標題: 成龍 係唔係CD 呢 [打印本頁]

作者: iamonheel    時間: 2010-2-26 12:25     標題: 成龍 係唔係CD 呢

成龍係唔係CD! ?6 w4 ~% x. e  v7 l

2 V$ W9 @; H  o* `8 T) m好多年前, 唔只一兩個場合, 有電視訪問, 成龍親口話過愛穿女裝衫 & Y) i' X2 g8 A

! O1 v7 d; A: D出埠時, 會叫經理人等工作人員, 可能陳自強, 買比佢穿, 大概話女裝衫舒服   S" O- E% D9 W

. W# b) _: f4 ]' r% }; {記憶中成龍學京劇時, 亦扮過花旦, 鼻高高, 幾靚
作者: kdkid    時間: 2010-2-26 12:41

成x係唔係cd就唔知,大滾友就多數係
作者: CECI    時間: 2010-2-26 13:44

唔係嘛??? 唔係CD一定要靚, 同年齡有關, 但係佢如果CD出街的話實出事囉!
# U% Z6 @* n2 O& y5 S1 Z4 g3 y$ i6 V+ |* |
作者: Miku    時間: 2010-2-26 15:29

只想到他在城市獵人扮春麗……
* ?% w! F' |( i; H9 M( K; |打就得,CD就別要看到那樣子……
作者: regina1010    時間: 2010-2-26 18:17

老實講女裝衫真係幾好穿架,尤其布料同男裝柔軟好多啦,係唔係CD都冇所謂,自己覺得舒服咪得囉,又唔係穿出街比人睇
作者: blueblue00    時間: 2010-2-26 18:24

係都有好大可能! I; U" K- w5 ?* j* h
呢d野睇唔出的
作者: ~戀*Angela*~    時間: 2010-2-26 21:19

成龍就唔知
! R& U8 w+ n" n' f不過我諗張國榮就應該係
作者: karen0129lai    時間: 2010-2-28 05:25

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2010-2-26 21:19 發表   # i% O" u9 f7 f
成龍就唔知
# b" U5 U# C" x) `6 H+ C* r不過我諗張國榮就應該係
, @# b0 G2 f3 z3 U
- H) D5 v2 B: w( D( H! z
我都係哥哥既fans~
作者: naoko    時間: 2010-2-28 11:52

咁哥哥自殺同佢cd有無關? 可能係承受唔到d人唔接受佢cd.

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0