
作者: waba101    時間: 2010-2-26 09:25

我同校服收藏者一樣
作者: blueblue00    時間: 2010-2-26 18:23

我都係亂禁,禁左入來= =
作者: kevin428    時間: 2010-2-27 00:35

說真的
; X" `; P8 {6 y; A5 X# M偶都忘了怎麼來了
6 e& Y2 m/ H0 O7 I: K7 P9 d- `' y只知道來了就好好的欣賞和分享喔
- B6 B8 E2 i3 G4 D) o在主頁的"搜索"
) j" @/ _, z/ g# X+ d輸入偶滴號"kevin428"/ m, Y0 X1 V( Y
就可以看到偶滴分享文章和圖片嚕!
# v1 Z, k& u6 M謝謝各位姐妹捧場
; d# A6 Z8 Z# c4 O( v2 _
作者: 女皇芭比    時間: 2010-3-12 02:32

在yahoo查個英文生字,查查下查左入來....
作者: leeon    時間: 2010-3-12 05:26

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2010-3-12 02:32 發表   2 s. L% T' M1 k
# Z7 f5 T& s, S和你一樣!
作者: x```櫻花樹下    時間: 2010-3-14 22:51

我系搵本女裝指南見到尼度`a___a
作者: iamonheel    時間: 2010-3-14 22:54

google 囉. 之前真係唔知香港都有 CD fetish site. 重咁鬼旺
作者: 十指套衣裳    時間: 2010-3-14 22:54

Yahoo search 手套 戀物
作者: kamayyo    時間: 2010-3-15 01:46

我在Yahoo原本打入星空點知就出左呢個網址,就係咁加入左呢個大家庭啦!
作者: Shurato    時間: 2010-3-15 22:55

不停尋找有關偽娘的資訊時無意中找到這裡~~
作者: alexander    時間: 2010-3-16 16:42

我上GOOGLE打男仔著校裙, 就見到依度有咁多志同道合既人
作者: 7look8look    時間: 2010-3-16 19:29

打cd, 見到版面幾令就黎左
作者: 女兒紅    時間: 2010-4-21 21:39

作者: 五香肉丁    時間: 2010-4-21 21:46

先上CDGAL,,,跟住CDGAL摺左....係YAHOO知識知到呢度
作者: wadee    時間: 2010-4-21 22:19

係yahoo度打 戀物
作者: pa123    時間: 2010-4-22 03:21

都係yahoo無聊無意間search到
作者: tvcd24    時間: 2010-4-22 22:14

喺Yahoo打左絲襪男就...
作者: cdtv    時間: 2010-5-3 00:59

估唔到o係 YAHOO 打絲襪
+ V- n' J- N+ U' N$ S戀之天地竟然排第一
+ o2 A( b; A4 L  _. {+ x8 ?! C' G太厲害了
作者: 西門    時間: 2010-5-3 01:04

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-5-3 00:59 發表   . ^# W$ k$ c; C; y
估唔到o係 YAHOO 打絲襪5 }' s0 j& V1 p: A4 ?. q7 q
戀之天地竟然排第一. U& `- t, a7 l& K
太厲害了
' f5 Q0 A: R1 P6 f- j0 Q+ k) P+ p對正常黎講就係好事, 但係對CD 壇黎講,係壞事
/ z* d  \3 f, x% ]. _$ D3 R
" C6 d/ i9 m9 V5 H7 A一向隱密性係好緊要= =, 太多唔同範疇既人知唔係好事
作者: 紫燄    時間: 2010-5-6 00:25

我有上YAHOO找過CD的資料但是沒+入這   
) K) o2 x: M8 ^6 H1 [
  k* A" w) Q7 ?$ d- m6 }然後我後來又上網找  連身的網襪   然後發現這就加入了這個讓我很高興的大家庭了
作者: wcww    時間: 2010-5-9 15:43

我亂咁襟襟下就入左黎
作者: dcch1    時間: 2010-5-9 21:29

引用:
原帖由 西門 於 2010-5-3 01:04 發表   
$ F, _- Y2 {( C4 W4 P/ F# v
7 Z/ w1 t3 Q& s& G1 k9 |& u$ V對正常黎講就係好事, 但係對CD 壇黎講,係壞事
+ R: L3 ]4 ~  N. p( ]3 k# h& ^; ^' V0 p9 T8 _# x( K
一向隱密性係好緊要= =, 太多唔同範疇既人知唔係好事
) E: b! T  c5 _. D/ ~3 u3 s
! l7 g, v+ e& r6 v
依家響Y!/G!打"校服", "校服交流"個板面o的內容都一樣show到出o黎丫~~% {4 W+ g$ a% M) o8 G: P3 |

# I+ Q  B9 d' M5 p/ Q不過好彩o個個板面min 50點先入到, (笑~~)

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0