標題: 關於女同事的裙子 [打印本頁]

作者: naoko    時間: 2010-3-1 23:23     標題: 關於女同事的裙子

你地有無試過,9 w* d! a  T* A' _1 H
見到一d唔識o既女同事,
( U) ]. x! P5 {2 S著住d好正o既衫裙,: ]9 }7 q* r- G6 J
自己好想著上身,  X9 ^) [) p# A
跟住就去mk搵下一模一樣o既就買返屋企興奮下...  U! z1 P' O& I4 l; w
最近我就買左一件黑色laze+一條短黑裙,
5 k% ~( F# m6 e" M) n6 K著住係訓左成個星期,9 U1 c( o; G7 d6 w8 y+ |
打左唔少次.../ A- f+ m- {/ r/ u5 _" ]$ M% j
你地有無咁做呢?
作者: adam5354    時間: 2010-3-1 23:29

冇!小妹唔會架播!唔會打!
作者: bbyuki    時間: 2010-3-1 23:42

買左幾多$$?
作者: shinobu    時間: 2010-3-1 23:58

CD 得多... 唔會拎D 衫黎打....
2 o7 j9 {2 ?0 }6 X% g: D$ e& h7 F同埋...D 衫我著一日就洗... 怕有味呢...
作者: bbyuki    時間: 2010-3-2 00:29     標題: 回復 4# shinobu 的帖子

GOOD~~~
作者: newcder    時間: 2010-3-2 02:05

睇黎你性慾高脹, 係想搞你女同事多過cd
作者: _樹_    時間: 2010-3-2 03:15

我反而係•••自己買左衫同埋裙,好多時過左一兩個月,
% `, q. h1 L. B3 U就見到街上有人著。
% j. N! }* V0 d: i3 r2 Z% ]& w# M, W
感覺都幾奇怪,因為我買既衫裙都唔係一般既便裝 (即係比較誇張既)8 h! F( ^+ J' y
通常都係覺得:真正既女仔著上身係比我著好睇好多。
作者: karen0129lai    時間: 2010-3-2 21:36

無試過~ 反而試過同D女仔去街, 一齊睇衫果陣見倒D裙好靚好鍾意, 第二日OR即晚返轉頭買~
9 M9 q, ~$ M, H/ N同埋有一次個sales認得我, 仲問我係咪想俾驚喜女朋友...
4 E3 s4 F2 J! k
' z3 `: s1 J3 O$ C順便一提~ 我唔會CD打JJ架~7 x" o( G2 A+ @" H8 k
9 G) c& k+ R+ Q
作者: bbyuki    時間: 2010-3-2 23:09

如果你地CD左做d......就唔值得支持了
作者: CECI    時間: 2010-3-5 04:27

CD還CD,性慾還性慾! CD左打JJ好似奇怪左dd! 有性慾係好正常,不過有d Friend同我講, 佢CD左就好想比人做,同你剛好相反! 而我CD左就好有衝動想即刻出街! 奈何我唔可以, 因為一定會經過樓下個更亭! 比人發覺就大件事了! 所以都係出街變身穩陣d!試問0係條街度點會有性慾! 所以呢條問題我都唔知點答了! 因為未想過CD左要打JJ啊!不過呢個問題又真係幾過癮!
作者: 偽娘    時間: 2010-3-5 14:11

想似一個女生  就不會有想過 .[打手槍]. e樣野 !!
/ K6 }% `  {( `5 w
  u6 [: I) T4 ?! H- n3 O* E仲有衣服 一天  - 二天 就一定要洗 .. 吾系味道ga 問題 -.-
* Z. Y4 b7 K& U! w3 a1 O
1 @5 W& h' P  H! s- N仲有感覺上你想搞個女同c 多d

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0